0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir yorumcu arkadaş"Yeni Verso: Aracın tasarımı güzel olmuş. aslında eskisinin makyajlısı gibi duruyor ama sonuçta bunu vw yıllardır yapıyor aracın iç malzeme kalitesinde yer yer artışlar varsada eskilmelerde var. göstergelerin yeni konumunu sevdim diyebilirim. orta konsolda gayet şık yapılmış. aracın ses yalıtımının iyileştirildiği aktarıldı. ayrıca süspansiyon sisteminde de iyileştirmeler yapılmış, daha da sessizleştirilmiş. verso 1.6 132 hp motor 6 ileri vitesle beraber sunuluyor. tabi test sürüşü yapamadığımızdan dolayı nedir nasıldır bilmiyorum ama tatminkardır diye düşünüyorum. yine türkiyede otomatik olan 1.8 multidrive s satışa çıkmayacak. aracın arka bagajında ve arka diz mesafesinde genişlemeler var. aracın tüm donanımlarında vsc+ ve trc standart, ayrıca artık diğer araçlardada bu standart olarak sunulacak. aracın planlanan satışa çıkma tarihi mayısın ilk haftası ya da nisanın son haftası olarak bilgi verildi." diyor ancak, Ben bu Versonun Mayıs Ayının başında çıkıcağını pek sanmıyorum...hiç çıkıcak gibi bir hava yok..insan iki reklam yapar ya
o yorumu yapan benim http://www.toyotaclubtr.com/otomobil-dunyasindan-haberler/yeni-verso-yeni-urban-cruiser/
Fiyatları belirlendi....1.6 Comfort 36.6001.6 Elegant 41.4001.6 Premium 44.400(ötv indirimli)
Utku bey 1.6 Premiumu nakit en son kaça bırakırlar acaba. Pazarlık payı varmı ?. Teşekkürler