0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayatımda hiç bir buluşma için bu kadar anket doldurmamıştım
Aslında bu anket olayı İzmir'lilere de ters gelir....İzmir'liler doğaçlama yaşamayı severler...Aynen Sıla'nın parçasındaki gibi kafa nereye biz oraya...
Aman abicim, mümkünse planlı programlı olsun orada onu ayarlamak sıkıntılı olabilir uzaktan geliyoruz, uzağa gideceğiz.
Sağ, salim, kazasız, belasız inşallah kardeşim.....
Şirince'ye hiç gitmedim ben
Merhaba arkadaşlar,Mehmet Ali bey, üstün bir performans sergileyerek çıkardığı anketlerle aslında güzel bir sonuca ulaştırmış oldu bizleri kendisine teşekkür ederim.İstanbuldan gelen ekip, ben ve yakın yöreden gelecekler için bu planın sorun oluşturmayacağını düşünüyorum, ve taslak plana da uyduğu görülmektedir.Artık taslak olmayan bu programı şöyle açıklayabiliriz;3 gün öncesinden havanın iyi olacağı düşünülerek 29 Nisan Pazar günü; sabah saat 9.00 da Şirince girişinde/meydanında buluşma ve kahvaltı, saat 11.00 Efes - Meryem Ana - dönüşü Selçuk'ta öğlen aperatif ve çay molası, saat 14.00 yöreyi iyi bilen bir arkadaşımızın önerisiyle, gezerek İzmir,saat 15.00 akşam yemeği nerede yenecekse oraya Oba kurulup-muhabbet.Not: Maceracı duygularınızı beraber getirmeyi unutmayınız!
Bugün İzmir'de ne güzeldi hava. Haftayada böyle olması dileğiyle
Ben teşekkür ederim Tekin bey güzel zaman geçireceğimizden eminim
Kemal hocam sonlara doğru bile olsa aramızda olmanı mutlaka isteriz.bu arada çirkince espirimi yoksa gerçeketen çirkince mi adı?