0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizi go kart paklıcak gibi.
Aynen.. Ayrıca önceki günden gidilme muhabbetleri dönüyordu, nedir bunun içeriği?
şimdi biz ne yapıyoruz
Dostlar biz her halükarda gidiyoruz.Aramızdaki konuşmayı bu hafta sonuna bırakmıştım zira biraz sağlık sorunlarım vardı ve arada foruma giriyorum.Nagihan senin ve izmirden bir kaç kişinin 6 mayıs talebi olunca anket actım fakat sonuç 29 nisan olarak devam çıktı.Gezilecek yerler konusunda çok fazla seçenek olunca bunun yanında zaman da kısıtlı olunca kararsızlık oldu bu yüzden ikinci bir ankete gerek duydum.Böylece program netleşiyor.Bizler cuma akşamı yada cumartsi sabahı çıkalım diyorum.Ben kendi adıma cuma akşamı çıkabilirm.Böylece cumartesi sabah izmir de oluruz.Cumartesi katılan olursa izmir i turlarız.Yoksa izmir de kayıp olmaktan gurur duyarım heheheh alıştım nede olsa ))) Geceği izmirde geçirir pazar sabahı izmir ekibi ile buluşmayı gerçekleştirmiş oluruz.Pazar saat 17 sularında dönüş yoluna koyuluruz.Ortalama hız ile izmir -bursa-kocaeli -istanbul -5-7-8 saat sürüyor.Ki dinlenme imkanımız olsun pazartesi iş var çünkü.
sonuna kadar arkandayım abi.Demek Nagihan başka bir tarihi teklif etmiş heeh bunu duymam iyi oldu. Umarım bu sefer unutmazsın NAGİİİİİİİİİİHAAANNN. (kızım sana söylüyorum gelinim sen anla)
Sen yanımda ol sercan ne olur ne olmaz hehehhehe
Vay arkadaş, dağdan gelip bağdakinin lafını çeviriyorlar. Bu arada her daim Yanındayım abicim.
Az çekmedim zamanında. Şimdi yorgurdu buzdolabında muhafaz ediyorum
evet bir gün önceden gitmek daha iyi olur gibi geliyor banada Nagi ne der bu konuda ona göre kalıcak yer ayarlamalıyız kendimize tam olarak muallkta olan şeyleri netleştirelim ki, işlerimizi ona göre ayarlayalım. yoksa son dk. golü olmaz.. zaten derbi var hafta sonu
Ctesi erken çıksak daha iyi olurmuş gibi geldi bana..
İzmirdekiler 2 gün bizimle mi uğraşacaklar Mali abicim =) En azından Ctesi öğleden sonra falan olalım da sıkmayalım insanları haftasonu haftasonu
sıkışırız yahu ne olcak Sayın teknik insan bana sayılarla gelseniz.Zira beynimi kısmen kullanıyorum diğer taraf ile çinden gelecek haberleri izliyorum
siz kararınızı vermişsiniz ama ben yokum