0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat abi sen bilirsin ama dizel düşün bence
corolla ilanlarının ortak özelliği yüksek km, yüksek fiyat, işiniz zor kolay gelsinbir süredir 2.el piyasasını takip ediyorum, en pahalı 2.eller genelde corollada
Sen satıyor musun onu söyle Taylanım?
Gel sana aurisi vereyim corollanın kredisi var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-cok-temiz-orginal-ceki-demirli-ve-aksesuarli-auris-79292197/detay/
Umarım gönlünüze göre bir araç bulursunuz.Dizel düşünürseniz 2011 Comfort extra dizel şu an 34000 km'de aracımı tavsiye edebilirim.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibinden-25-000-km-de-2011-dizel-toyota-corolla-65208717/detay/Fiyatta da bir şeyler düşünülür
Selam.. Yaklaşık 10 gün önce 2011 model Beyaz renk Corolla Comfort Extra AT aracımı 42.500 TL'ye sattım.. Km.side henüz 8500 idi.. Kaçırdınız.. Fakat var satılık ilanlara bakıyorumda.. Bulunur aslında..Benim aracımda hiçbirşey yoktu.. Tertemizdi.. Bu corolla almak gerçekten karlı ama.. 40.000 TL'ye Sıfır al 14 ay bin sonra 42.500 e sat
Düşük modelli 2005-2008 avensis öneririm (zaten 2. elde değerini kaybetmiş, bundan sonra kaybın olmayacaktır)
Taylan ciddiyim ben. Kredi falan yoksa Çanakkale'ye geleyim direkt hiç uğraştırma beni. sat artık şu arabayı Taylan! Emre Bey öncelikle hayırlı satışlar. Maşallah harika bir aracınız var. Yalnız benim o kadar param yok. Dizeller biraz pahalı olduğu için yukarıda benzinli fiyatları hakkında görüş istedim. Keşke forumdan bulabilsem. İyi kötü tanıdık bildik bir araba olurdu. Kısmet...
Çetin Abi bu benım 5. araba olacak. Artık sıkıldım alıp satmaktan. Bir prensibim var 100 000 den önce alır 100 000 den önce satarım. Önceki araçlarımda bu nedenle satılmıştır. Şimdi öyle bir araç almak istiyorum ki 3-4 sene kullanayım artık. O nedenle düşük model avensiste bu şartlara uyacak bir araç bulmak pek kolay olmayacak sanırım
Hayırlı olsun. Sattığınız kişinin de burada olma ihtimaline karşı bence bu cümleyi düzeltmelisiniz Neticede o da artık bir toyotacı Aslında konunun forumda olma amaçlarından biride burada eşinin dostunun satılık araçlarını bana yönlendirmeleri. Böylece hem benim hemde sevdiklerimizin işi görülsün istedim. Bu şekilde çok daha güvenli bir alış-veriş olacağı kanaatindeyim.
Hocam sıkıntı yok sattığım kişi de bunu biliyor zaten.. Aldığım fiyatı yani.. İsteyen yenisini alır bayide 51.200.. Ve ayrıca benim aracımın extraları vardı.. Neyse.. Ben bilgi açısından dedim size bunu..Saygılar.
sıfır km fiyatları artınca ikinci ellerde yükseldi maalesef. aynı sıkıntıyı babama araç alırken bizde yaşadık.araç baktım,özellikle toyota tabi. 6 ay kadar önce 13.000 tl ye 90.000 civarı orjinal km. 99 corolla luna aracımızı sattık yeni bir ev alırken. lastikleri de michelin marka ve henüz 500 km bile yapmamıştı. görünümü, kullanımı, temizliği 2006-2007 ayarındaydı abartısız. sıra almaya gelince 6 ay sonra aynı özelliklerde araçtan piyasada yok, çok daha kötü durumda olanları ise 16.000 TL civarlarındaydı. 2004-2005 model 100.000 km' lerde corollaya 26.000-27.000 TL istiyorlar piyasada. kafadan 3000 TL zarar demek.en sonunda 100.000 km'lerde araca 25.000-27.000 TL vermektense sıfıra yakın b segmenti bir araca yönelmeye karar verdik. 2012 model, 2000 km de chevrolet aveo sedan 1,4 100 hp aracı, 1000 tl de extralarıyla 23.000 TL ye satın aldık. sıfırı 28.000 tl ye mal olan bir araç. lastiği,aküsü,egsozu,vuruğu,boyası ile uğraşmayalım varsın toyota olmasın dedik. zira piyasada temiz ve fiyatı kabul edilebilir araç, hele toyota bulmak zor. başımızdan geçtiği için sizi çok iyi anlıyorum,umarım istediğiniz aracı bulursunuz.