0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o zaman şahaneymiş..Vallaha cebimde param olsa gecenin bu saatinde açık Toyota bayii arıycam o kadar delirdim Yazın kampanya falan olur belki de 60 bine alırız onu biraz pazarlıkla
göğüs kısmının çift renk olması iyi olmuş.....
yalnız avensisin şöyle bir durumu var ben duvara kafalama sokuyorum arabayı evin önüne park ederken sanki duvara çarpçakmışım gibi geliyor inip bakıyorum aracın kıçı dışarda önde 30 cm var nerdeyse. 1 sene geçti alışamadım ve alışamayacağımda herhalde artık geri geri sokuyorum park sensörleri sayesinde daha güzel yanaşıyorum
1 sene de alışamamış olman avensise verdiğin değerden (gözünden bile sakınmandan) kaynaklanıyor olabilir
abi dikkat ediyorum ama sakınan gözede çöp batar hesabı hepsi beni buluo 2009 doblo var bitanede onun her yeri çok net gözüküyor lambur lumbur kullanıyoruz ama gelin görünki 1 tane çizik var oda çok tuhaf oldu balkonun altına park ediyordum arabayı ön kaput balkonun altına girdi . arabadan bir indim araba yükseldi direk balkona kaputu boydan boya ezdi
Mehmet kardeşim;pek çoğumuz sevdiğimiz şeyler konusunda aşırı dikkatli ve titiz davranıyoruz. Halbuki; aşırı dikkat ve titizlik rahatlığın önüne geçip gerginlik ve strese neden olur, gerginlik ve stres de kazalara, rahat olmak da fayda var,
aynen abi sonuçta kaskosu var yinede abi hepizin alın teri var araçlarımızda insan kıyamıyor hemen keşke çok param olsada hiç kaale almasam yinede rahat olduğumu düşünüyorum ben abi malum trafik teröristi dolu ortalıkta dikkat etmekte her zaman fayda var .
tamamı deri değil ama abi koltukların kenarları orta kol dayama deri(megane2 lerin privelige leri gibi).koltukların ortaları sanki kadife gibi umarım tarif edebilmişimdir inşallah gönlüne göre olur abi
Makyajlı Avensis'i test eden yok mu şöyle bor fotoğraflı bir paylaşım yapsa..Ben gidemiyorum çünkü Mersin Toyota bayisi kapandı..Adana'ya da gidecek vaktim yok..
Ben de görmedim valla hiç..Bir yerlerde görsem iyice inceleyeceğim ama yok malesef
Ben 23 Nisan da Toyota Plazayı ziyaret ettim ailecek.Yeni Avensis'i içini dışını inceledim.Gerçekten çok şık ve güzel olmuş.Araç beyaz renkti.Alınır para olsa:)