0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maşallah hayırlı olsun murat abi renk tercihi de on numara
Hayırlı olsun abi güzelmiş beyaz kuğu.
Hayırlı olsun, herzaman iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Çok iyi göründüğüne göre oldukça iyi durumda zannedersem.
Tekin Abi az başını şişirmedim İçime sindi şükür abi.Çok teşekkürler.
Fatihim teşekkür ederim kardeşim. İlk Ankara buluşmasında görücüye çıkacak inşallah
hayırlı olsun
Hayırlı olsun kardeşim ağız tadıyla binersin inşallah
Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle.
Yıldıray Abi çok teşekkürler.Bu arada senin jantlar nedir?Benim jantlar serviste satılan cms jantlardan. Aracı aldığımda almıştım. Bence sade ve şık.
Jant konusunda çok kararsız kaldım. Daha önceki araçlarımda jant için düşünmek zorunda kalmamıştım. Şimdi düşünüyorum ama neye dikkat etmek lazımdır, bu konuda trend nedir henüz vakıf olmadığım bir mevzu. Sorması ayıptır kaça maloldu Yıldıray Abi jantlar?
Sorma abi. Aynı kaygı bende otomatikten manuele geçiş nasıl olacak şeklindeydi. Çorum-Ankara arası (250 km) uzun yolda deneme fırsatı buldum. Vites geçişleri vs çok hoşuma gitti. Ankara ya geldiğimde ortalama yakıtım 5.9 gösteriyordu Tüp taktırsam mı taktırmasam mı diye düşünüyorum şu an.
Sorması elbette ayıp değil neden ayıp olsun ki? Ben jantlarımı aracı alırken bir kaç aksesuarla birlikte almıştım. Bu nedenle tam bir fiyat hatırlamıyorum. Ama 750 - 800 gibi bir fiyatı vardı sanki.
Kazasız belasız sürüşler dilerim. Çok güzel aracınız nazar değmesin. Ortalama 5.9
Yıldıray Abi teşekkür ederim.Tolga kardeşim ortalama uzun yolda çok iyide şu an depo bitmek üzere ve ortalamam 7.7 ye çıktı. Aslında bu da fena değil. Başka bir şehirde bu ortalama 9 a kadar çıkar diyebilirim çünkü Ankara trafiği bazı özel durumlar ve konumlar dışında seri akmaktadır.
otomatik mi yeni arabanız ? Manuele göre yüksek cunku
abi ben arabayı bile gördüm ama burdanda yinede bir hayırlı olsun demek istedim...Allah kaza bela vermesin çook güzel maaşallah manuel Sema hanım...Murat Abi biraz devirli kullanıyor bence ondan