Gönderen Konu: Almak satmaktan çok daha zormuş :(  (Okunma sayısı 5567 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Toyota Club Türkiye

Ynt: Almak satmaktan çok daha zormuş :(
« Yanıtla #20 : Nisan 05, 2012, 11:24:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 05, 2012, 14:04:31 »
Murat kardeşim bu linki de bir incele

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-full-extra-toyota-corolla-comfort-extra-60353089/detay/

araç sizin galiba benimde bi sorum olacak anahtarı nerde nasıl yaptırdınız? teşekkür simdiden.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 05, 2012, 15:23:59 »
araç sizin galiba benimde bir sorum olacak anahtarı nerde nasıl yaptırdınız? teşekkür simdiden.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=38172.msg510354#msg510354
yardımcı olur umarım...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #23 : Nisan 05, 2012, 17:50:18 »
ya bole araya gırmıs olucam bırazaffınıza sıgınarak kusura bakmayın ama nereye konu acacagımı bulamadım :D
ya bende avensis bakıyorum ancak kararsızm servısler kafamı cok karıstırdı.sımdı 2008 model avensis 1.6 comfort 20.000 km de sadece sol on camurluk kucuk bı kaza sonucu ıcıne gocmus we servıste yenısyle degıstırılmıs.sızce bu aracın ederı ne kadardır? 35 bın tl degermı yoksa daha mı uygun olmalı cunku kac tane servısı aradıysam maks 32 dıolar we kafam cok karıstı.ben bınmek ıcın alıcam uzun yıllar kullanmak ıcın.yardımlarınızı beklıyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 05, 2012, 18:18:28 »
ya bole araya gırmıs olucam bırazaffınıza sıgınarak kusura bakmayın ama nereye konu acacagımı bulamadım :D
ya bende avensis bakıyorum ancak kararsızm servısler kafamı cok karıstırdı.sımdı 2008 model avensis 1.6 comfort 20.000 km de sadece sol on camurluk kucuk bı kaza sonucu ıcıne gocmus we servıste yenısyle degıstırılmıs.sızce bu aracın ederı ne kadardır? 35 bın tl degermı yoksa daha mı uygun olmalı cunku kac tane servısı aradıysam maks 32 dıolar we kafam cok karıstı.ben bınmek ıcın alıcam uzun yıllar kullanmak ıcın.yardımlarınızı beklıyorum :D

2. el; alıcı ile satıcı arasındadır.
servisler veya başkaları maksimum şu ya da bu fiyat diyebilirler, dedikleri fiyatı kabul ettiğimizi farz edelim; hadi getir alacağım, - araba yok.
olmayan arabaya fiyat biçilmez.

tersi de söz konusu: siz, misal adamın arabasına istediğiniz kadar senin araban 32.000'den fazla yapmaz çok istiyorsun deyin, adam satmazsa; siz dersiniz, o da ister, kısacası anlaşmaya bağlı.
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 05, 2012, 18:31:20 »
Selamlar sevgili TCT üyeleri;

Birkaç gün önce devrettiğim corollamla birlikte yeni corolla arayışım başladı. Aslında avensis düşüncesindeydim ancak satmak söz konusu olduğunda corollanın daha cazip olduğu düşüncesi corollada kalma düşüncemi baskın kıldı.

Zor olan şu:

Bir takım sitelerde bakmadığım corolla kalmadı. Aradığım araç 2010-2011 corolla olmasına rağmen doğru düzgün bir araç bulmak bu kadar mı zor olur? Ya kredilidir kredisini öde satışını vereyim der ya olmadık kazaları vardır sanki yokmuş gibi gösterirler. Birkaç günde sinir küpü ettiler beni.

Ben bu konu altında sizlerin fiyatlar konusunda fikrinizi almak ve tanıdığınız bildiğiniz corolla varsa bana yönlendirmenizi isteyeceğim.

2010-2011 Corolla comfort, comfort extra ve elegant modelleri için tüpsüz otomatik(manuelde olabilir aslında) ve kilometresi maksimum 30-40 000 olan bir araca sizce verilmesi gereken son fiyat ne olmalıdır? Araçlarda bir ekstra olmadığını düşünerek cevaplamanızı bekliyorum.

Bir çok konuda yazılanlara değer verdiğim bu platformda aracıma vermem gereken fiyat konusunda da fikirlerinizi bir hayli önemsemekteyim. Vakit ayırıp değer birçen arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
çok zor senin işin bulamayacaksın öyle bir araba :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #26 : Nisan 05, 2012, 18:38:50 »
2. el; alıcı ile satıcı arasındadır.
servisler veya başkaları maksimum şu ya da bu fiyat diyebilirler, dedikleri fiyatı kabul ettiğimizi farz edelim; hadi getir alacağım, - araba yok.
olmayan arabaya fiyat birçilmez.

tersi de söz konusu: siz, misal adamın arabasına istediğiniz kadar senin araban 32.000'den fazla yapmaz çok istiyorsun deyin, adam satmazsa; siz dersiniz, o da ister, kısacası anlaşmaya bağlı.

