0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu sadece avensise özgü bir durum değil, aynı şeyler diğer modellerde de mevcut..Benim aracım da anahtarsız çalıştırma şeklinde, ama uzaklaşınca kendisini kitlemiyor, keza yaris lerin stayle modelinde arka camlar elektikli değil bildiiğiniz kolları çevirerek açıp kapıyorsunuz..benim bir önceki aracım 2011 yariste far kapama düşmesi vardı onu çevirmedikçe farınız sönmüyordu aracı kapatsanız bile, hatta bununla ilgili toyotayı aramıştım ben böyle saçmalık olurmu otomatik olmalı diye, japonlar böyle istemiş diye bir cevap almıştım...
Bende eskiden AE 92 aracımda bir kere sırf bu düğme yüzünden yolda kaldıydım.Farları açık bırakıp gitmişim.Bari sesli uyarı olsaydı.
Kemal amcam duysun ben de aynısını honda civic'te yaşamıştım farlarım açık kalmıştı ve beni uyarmamıştı ve aküm bitmişti ve ve ve dağ başındaydım dımdızlak kaldım böyle bir yağmur olamazdı en rezil olduğum günlerden bir tanesiydi o gün...
Bütün hondalarda çok uzun zamandan beri açık far uyarı sinyalı bulunmaktadırya sinyali duymamışsındır, yada o arabanın sinyali bozukturnormalde sinayal var
Benim araçta farlar açıkken aracı stop ettiğinizde ve kapıyı açar açmaz devamlı çalan bir sinyal var.siz bu durumdan mı bahsediyorsunuz sizin araçlarınızda yok mu..kafam karıştı
Hımm o zaman bu Honda tırt araba olmasaydı, o sinyal bozulmazdı böyle kolay bir teknoloji bozulur muymuş canım nerde uyarıcı