0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Börberisse benimkinin türkçesi şimdi yazamadım.Privacy iyimi Cem abi kızlar beğeniyo mu?[/quote]privacy i biliyorum ben fazla sevmedim ama önemli olan kızların sevmesi değilmii
Börberisse benimkinin türkçesi şimdi yazamadım.Privacy iyimi Cem abi kızlar beğeniyo mu?[/quote]Levent kardeş bu soruna ben cevap vereyim.!!Privacy kokusunu geçen sene tesadüfen almıştım hatta sadece deodorantını alayım dedim,beğenmezsem veya tenime uymazsa kullanmam dedim,lakin bu kokunun bir kız üzerinde bu kadar etkili olabileceğini hiç ummazdım!!(2 kız aslında )gerçekten burda ayrıntısını anlatmayayım artık acayip etkiliyor kızları(ama yine de genelleme yapmamak lazım,kokunun ten ile uyumu çok önemli)bu aralar eskisi gibi nivea deodorant kullanıyorum..hafif ve çok etkili diyebilirim...senelerdir kullandığım kokudur. Hatırlayanlar varsa OLD SPICE tavsiye edilir..şu aralar pek bulunmuyor..EN SON TAVSİYEM davidoff cool water blue..
ben buldum parfümümü adidas turuncu olan fiyatıda uygun süper bi kokusu var[/quote]benim dediğime gelmişsin abi heralde
benim dediğime gelmişsin abi heralde[/quote]turuncu olan game sprit dimi ya ? hiç dikkat etmedim ama tavsiyen güzelmiş gerçekten
hayırlı olsun, yansın kızlar..Cd sürücünü de kapat.[/quote]ahaha sağol kapattım
Bir çok kız üzerinde denedi. kesinlikle tavsiye edilir. Fiyatı biraz pahalıdır. Freeshop veya E-bay den alınırsa fiyatı sallanmayabilir. Parfüm budur. ARMANI HEBiraz daha ucuz olsun derseniz. Bulgari Black de tam yaz kokusudur.Ayrıca biraz ağır olmasına rağmen Givenchy Pi de tavsiye edebilirim.[/quote]bedava getiriyolar babama zaten bakayım bi açık parfümcüde koklamadan olmaz adidas ama çok güzel yorumlara göre