0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Murat Bey Allah, kaza bela vermesin, güle güle kullanın.
Araç çok güzel görünüyor maşallah. İyi günlerde kazasız belasız kullanın.
Hayırlı olsun kazasız belasız binin inş Beyaz güvercine.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin
İyi dilekleriniz için teşekkürler Hakkı Bey. En iyisi sizlerin olsun. Zafer Abi karar verme sürecinde içimi rahatlatanlardansın. Teşekkür ederim. Artık bir görüşme fırsatı bulursak araç ellerinden öpecek
Tabi ki zevkle Murat kardeşim. Benimle aynı durumda senin değiştirdiğin araçlar. Bende de 2006 Hatchback gitti 2001 Corolla geldi. Gerçekten yeni aracından çok keyif alarak kullanacaksın her bakımdan. Benim 2006 Hatchback Corolla'yı verirken bir çok kaygılarım vardı nedeni 2011 Corolla'da aynı sürüş zevki ve rahatlığı bulabilme açısından ama gördüm ki kaygılarım yersizmiş.
Hayırlı olsun Murat Bey. mahsuru yoksa kaça geldi acaba ? piyasayı tahlil açısından...
Murat hocam,hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah, durdun durdun turnayı gözünden vurdun.
Hayırlı olsun abi
Fiyatı da araç kadar güzelmiş ve uygun olmuş. Lpg olayını şu an için düşünme derim ben kesinlikle taktırmayı düşünmüyorum. Ama çok km yapan biriysen olabilir tabi. İlk olarak iyi bir jant araştır eğer üstünde yoksa ben serviste Turbine jantları istemiştim yakıştığını düşünüyorum.
hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı dilerim, ben sizin yerinizde olsam hemen LPG olayına girmem biraz böyle kullanırım daha sonra karar veririm, şahsen LPG ye sıcak bakmayan insan türündenim de
Sercan kardeşim sağolasın. Sorma bu sefer içime sindi vallahi ACD yi al gelde davuk keselim