0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Malesef Engin Bey arabalar ucuz ama bakım pahalı biraz. Geçen hafta arkadaşım Prado'sunu götürdü bakım için 40000km 34000Ruble 2000TL civarı.
zaten alışkın değil temizliğe
Gökhan, hiç kendine bu kadar zaman ayırdığın oldu mu
Sema Hanim hariç,kız arkadasım dahil olmak üzere standart bayan arabası.Normaldir
Özcan Bey pasta ciladan sonra, tam iki hafta arabaya el sürmeden bindim. araba konusundaki hassasiyetimden kurtulmam gerekiyormuş bu nedenle önemsemediğimi göstermek için pis pis çamurlu gezdim. izin günümde arabamda sigara içilmesine müsade etmiş ( ilk ve son !! ) olmanın yaşattığı sıkıntı yüzünden soluğu yine yıkamacıda aldım iç dış güzelce temizlettim 2 saat uğraştı zavallı çocuklar ama miss gibi oldu .. ve bir kez daha anladımki bu hassasiyetten ben kurtulamayacağım..
Siz,arabada sigara içilmesine izin verdiniz? İnanmıyorum Size bir sey itiraf edeyim mi? Corolla,dün yağan çamurdan dolayı fume yerine kahverengi duruyor.Leon iki haftalık kiri ile duruyor.Ve ikisi icinde kılımı kıpırdatmıyorum...
Dün İstanbul'dan Isparta'ya geldik.Felaket yağmur vardı ve battı yaris ben de bugün İç dış yıkadım güzel oldu
evet izin verdim . arabamdan daha değerli olan insanlar da var benim için hiç yakıştıramadım. pazar günü çalışmayanlar için en ideal gün ...yapacak daha özel birşey yok ise arabanla ilgileneceksin