0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yakışırrrr efsaneme keşke kesik olanından alsaydın
app plakamı bunlar
Hayırlı olsun .
hmm anladım benimkilerde öyle asetat kalemle yaptım bende ama bir süre sonra boyası akıyo maksimum 1 sene app ye döndüüm yine
evet benimde aklımda boyanın akacak olması . . site içinden bakıyorum daha önce bu tarz problemle karşılaşan oldumu, çözüm buldumu . .
Ben bir damacıya mat siyah folyo ile yaptırdım herhangi bir sıkıntı çıkmadı yaptıracaklara bu yöntemi öneririm.
belki kurak bir iklimdeyseniz akmayabilir çok yağmur alan bir bölge değilse
aynı aracı kullanıyorsanız musait bir zamanınızda resim ekleyebilirseniz çok sevinirim,
İmzamdaki konunun 2. sayfasında paylaştığım aracın köpüksüz resminde mevcut bir ara plakaları yakından çeker yine paylaşırım .
resimler uzak olduğundan anlaşılmıyor ama güzel olduğu belli . .
kırmızıyla işaretlediğim ve 55 fg 665 yazan yerleri slikonla doldurup (böylece alta, bantların olduğu yere su girme durumu azalır sanırım) siyahla işaretlediğim yerleride çift taraflı bant ile güzelce ayarladıktan sonra plakayı monte eder ve bir iki hafta içerisinde düşme vb. olay olursada akıllı vida veya plakalık takarak problemi çözerim diye düşünüyorum. yanlış veya eksik bir düşüncem varmıdır acaba?
Peki plakayı sökmek zorunda kalırsanız ne yapacaksınız? Sadece bir öneride bulunsam.Ben denemedim ama sorun çıkarmayacak diye düşünüyorum.Plaka boyutunda araç rengine yakın veya yapıştıracağınız yere yakın tonda mesela plakanızın boyutları diyelim 8cm x 35 cm ise 7cm x 34cm boyutlarında folyoyu plakayı yapıştıracağınızn yere uygunca yapıştırdıktan sonra plakanızı artık silikonla mı yoksa çift taraflı bantlayıp silikonla mı yapıştıracaksanız daha güzel olmaz mı? En azından plakayı sökmek zorunda kaldığınızda veya aracı sattığınızı düşünürsek aracı alan kişi plaka değişimi yapacak olursa en azından sökümünde boyayı da kaldırmamış olur.