0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu çok güzel bir açıklama olmuş abim ellerine sağlık Bu sertliğe alışkın değiliz işte ama opelin yeni modelleri özellikle insignia çok hoş
İnsignia hoş arda gerçekten duruşu ve gidişi hoş.. Fiyatıda hoş...Geçen gün biraz hızlıca gidiyordum baktım arkadan geliyo sağa geçtim yol verdim mecburen. Tahminimce üst versiyon bir donanıma sahip bir modeldi. 231 hp lik mi ne bir motor olması lazım onun performansını merak ediyorum doğrusu.
1.3Cdti astra kullanıcısı olan babam için ve ailemiz için o tip araçlar şimdilik hayal
Zaman tasaarruf devri Aynı yolu neden daha pahalıya gideyim ki ? ... Az yakan çok yol yapan araba idealdir bence...
Ev fiyatına araba almak için 5 tane fazladan evin olması lazım..Kesinlikle katıldım Arda..Kesinlikle doğru.
arda diğer hangi d sınıfı aracı alırsınız konusunada yazdığın "Taa birinci sayfadan ilk yorumlardan bir yorum opel niye yok çünkü opel araba değil opel bir oyuncak!!! "yorumuna bayıldım cidden tebrik ederim ama yukarda yazdığın gibi parasal mevzulardan mı yoksa oyuncak olduğundan mı insignia almadığına bir karar ver bence
Taa ilk sayfalarda yazdığım gibi opelin alınacak iki aracı var bir yeni astra hb birde insignia niye onlardan almadınız diyeceksiniz bizim çapımız buna yetti ancak ekonomi birinci plandı ancak şuda bir kesin bu fiyata çok daha kaliteli bir araca binebileceğimize inanıyoruz bu babamında fikri...
bende bunu anlamıyorum....bu fiyata daha iyisine binebilecekseniz niye satıp değiştirmiyorsunuz ki? yada alırken size farklı bir araba mı vaad ettilerde sonra değiştirip bunu mu verdiler? bide hani kimsede olmayan bir araçda değil ki yani test etmek isteseniz piyasada zibil gibi...tecrübe deseniz nerdeyse tüm forumlarda var...Yanlış anlama güzel kardeşim lafım sadece sana değil ama hani yorum yaparken biraz yapıcı olalım, herşeye isyan herşeye olumsuz olursak hiçbirşeyden tad alamayız...bindiğin araçda fiyatına göre sana sağladığı teknolojisiyle , güvenlik unsurlarıyla ve donanımıyla sınıfında nerdeyse tek..! ki sen o arabayı ne sıklıkta nasıl sürüyorsun bilmiyorum ama eğer sürüyorsan bunları anlaman çokda zor olmasa gerek...karakteristik olarak , benimde çok fazla sevmediğim biraz sert süspansiyonları dışında öyle net bir negatif yanı görünmeyen bir araç ki o süspansiyonlar yeni astra ve insignialarda komple yumuşaklarıyla değiştirilmiş vaziyette...bana aynı fiyata ÇOK DAHA kaliteli diye vurguladığın arabayı söyleyebilirmisin aynı segmentte,aynı modelde?kimse opelim var diye fanatizmlik yaptığımı düşünmesin tanıyanlar nasıl bir objektif bakışa sahip olduğumu bilir...anlat daha mantıklısını bende ona geçeyim...
Aynen katılıyorum. Alabildiğin ve binebildiğin araç senin için en iyisidir. Daha iyisini alabilene kadar en iyisi budur. Her aldığın aracın mutlaka daha iyisi vardır ona görede parası vardır. Sizin bindiğiniz Astra H gayet güzel bir araba. b segmenti olan yarisden daha ucuza C segmenti olan ve daha dolu olan bir araca biniyorsunuz. Daha ne istiyorsunuz. O fiyata o dananımda alabileceğiniz başka c segmenti pek bir seçeneğiniz yok.
aldığımız 2010 opel astradan sonra toyotanın kalitesini arar olduk kışın arka kapılardan bildiğiniz buz gibi hava geliyor yazın ise yoz giriyor içeri kapılar toros kapısı gibi küt diye kapanıyor bu şikayetlerden yanıp forumda konu açtığımda böyle bir sorun yok opelde dediler ve bunun üzerine araç plazaya götürüldü (asıl sebep aynaların üzerindeki boya kabuk atmaya başladı) bu şikayetlerimizi ilettik astrada bu tip şeyler normal buyrun sıfırlarına bakalım dediler baktık insignia ve yeni astra hb hariç diğer bütün araçlarında bu kapı sesi bu şekildeydi ayrıca içeri giren toz ve soğuk için bu kalitede bir aracın ancak bukadar yalıtımı olur cevabı geldi bunun için daha üst sınıf bir opel almamız gerekiyormuş Opel astra 2010 kötü bir araç değil ama o araç içn çok saçma eksikleri var!
opel markasının astra j ve ınsıgnıa dışındakı araclar beş para etmez zaten bu araclarla kalıteyı arttırdılar
Arkadaşlar şu başlığı değiştirsek Opel kullanan arkadaşlara haksızlık ediyoruz hissine kapılıyorum. Yani o kadar da kalitesizdeğiller hani ! not: Opel kullanıcısı değilim
İnanın Opel forumlarındada Toyotanın kalitesizliğinden bahsediliyordur.Herkesin malı kendine güzel.