0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar Üstadlar.Yeni aldıgım Auris 2012 Comforf Extra M/M aracıma cam filmi çektirmek istiyorum.Araç içi bej rengi oldugundan araç çok açık duruyor.Forumda 1 numara ve 2 numara güvenlikli cam filmine Polisin birşey demediğini duydum.Doğrumudur??Birde bunun için önereceğiniz Silivri/Büyükçekmece/Beylikdüzü civarında bir yer varmı.?
Ceyhun bey, Öncelikle aracınız hayırlı olsun güle güle binin.Bir bilen olarak durumu size aktarmak isterim, Şimdi cam filmi esasında yasak diye geçiyor, fakat onunda bir derecesi vardı yasada %22 olarak yazıyıordu tabi bu bahsettiğim 2006 yılında idi eski aracıma uygulatırken araştırmıştım.Fakat bir bölümünde de yasanın geçiyor gibi karışık bir durum.Muayeneden geçiyor(hafif kusur).Güvenlikli cam filmi olayına gelir isek o iş biraz tehlikeli nedenise kaza anında araç içinde sıkışma yada camı kırıp çıkma gibi durumları engellemesinden dolayı zaten arka ve ön camlarınızda güvenlik filmi mevcuttur.Şimdi benim fikrimi soracak olursanız,ben yeni almış olduğum aracımada aynı işlemi uyguladım yani ön cam hariç film çektirdim.Eğer yinede kafanızı kurcalıyor ise sadece arka camlara yaptırmanız yeterli olacak gibi. Umarım anlatabilmişimdir.
arka camlar için araca özel perdeler var ben onlardan taktım gayette memnunum
Sercan Bey Açıklamalarınız gerçekten çok tane tane ve güzel Sanırım aracın görünüşü açısından bu riske girmeye değer ve yaptıracağım Son bir soru. Sadece arka camlara yaptırsak önler ayrı arkalar ayrı kötümü duruyor.?Yani bu işi ya tam yaptırayım yada hiç yaptırmayayım dimi?Tekrar teşekkürler arkadaşlar
Efsane Toyotacı olarak sizin fikirleriniz benim için çok değerli Ve son nokta yaptırıyorum hatta randevuyuda aldım Çorluda 4 Camı (arka cam hariç) pazarlıka 200 tl ye fiyat aldım.İyimi?
500 - 800 TL arası karartma cam işide yapıyorlar. Bilginize
Onuda duymuştum Sercan Bey.Aslında buda bir seçenek varmı bir bildiğiniz yer??? İstanbulda
Bütün Sonax Bayileri yapıyorsa Silivri Sonax'a bir sorayımmı?
Pardon Anlamadım ya Özel Pere ne demek ??
Sedat bey bahsettiğiniz perdenin kullanımı nasıl hareket halinde camı açtığınızda fırlama gibi birşey söz konusu oluyor mu?