0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yazın bu sıcağında duş yüzü görmemiş onlarca sigara içmiş dişini bile fırçalamamış bir erkek kokusundan yine de iyidir....
bana göre daima ama daima temizlik önce gelir.... bir kova su bir sabun en pahalı parfümden önce gelir... deodorantlarda temiz olmayan tende kötü olur parfümler gibi.....
Bu tipler çevreye zararsız apla,
pardon zararsız mı?birgün benim polikliniğe gelin ve hasta muayene edin... hatta bişey yapmayın sadece burda durun....
sana birşey söyleyeyim ahmet kalpten söylüyorum inan ki....ben hayvan kokusundan vs. asla rahatsız olmadım.... benim anlatmak istediğim düpedüz yıkanmamak..... başka birşey değil.... üşenmek suya sabuna dokunmamak gerçek anlamda...... bir defa abdest alıp günlerce ayağındaki mesti (böylemi yazılıyor emin değilim) çıkarmadan gezip ayak mantarıyla gelip ayağını masama uzatanlardan bahsediyorum... lütfen kimse kırılmasın.....
parfüm kullanmıyorum sürekli. Fakat, bazı rüzgarlı gecelerde özel davetlerde ve özel günlerde kokusuna karşı konulamayan Christian Dior Fahrenheit her zaman bir numaramdır.Formülünde de Paçuli,Sedir,Sakız Çiçeği ve Sandal ağacı bileşiminden oluşuyormuş. (Bende anlamadım ama nefis bir koku)
Furkan senin oralarda canın sıkılıyor galiba