0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Murat abi Allah kaza bela vermesin gerçekten çok güzel varmısın takas yapalım benim corolla ile
Hayırlı olsun Murat Hocam,Allah kaza bela vermesin inşallah,kazasız belasız keyifle binin arabanıza
Hayırlı olsun aracınız, temizmiş. Comfortlar 1.6 mı oluyordu ?
hayırlı olsun yeni aracınız ALLAH kazasız kullanmayı nasip etsin beyaz gülünüzle uzun yolculuklar temenni ederim.
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
murat bey hayırlı olsun. uzun yolda kullanıyorsanız lpg olayına girmeyin hiç. bir de alaşım jant alternatifi sunuyorum size linkteki araçta mevcut.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-boyasiz-20000-km-de-sifir-ayari-alisim-jant-bej-doseme-cizik-yok-81655123/detay
tersten başlayayım Aman diyim Murat abi Hakan beyin verdiği linkteki daha hoş yani ikisinden biri ise onu seçerim tabi alternatifler değerlendirilmeli Davetin için sağol abi ama yok ben almıyım şu Sercan denen vatandaşla yolculuğu adam ehliyeti ''Bizim Kasap & Şarküteri''den almış Mali abinin Mersoda bile güvende hissetmedim kendimi gerisini sen düşün Gelelim mevzuya ııyy bu nası araba d sınıfı bile değil
Murat abi hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Kardeşim;hayırlı-uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullan, nazarlardan uzak olsun gerçekten çok güzel.
hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun nefis gözüküyor,en güzel günlerde kullanman dileği ile sevgiler...
hayırlı olsun... Allah utandırmasın...