0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun bence iyi bir oto kuaförde hallederler diye tahmin ediyorum açık renk koltuk döşemeleride çok su izi bırakırdıtavanında bir çeşit kumaş olduğunu düşünüyorum güzel bir yıkama ile geçer bence
Pazar günü gündüz ailemle gezmeye çıktık. Saat 16:00 gibi eve girdim. Sunroof 2. kademede açıktı. Yani sadece hava alması için öne doğru. Sonra yağmur başladı ve ben çok sonra hatırladım sunroof un açık olduğunu. Dolayısıyla meret Rainroof oldu. Deri döşemede bir problem yok . Belki kumaş olsa daha kötü olabilirdi ancak sunroof un altındaki kumaş tavan döşemesiyle kaplı kapakta harita gibi su izleri oluşmuş. Bu konuda tecrübesi olan ya da fikri olan varmıdır? Tavan döşemesi deforme olurmu? Ya da tavan döşemesindeki haritadan nasıl kurtulabilirim. ? Dahada kötüsü aracımı satarken insanlar sunroof su sızdırıyor zannedecekler diye çekiniyorum.
Geçmiş olsun.Lekelerin çıkması kolay ama kurutma hassas olmalı sarkmayı önlemek için. Daha iyi bilen olur ama bence aracı güneşin altında bırakmayın, aniden kuruma kumaşı bozabilir. Yinede sormak lazım bu konuda uzman birisine.
Alperen abi çok geçmiş olsun, Su izlerinden kurtulmak çok kolay benzincilerde Sonax leke çıkarıcı ile giderilir çok basit fakat kabarma yapmaması için iyi derecede kuruması gerek, bence en iyisi bir kuaföre gidip kurutma makinası ile kurutsunlar, bir de iç temizlik 1 2 gün sürüyor diye biliyorum işlem hem araç temizlenmiş olur hemde işin garanti olur.
O sıralarda araştırırken oto kuaförde çalışan birisinden "biranın iyi bir tavan temizleyici" olduğunu okumuştum. Hatta "bir tane açar, hem içer hem ufaktan sürersin tavana" yazdığından bayağı güldüm, aklımda kalmıştı ancak ben Sonax ı denedim, olumlu sonuc alınca onla temizlemiştim.
Komple kuaför bir gün sürüyor Sercan.Sabah bırakıp alıyorsun.Detaylı iç-dış,motor,bagaj ve en son boya koruma dahil
"biranın iyi bir tavan temizleyici" olduğunu okumuştum. Hatta "bir tane açar, hem içer hem ufaktan sürersin tavana"
Öyle bir olay arkadaşımın başına gelmişdi , servise götürmüş ve orda halletmişler.Bende sunrooflu araçların bu özelliginden çekiniyordum fakat passatıma vag.com dan yazılım yüklettim artık sunroof u açık unutsam ve yagmur yagmaya başlasa bile otomatik kapanıyor ...
Boyle bir durum Toyota'da var mi? Benim aracimda yagmur sensoru var Toyota boyle bir hizmet veriyorsa cok guzel olur.Arkadasimda 2001 model VW Bora Variant var, ayni sekilde yagmur sensorune sahip, sizin aracinizla ayni sekilde o araca da yazilim yukletebilir miyiz?
Alperen bey,bu kadar kisi size yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bir teşekkür etmek yerine gittiniz bira önerisine taklidiniz.Fazlasi ile yeşilayci olmama rağmen bende bir kaç kez tavan temizliğinde bira kullandım.Elim biraya temas etmesin diye eldiven bile kullandım.Özetle ne ben nede Bülent bey icmek anlamında bira önerisinde bulunmadık