0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İzmir çıkarmasına katılacakların listesini çıkartalım mı?
Yahu noldu küstükmü ? kaç gündür kimsenin sesi çıkmıyor. Buluşmaya az kaldı doktorum nerde? Bu arada affınıza sığınarak toyota avensis d4 motora lpg takan ustamı da davet ettim. Bilgilerinden faydalanabiliriz diye düşündüm.Buluşmada sorun yok değilmi? Hava şartları müsait görünüyor.
Alaçatı yapılacakmı acaba İzmirin en güzel tarihi yeri.
ben en iyisi gideyim yarın bir tüp taktırayım
Neyse İzmir buluşmasında Avensise doyacağım benim için sıkıntı yok.
Naptın sercan ? Google amcama sor bakalım alaçatı kaç km ? Oraya gitmek gezmek için en güzel zaman akşam vaktidir. Birde yazın ortası ortam süper oluyor.Ya bende auris kullanacaktım ama
dimi kerem abi bakalım bir nasıl gidiyormuş şu safir buluşma şirincedemi olacak ?
Benim için sorun yok ama İzmir ekibi için durum nedir onu bilemiyorum.
1-Sercan Karabulut2-Mehmet Ali Yıldız3-Nagihan Uyanık4-Gülsüm Gül5-Tekin Bozbey6-Kerem Karip6-Ustası 7-Mehmet Can Yıldız
Auris olmayacak neyseki. Abi otobandan yarım saat ben her sene giderim çokda keyif alırdım ama neyse program sizde ben fazla karışmayım. Gitmesine iyi gidiyor az yakıyor ama İstanbulda kalıyor.
Sercan Kardeşim; avensisin en kötü tarafı: doyum olmaması, kullandıkça alışkanlık yapması
<Kesinlikle katılıyorum abi..Tekin bey şirince de kahvaltı olayı için nette bir kaç yer buldum fırsat sitelerinde falan var ama daha önceden bilmediğim bir yere sizi götürmek istemem.O yüzden beraber gidip bulalım derim yanlız önceden yerleri bir bulalım orada kahvaltı salonu aramayalım.
1-Sercan Karabulut2-Mehmet Ali Yıldız3-Nagihan Uyanık4-Gülsüm Gül5-Tekin Bozbey6-Kerem Karip7-Mehmet Can Yıldızİzmir buluşması güzel olacak gibi görünüyor listeye bakıldığında .