0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Keşke araba alırken biraz daha araştırsaydınızpek çok araçta sunroof arkadan açılırböyle oluncada yağmur suları içeri girmezen azından benim civic te durum böylehatta sigara içenler normalde soğuk, yağmurlu, karlı havalarda içerde boğulurlarama kar da yağsa yağmurda yağsa arkadan açılan tavan penceresi sayesinde içerde sigaralarını içebilirler(zıkkım içesiceler)bazen böyle durumlarda sunroof baca gibi duman atıyor içerdenBu arada bira tepkinize şaşırdım desem yalan olmazÖmer Hayyamın bir rubaisinde diyorki...:"şaşarım aklına meyhanecinin; sattığından dahamı dilber para"
Özcan abi belli ediyor değilmi geldiğini.. Özletti valla..
Abi ekleniyor ama aracın tavanından gelen kabloları elelman bilmediği için abi tavan sökülmesi lazım ki kabloları bulayım demişti..Ben o yüzden elletmedim.Sizde de herhangi bir durum olursa diye söyledim daha doğrusu bizim avensisci Tolga mı söktürdü sen mi tavanı söktürdün karıştırdım o yüzden hatırlatayım dedim.
Ben söktürdüm evet. Herhangi sıkıntı yok bağlantı yerleri cırt cırtlı gibi ama plastik düşünelim
Kemal Aksüyek abi herşeye mualefet olmakta ve felaket tellalı olmakta üstünüze yok kusura bakmayın ama bu benim düşüncem hiç yapıcı olmaya çalışmıyosunuz
benden başka her kes son derece yapıcımüsadenle bir tanecik te muhalefet olsun yanidemokrasi gereği..
Arkadaşlar aracım dün detaylı temizliğe girdi . Sunroof taki haritayı andıran lekelerden kurtulduk . İlgi gösteren aradaşlara çok teşekkürler.
Abi fiyat ? foto .. Olmuyor ama forum kurallarına uymuyor bu..
80 TL. (iç detaylı temizlik + jant temizliği + motor temizliği + ozon klima temizliği)yıkamışlar arabayı ayrıca dıştan .
İyi fiyatmış valla.
Dış temizlik sadece yıkama olarak yapıldı. Kaportada birkaç ufak düzeltme yapacağım için pasta cila ve boya koruma yaptırmadım.Komple temizlik paketine 175 TL dediler birbaşka müşteriye ama tahmin ediyorum pazarlıkla komple 150 TL ye yaptırılabilir.
Bilindik bir marka mı abi ? yoksa markalı bir yermi? Sonradan sıkıntı olmasın.
İyi günlerde kullanın Alperen bey hayırlı olsun.
Güzel fiyat, işçilikte güzelse, harika.Güzel günlerde kullanın, hayırlı olsun.