aynen kesınlıkle bnde aynı seyı soyluorum ama 4 5 tane servısı arayıp aynı cevabı duyunca cok sasırdım.
pekı servısın dedıgını bosverelım dedıgım arac ıcın 35 bın tl uygunmu ? bıde tam karsılıgı olmucak ama 2009 makyajlı civic premium buldum bı tane ve o 50.000 km de aynı fıyat sizce hangisini tercih etmeliyim çok kararsızım :S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 05, 2012, 18:48:42 »
aynen kesınlıkle bnde aynı seyı soyluorum ama 4 5 tane servısı arayıp aynı cevabı duyunca cok sasırdım.
pekı servısın dedıgını bosverelım dedıgım arac ıcın 35 bın tl uygunmu ? bıde tam karsılıgı olmucak ama 2009 makyajlı civic premium buldum bı tane ve o 50.000 km de aynı fıyat sizce hangisini tercih etmeliyim çok kararsızım :S

fiyat konusu dediğim gibi; alıcı-satıcı arasında
civic'lerin genelde çok yakıt tüketmesinden şikayet edilmektedir,
avensis için elegantı tercih etmenizi tavsiye ederim,
bahsettiğiniz aracın da km.sinin orjinalliği sorgulanmalı.
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 05, 2012, 19:08:24 »
47 ? öhö öhö:)
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Nisan 05, 2012, 23:46:17 »
direk 49 yazıp pazarlıkla 47ye giderdi aslında  :D
Lise Balıkesir'de, Üniversite İstanbul'da, İş Düzce'de, Memleketse Edirne... :)

Çalıda gül bitmez, Cahile söz yetmez...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #31 : Nisan 06, 2012, 18:13:15 »
tamam fiyat alıcı ıle satıcı arasındada bana en son yapabılecegım bu dedı daha da ınmıyor.yanı 35 bın tl 2008 1.6 comfort ıcın ne dıyosunuz? elegant bnde ıstıorum ozellıkle doseme rengınden dolayı ancak dusuk km de bulamadım suan netdede yok.o aracın km sı orjınalse kacırmak ıstemıorum ancak dedıgım gıbı fıyatı benı dusunduruo degermı degmezmı servısler cok kafamı karıstırdı.civic e gelınce yakıt tuketımı ve performansda avensısle karsılastırabılırmısız rıca etsem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kilometre: 130000
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Nisan 06, 2012, 18:36:17 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-doktordan-yariotomatik-tupsuz-55171222/detay/

ilanınada bakın:)
satarsam kamyonet alcam ikizejder korando sport
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kilometre: 130000
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Nisan 06, 2012, 18:42:07 »
sıfır km fiyatları artınca ikinci ellerde yükseldi maalesef. aynı sıkıntıyı babama araç alırken bizde yaşadık.araç baktım,özellikle toyota tabi. 6 ay kadar önce 13.000 tl ye 90.000 civarı orjinal km. 99 corolla luna aracımızı sattık yeni bir ev alırken. lastikleri de michelin marka ve henüz 500 km bile yapmamıştı. görünümü, kullanımı, temizliği 2006-2007 ayarındaydı abartısız. sıra almaya gelince 6 ay sonra aynı özelliklerde araçtan piyasada yok, çok daha kötü durumda olanları ise 16.000 TL civarlarındaydı. 2004-2005 model 100.000 km' lerde corollaya 26.000-27.000 TL istiyorlar piyasada. kafadan 3000 TL zarar demek.en sonunda 100.000 km'lerde araca 25.000-27.000 TL vermektense sıfıra yakın b segmenti bir araca yönelmeye karar verdik. 2012 model, 2000 km de chevrolet aveo sedan 1,4 100 hp aracı, 1000 tl de extralarıyla 23.000 TL ye satın aldık. sıfırı 28.000 tl ye mal olan bir araç. lastiği,aküsü,egsozu,vuruğu,boyası ile uğraşmayalım varsın toyota olmasın dedik. zira piyasada temiz ve fiyatı kabul edilebilir araç, hele toyota bulmak zor. başımızdan geçtiği için sizi çok iyi anlıyorum,umarım istediğiniz aracı bulursunuz.

benim aveodan çok canım yandı ve bana imkanımı çok zorlayarak Toyota aldırdı umarım sen çekmezsin
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #34 : Nisan 06, 2012, 21:00:50 »
2011 Comfort extra aldım. 14000 de beyaz manuel 39500 :) cok ağrıli oldu ama şükür güzel oldu.
Matematik sever, öğretir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 06, 2012, 21:05:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Nisan 06, 2012, 21:07:49 »
direk 49 yazıp pazarlıkla 47ye giderdi aslında  :D

Olabilir de aslında o kadar çok arayan var ki 45 versem gidecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Nisan 06, 2012, 21:09:38 »
47 ? öhö öhö:)

45 e isteyen çok oldu vermedim vermemde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Nisan 06, 2012, 21:11:18 »
2011 Comfort extra aldım. 14000 de beyaz manuel 39500 :) cok ağrıli oldu ama şükür güzel oldu.

Hayırlı olsun Murat kardeşim güle güle kazasız belasız sağlıkla iyi günlerde kullan. Sanırım 1.6 Benzinli aldın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Nisan 06, 2012, 21:11:50 »

Hayırlı olsun Murat hocam, kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija: