0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi tarihi belirleyelim o zaman plan yapmayalım o tarihe 6 mayısta benim antalyaya gitme ihtimalim var 29 u bana her türlü uyar
Tamam, 29'a kitlenelim.
Evet tarih 29 Nisan yer İncir altı Engelliler doğal park ve piknik alanı...
Saat?
Ooo süper. Cilalar hazırlansın ozaman
Uzaktan gelecekler için toplantıyı gezi ile değerlendirmek güzel olabilir. İzmire giriş saatlerine göre ayarlanabilir. Yine bir beyin fırtınası lazım bu karar için
Ben şöyle hayal etmiştim ;Saat 10 gibi buluşup alışverişimizi yapıp 12 gibi mangal işini halledip sohbetlerimizi yapıp belki 1 veya 2 yere gidilebilir.Yani erken buluşursak daha rahat karar verme ve aktivite yapma şansımız olur. Orada ki Özdilek nasıldır bilmiyorum ama içinde güzel bir kafeterya varsa orada da yiyecek kısmını halledebiliriz, mangalla uğraşmaya gerek kalmaz, dolayısiyle 11 gibide buluşabiliriz.Şimdilik benden daha fazla uzaktan gelen yok gibi ve benim için buluşma saatinin önemi yok.
Buradaki Özdilek çok güzeldir kafeterya ve restaurantı var. Tabi erken buluşursak tur için daha fazla zamanımızda olur. En uzaktan siz geleceğiniz için de size uygun saat olması daha iyi olur saat 11:00 uygun.
Tamam, 11 benim içinde iyidir. Özdilek'te de yemek yenebilir mangalda yapılabilir, çoğunluk ne der dinlemek lazım..
29 Nisan saat 11:00 benim içinde uygun sıkıntı yok.. Tolga istersen senle Sütçüler de buluşup(Turgutlu dan sonra İzmir e girişte) İzmir e beraber girebiliriz. İster otobandan istersen Konak üzerinden İnciraltına gidebiliriz.Konvoy hesabı olur.
otobandan giderseniz abi buca sapağında karşılarım sizi konaktan dersenizde konakta karşılarım
Tamamdır Sütçüler de buluşalım aynen süper olur
tolga arkadasım dıye soylemıyorum ama herseye uyar siz ok diyin yeterli
Yolda abini gecersen bozusuruz haberın olsun..Aramıza hoş geldın ..