Malatya'dan Sivas-Divrigi'ye donerken (bilenler için söylüyorum) Mursal yakinlarinda arabayi cakila kaptirdim,topladim ama yol kenarindaki tabelaya carpmaktan kurtulamadim,simdi sag arka ucgen cam ve bagajin sag cami dagildi,Sivas'taki Er Plaza nasildir bilen var mi yada bildiginiz baska bi yer var mi
Geçmiş olsun. Ucuz atlatmıssınız.
Cidden ucuz atlattim,hizim 70 falandi ama viraji alamadim,arabadan hasara bakmak icin indigimde ne kadar tehlikeli bi yerde kaza yaptigimi anladim
mıcır cok tehlikeli allahtan fazla hızlı değilmişsiniz.
Çok geçmiş olsun, yolda mıcır vb. maddelerin olması gerçekten bizim gibi bir ülkeye yakışmıyor, bunun sıkıntısını çeken çok sürücü oldu, ucuz atlatmışsınız.
Yolda gördüğüm vida, çivi gibi şeyler bile(mümkün olduğunca kenara iterim) hiç olmaması gereken şeyler.
O bölgeyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Çok geçmiş olsun Koral Bey. Allah daha tehlikelilerinden hepimizi korusun..
Tesekkur ederim hepinize,daha kotusu de olabilirdi,atlattik neyse ama yine de insanin cani sıkılıyor,daha dikkatli olsaydim keske demekten alamiyor insan kendimi
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Ailem Kayseri'de olduğundan servis için Aksoy'u kullanıyorum, Er Plazayı hiç kullanmadım (bir kez bakım için fiyat almıştım sadece) ama hakkında olumlu şeyler okuduğumu hatırlıyorum, olumsuz bir şey duymadım en azından.
Bugün benzer bir şey benim de başıma geldi. Tokat-Amasya arasında asfalt yer yer çok bozulmuş, yağan karların etkisiyle sanırım çoğu yerde çakıllar ortaya çıkmış henüz yama da yapılmamış. Çengel civarında normalde 110 km/s ile alabileceğim bir viraja 90 km civarında bir hızla giriyordum, virajda asfaltın bozuk olduğunu sonradan farkettim, frene bastım ama araç kaymaya başladı, ESP devreye girdi ve topladı neyse ki, yola devam ettim aynen. Daha hızlı olsam veya ESP olmasa yoldan çıkabilirdim sanırım, böyle atlatmış olduk.
Emre bey size de gecmis olsun,yollarimiz ozellikle kis aylarinda cok tehlikeli oluyor
Koral bey geçmiş olsun allah dahabüyük kazalardan korusun Sivas er oto sivastaki araç servislerinin en iyisidir bence. en kötüsüde ww servisidir bu nedenle sivata toyotaya binmekle şanslısınız. servis müdürü ali bey var ilgili bir insandır elinden geleni yapar en iyiside kazıkçı deyiller fakat ben bu düşüncelerimi sadece periyodik bakımlar ve ufaktefek problemler sonucunda edindim,yani aracı nasıl onarırlar pek bilemiyecem tekrar geçmiş oldun
geçmiş olsun. böyle zamanlarda ESP neden yok diye insan hayıflanıyor.
geçmiş olsun. böyle zamanlarda ESP neden yok diye insan hayıflanıyor.
esp bence arabalara standart olarak koyulması gereken bir özellik oldu,yeni aldığım versoda var ,virajlara artık hiç korkusuz dalıyorum ,eğer çok sert girdiysem ekranda sadece uyarı ışığını görüyorum ,ilahi bir güç sanki kayan arabayı tutup düzeltip yere koyuyor
çok geçmiş olsun ,canınıza zarar gelmemesi sevindirici olmus...
esp bence arabalara standart olarak koyulması gereken bir özellik oldu,yeni aldığım versoda var ,virajlara artık hiç korkusuz dalıyorum ,eğer çok sert girdiysem ekranda sadece uyarı ışığını görüyorum ,ilahi bir güç sanki kayan arabayı tutup düzeltip yere koyuyor gibi oluyor. 
yanlış anlamayında mıcırlı yolda esp'nin pek etkisi olacağını sanmıyorum...

siz asfaltın dışına çıkacağınızda pek esp'ye güvenmeyin bence
çok geçmiş olsun ,canınıza zarar gelmemesi sevindirici olmus...
yanlış anlamayında mıcırlı yolda esp'nin pek etkisi olacağını sanmıyorum...
siz asfaltın dışına çıkacağınızda pek esp'ye güvenmeyin bence 
kaymanın sebebi,mıcırda olabilir,yağmurda olabilir,buzda olabilir,benim yaşadığım yerde yollar hep mıcırlı ,beton asfaltın emaresi yok ,tarih öncesi asfalt.esp yi mıcırda deneme fırsatım çok oldu anlıyacağınız ,,
yanlız bir keresinde sadece önlerde karlastiği varken, esp ve abs ye fazla güvendim virajın birine çok sert girdim ,esp kendini kaybetti ama aracın kaymasını engelliyemedi,allahtan yol boştu araba yan döndü durdu.önümüzdeki kış muhakkak 4 tane kar lastiği takacağım.
Çok geçmiş olsun, sizlerde birley olmaması sevindirici...
Geçmiş olsun Koral Bey. Allah(cc.) tekrar yaşatmasın. Sadaka vermeyi ihmal etmeyiniz.
Çok geçmiş olsun, fazla kafanıza takmayın canınız sağolsun. Önemli olan cana birşey gelmesim mal her zaman yerine koyulur.