0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Keremciğim bunun çift açılırı da var mı?
Abi sen istersinde ben bulmaz mıyım ? Yaklaşık fiyat 400 tl ile 2000 tl arası değişiyor..
ya ben takan firmayı buldum msj a linkini yapıştırmayı unuttum .. ya gitti çalışma emek herşey..başka bir site daha buldum.. azmin zaferihttp://www.kuzenlerotocam.com/sunroof.htm
emeğine sağlık,ben espri olsun diye, sunroof görüntüsü veren yapıştırmaların çift açılırı da var mı demiştim,seni yordum kusuruma bakma.
Abi biliyorum anladım .. Abi henüz o yapıştıcılı sistemin tek açılırı çıkmış iş görürmü?
ya 1.6 elegant süper (vergi, yakıt, LPG uyumu), donanımı da 2.0 elegant exe. ile aynı olsaydı bir de... tadından yenmezdi
Bu arada Alperen bey konuyu takip ediıyordur heralde.. Tavan söküldüğü zaman otomatik cam kaldırma modülü taktırmasını tavsiye edecektim..Abi bu arada şu yeni vergi sisteminde payıma ne düşecek o kadar çok merak ediyorum ki anlatamam..
Bu arada Alperen bey konuyu takip ediıyordur heralde.. Tavan söküldüğü zaman otomatik cam kaldırma modülü taktırmasını tavsiye edecektim.
Pazar günü gündüz ailemle gezmeye çıktık. Saat 16:00 gibi eve girdim. Sunroof 2. kademede açıktı. Yani sadece hava alması için öne doğru. Sonra yağmur başladı ve ben çok sonra hatırladım sunroof un açık olduğunu. Dolayısıyla meret Rainroof oldu. Deri döşemede bir problem yok . Belki kumaş olsa daha kötü olabilirdi ancak sunroof un altındaki kumaş tavan döşemesiyle kaplı kapakta harita gibi su izleri oluşmuş. Bu konuda tecrübesi olan ya da fikri olan varmıdır? Tavan döşemesi deforme olurmu? Ya da tavan döşemesindeki haritadan nasıl kurtulabilirim. ? Dahada kötüsü aracımı satarken insanlar sunroof su sızdırıyor zannedecekler diye çekiniyorum.
Benim sadece sunroof un iç taraftaki kumaş döşemeli kapağının tavan kısmında harita şeklinde bir leke oluştu . Çok ciddi birşey değil. Tavan sökülmeden halledilebilir diye düşünüyorum .Ama endişem aracı satmam sözkonusu olduğunda sunroof su kaçırıyor zannedilebilir. Yoksa çok dikkate değer bir problem gibi gözükmüyor. Birde Kerem Bey, siz otamatik cam kaldırma modülüne sunroofu ekleyemediğinizi söylemiştiniz. Bu uygulanabiliyormuki?
Bu arada bira tepkinize şaşırdım desem yalan olmazÖmer Hayyamın bir rubaisinde diyorki...:"şaşarım aklına meyhanecinin; sattığından dahamı dilber para"
Kemal abi gelmiş