0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler Sedat bey bilgilendirme için. Yabana atılacak bir yöntem değil
Efsane Toyotacı olarak sizin fikirleriniz benim için çok değerli Ve son nokta yaptırıyorum hatta randevuyuda aldım Çorluda 4 Camı (arka cam hariç) pazarlıka 200 tl ye fiyat aldım.İyimi?
Evet onlarda olabilir ama Film daha iyi bence.
Evet Silivrideyim??? Eskiden Tekirdağ Sonaxta çalışan şimdi bu işi kendine yapıp kendine çalışan bir arkadaş varmış.Banada çorluda bir arkadaşım söyledi.Bakalım pazar günü gitmeyi düşünüyorum
Sercan hocam merhaba bende de Opel Astra Hactback var Beyaz renk.. yeni aldım aracımı.. ya arkadaş yasak falan diyorlar ama siyah ve beyaz arabalarda da çok güzel duruyor bu cam filmi.. ben yaptıracağım ama nerde yaptırsak hangi marka iyidir pek bilgim yok.. ben İstanbul Şişlideyim.. cam filmini sen nerde yaptırdın? nerde yaptırabilirim kaça malolur acaba.. bilgi verebilirsen çok sevinirim selamlar
Hayırlı olsun Mesut bey aracınız güle güle kullanın, Ben Toyotada yaptırdım fakat onlarda Sonax a yönlendirdiler, yani Sonax 2 numara cam filmi yaptırdım, bahsettiğim yerde Gayrettepede fiyat olarak bir şey söyleyemeceğim ama gittiğimizde pazarlık yaparız tanıdııktırlar sıkıntı olmaz yani dilerseniz yardımcı olabilirim.
Tekrar merhaba arkadaşlar.Bugün 2 numara güvenlik cam filmini çektirdim.Hadi hayırlısı.Ama arabanın görüntüsünü gerçekten ve gerçekten çok değiştiriyor.Yarın resimleri paylaşacağım.Hava yağmurlu oldugu için araç çok kirlendi.Yarın paylaşıcam....
Valla Sercan hocam sevinirim yapılan yerin ismini ya da telefonunu bana mesaj atarsan çok sağol kardeş:) selamlar
LLumar Ahmeti tanımam etmem.Tanımakta istemem.Herkesin Ahmeti kendine Çift Nokta.
Rica ederim, Gayrettepe Emniyet Müdürlüğünün arkasındaki sokakta Aycibin Sonax var orası Flo. hastanesinin yanında aşağı doğru inerken ilk soldan girin 200mt. ilerlediğinizde göreceksiniz.Bebekten Toyota Aurisli Sercan derseniz tanılar. İndirim yapmak için.Oranın Müdürü Musa abidir, onunla görüşün benden de selam iletin yardımcı olacaktır.
çok teşekkürler Sercan kardeşim selamlar