0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2005 Corolla Sol Benzin Manuel aracıma hız sabitleyici takmayı/taktırmayı kafaya taktım. Ama kol falan olsun orjinal gözüksün istiyorum. Konuyu inceledim, şu debriyaj ve fren müşürü olayını tam anlayamadım. O kısım hakkında daha açıklayıcı bilgi verebilecek olan var mı?Edit: Sorumu biraz daha açayım. Debriyaj switchi koymasak yine de sistem çalışıyor mu? Yoksa koymak şart mı? Debriyaja basınca devir yükselmesi sorun değil. Frene basınca sistem kendiliğinden mi devreden çıkıyor yoksa ona da mı switch lazım? Son olarak bizim sol modellere olacak kolu alıp tecrübe eden var mı? Sığmama problemini aşan yani.
frene basınca çıkıyor devreden kabloya gerek yok. 10 nolu pine direk 12v vermeyi düşünüyorsunuz galiba. debriyaj switch yerine. deneme amaçlı yapabilirsiniz. ama tavsiyem debriyaj switch ihmal etmeyin. daha sonrada olsa takın derim.
Serdar bey,l airbag takili degilken kolun ustten ve yandan fotograflarini paylasabilir misiniz? Ben de forumdan yararlanarak devreyle calistirdim. Kol takmak istiyorum ama olmaz diye ugrasmamistim. Aslinda orjinal kol bulabilsek daha guzel olacak.
Merhaba arkadaşlar. Cc konusunda gerek forum genelinde gerek bu konuda dizel modellere takılmadığı söylendi. Aracım 2006 d4d SOL HB, net olarak tekrar sormak istedim aracım dizel olduğundan CC sevdasından vazgeçmem mi gerekiyor. Alternatif bir yöntemi varmıdır. Teşekkürler.
Harici sistemler takılabilir.2006 mmt Corollaya takmıştım.
iyi günler ben aranışa yeni katıldım 2007 Corolla sol otomatik vites arabamı yeni aldım cc takmak istiyorum kendim takabilirmiyim birde kolu nerden ve hangi kolu alacağım yardımcı olursanız sevinirim.
aracınız e12 kodlu kasa ve sol otomatikse zaten hız sabitleyiciniz vardır.
Ahmet Bey 2007 Toyota Corolla sol otomatik cc takılıyormu takılıyorsa hangi kolu alacağım nereden teşekkürler.
Kol ile yapmanız imkansıza yakın,Direksiyon içerisinde takmaya yeri yok.