geçmiş olsun ALLAH beterinde korusun
Once servise arabamin fotograflarini gonderdim,iscilik dahil yaklasik 470TL masraf cikardilar ama henuz arabayi gormediler,kelebek cam ellerinde yokmus,ben odemeyi yapinca siparis verilecekmis,15 gun sonra gelir dediler,haftasonu arabayi bi gorun yeni fiyat verin odemeyi yapayim siparisi verin sonra ben Divrigi'ye doneyim siparis geldiginde haber verin yeniden geleyim tamirati yaparsiniz seklinde konustuk telefonda,aklima gelen en iyi fikir bu oldu,daha iyi bi fikri olan varsa paylasabilir mi lutfen
Geçmiş olsun Allah bida yaşatmasın..Bizde esp yok Allaha emanet gidiyoruz o zaman kaldırıp çöpe atalım
gecmiş olsun resimleri var mı?
Büyük geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum yakın zamanda bir kaza geçirdiğim için benim araçda da esp yoktu olsa muhtemelen o kazayı yapmayacaktım tekrar geçmiş olsun saygılar
Aracimi once servise goturdum,telefonda 470 TL demislerdi ama gittigimde 960TL dediler,15 gun sonra dediler ama 1 aya kadar uzayabilir deyince anahtarimi alip ciktim,bi arkadasimin akrabasi istanbul'da yedek parcaci,ona ulasip durumu anlattim,resimlerini gonderdim,cok ilgilendi sagolsun,ertesi gun arayip camlarimi kargoya verdigini soylediginde cok sevindim,3 gun sonra camlar elime gecti,babamin yakin bi arkasadina da taktirdim,toplamda maliyeti 500TL oldu,yedek parca sikintisi ceken arkadaslar ozelden mesaj gonderirlerse yardimci olmaya calisirim,yaptigim kaza sayesinde cok kral ustalar tanidim,hepsinin ellerine saglik
Geçmiş olsun Koral Bey. Bazen çekilen sıkıntılar insana bayağı bir deneyim kazandırıyor.
geçmiş olsun ALLAH bir daha yaşatmasın inşallah
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun