0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yıkadım , cilasını attım..garaja koydum bir 2-3gün dinlensin..
Boya koruma veya pasta-cila yapıldığı zaman,araca 3 gün su degmemesi gerekir.Aksi taktirde emeklerinize/paranıza yazık olur.Kapali garajı olmayan arkadaşların bu işlemi yağış sonrası bırakması daha sağlıklı olacaktır...
hiç yakıştıramadım. pazar günü çalışmayanlar için en ideal gün ...yapacak daha özel birşey yok ise arabanla ilgileneceksin ) b
Bugun arabayı yıkamaya götürdüm.Yikamaci "abi cenazemiz var,şu arabayı da yıkayıp hemen gideceğiz" dedi.Hemen aklima siz geldiniz Sema hanim.Gectim Dörtnal'a (Toyota servisine) aldım elime hortumu,kovayı ve süngeri başladım yıkamaya.İc-dış pırıl pırıl temizledim Daha sonra hizimi alamadım bagajdaki balıkları da temizledim bir güzel
bravo.. işte budur..
Alkışı ve bravoyu da aldım ya ben bu gazla gider Leon'u da temizlerim
Aracımı satışımın üzerinden tam 6 ay geçti. Bu başlığa bir şeyler yazabilmeyi çok isterdim
Hakkı hocam, gerçekten birşey yapmak istiyorsan ben babama söyleyeyim arabayı ayda bir sana göndersin, senden gelecek her türlü modifiye kabulümüzdür, zevkler konusunda çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum. Yaptıklarını da buradan yazabilirsin
bugun aracıma aksaraydan aldığım turuncu park ampülünü takıcaktım herşeyi söktüm fakat ampülleri taktığımda teki çalışmıyordu tekrar söküp eski haline aldım şansın bölesi
Arka amblemini yanlışlıkla söktüm bir nevi logo iptali yaptım
Corolla'yi 5 litre sirke ile yıkadım ve yikattim.Kirec izine dair hiç bir iz kalmadı araçta
Ramazan yanlışlıkla yaptığın iş bile güzel oldu hani
benzin aldım diyen biri çıkmamış hayret:D hergün fiyatı değişiyo her alıştı yenilik olmuş olmuyo mu..
abi babam dün doldurmuş depoyu