Gönderen Konu: YENİ AVENSİS BİR NEDENİ VARDIR...MI?  (Okunma sayısı 5034 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Ynt: YENİ AVENSİS BİR NEDENİ VARDIR...MI?
« Yanıtla #20 : Mart 21, 2012, 10:40:55 »
bence siz duymadınız. 92 model broadway de bile vardı far ikazı
6 ay kullanmışım hiç mi duymicam bu sesi ben. Öyle bi ses yok ki duymuyorum belki de bozuk olamaz mı !
O zaman bir KBG ciye gitmesi gerek Oğuzun; kulaklara bir baktırması lazım
ayrıca honda ya tırt dediğine göre bir gözcüyede görünmesinde yarar vardır diye düşünüyorum

Ben arabamı satıp başka bir şey alıncaya kadar Honda güzel araba, sattıktan sonra tırt olabilir
Kemal amca yorumunun sonu çok hoşuma gittiği için mesajına kesinlikle ters bi cevap vermiyorum sen ne dersen o :D Bu arada hepsi işin esprisi tabi Honda istemeden sattığım bi araçtı...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 21, 2012, 10:40:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 21, 2012, 21:09:31 »
O zaman bir KBG ciye gitmesi gerek Oğuzun; kulaklara bir baktırması lazım
ayrıca honda ya tırt dediğine göre bir gözcüyede görünmesinde yarar vardır diye düşünüyorum

Ben arabamı satıp başka bir şey alıncaya kadar Honda güzel araba, sattıktan sonra tırt olabilir
Kemal abi KBG  ci deki Kulak Burun G ...G harfinin ne oldugu konusunda tıp dünyası senden bir açıklama bekliyor abi :)  ::) ::) ::) Yeni bir uzmanlık alanı açtın kemal abi :)  :alkis: :alkis: :alkis:
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 21, 2012, 21:38:00 »
6 sene kullandım 1995 xe corollada far ikazı yoktu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 24, 2012, 08:07:07 »
aynaların her kapıları kapattığımızda kapanması hiç kullanışlı bir özellik değil . çabuk bozuluyor arkadaşımın peugeot tan biliyorum kışın soğuk havalarda kapıları kilitleyip gidiyoruz geliyoruz donmuş bekle 2 saat ayna açılsın da yola çık . mesela bagaj açma tuşuda öyle çok uzak mesafelerden çekiyor cebinde ynlışlıkla bastın mı bagaj kapağı açık . sadece göz boyayan özellikler.

+1
güzel tespit, insan bunları ilk anda düşünemiyor, olsun istiyor.
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • beyaz melegim
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #24 : Mayıs 01, 2012, 11:09:16 »
bende 2010 avansis var aracım 20 bınde arabanın arka balataları bıtmış cok ılgınc bı sorun onler bıtmıyor arkalar bıtıyor ve dugmelı el fırenı hıcte kullanışlı deyıl acıl durumlarda duymeye basıyorum hıcte aracı durdurmuyor cok kullanıssız sadece yokuşlarda kalkıslarda guzel
:):(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 01, 2012, 11:48:13 »
smart entry anahtarsiz giris artik tum modellerde opsiyon olarak veriliyor sanirim ama goaway uzaklasinca kapanma olayi bi tek lexuslarda var 
otomatik kapanan farlar yine her modelde var
otomatik kapanan aynalar yok dugmeyle manuel kapaniyor benim arabada var bazen arabayi kapattiktan sonra farkediyorum kapatmak icin arabayi tekrar calistirip aynalari kapatiyorum sonra tekrar arabayi kapatiyorum tam bi eziyet en azindan o dugmenin elektirigini direk akuden alsa istedigin zaman kapatip acabilirsin

bu jopanlar herseyi dusunmus ama alt siniflara bu ozellikleri koymuyorlar satis politikasi heralde cok oyuncak istiyorsan toyota alma lexus al diyor adamlar
gerci suan piyasada bu sistemleri satan cok yer rahatlikla araciniza taktirabilirsiniz gecenlerde bi arkadasin arabasina taktirdik 500$ a montaj dahil (bangkok-thailand'ta) turkiyede de vardir bence eski arabalara guzel olur temiz eski arabasi olan arkadaslar boyle sistemler taktirabilir diye dusunuyorum

ozelliklerinide yazayim
smart entry
go away 
engine start-stop

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 01, 2012, 11:56:30 »
bende 2010 avansis var aracım 20 bınde arabanın arka balataları bıtmış cok ılgınc bı sorun onler bıtmıyor arkalar bıtıyor ve dugmelı el fırenı hıcte kullanışlı deyıl acıl durumlarda duymeye basıyorum hıcte aracı durdurmuyor cok kullanıssız sadece yokuşlarda kalkıslarda guzel
bu şikayeti daha öncedende duydum benimki 23.000 oldu sorun yok acaba kronik bir sorunmu
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mayıs 01, 2012, 12:35:07 »
Kemal abi KBG  ci deki Kulak Burun G ...G harfinin ne oldugu konusunda tıp dünyası senden bir açıklama bekliyor abi :)  ::) ::) ::) Yeni bir uzmanlık alanı açtın kemal abi :)  :alkis: :alkis: :alkis:

KBB=Kulak Burn Boğaz  diyorsun ama ben

KBG=Kulak Burun Göz demek istemiştim

(İyi kıvırdım ama dimi) :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 01, 2012, 12:39:29 »

acil durum derken aracın seyir hâlindeki durumundan bahsediyorsunuz sanırım. belki o yüzden bitmiş olabilir. yokuşlarda da sürekli kullanıyorsanız normal bence. balatalarınızı değiştirdikten sonra otomatik park frenini sadece aracınızı park edeceğiniz zaman devreye sokmayı denerseniz daha olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Kasım 24, 2013, 19:54:36 »
smart entry anahtarsiz giris artik tum modellerde opsiyon olarak veriliyor sanirim ama goaway uzaklasinca kapanma olayi bi tek lexuslarda var 
otomatik kapanan farlar yine her modelde var
otomatik kapanan aynalar yok dugmeyle manuel kapaniyor benim arabada var bazen arabayi kapattiktan sonra farkediyorum kapatmak icin arabayi tekrar calistirip aynalari kapatiyorum sonra tekrar arabayi kapatiyorum tam bi eziyet en azindan o dugmenin elektirigini direk akuden alsa istedigin zaman kapatip acabilirsin

bu jopanlar herseyi dusunmus ama alt siniflara bu ozellikleri koymuyorlar satis politikasi heralde cok oyuncak istiyorsan toyota alma lexus al diyor adamlar
gerci suan piyasada bu sistemleri satan cok yer rahatlikla araciniza taktirabilirsiniz gecenlerde bi arkadasin arabasina taktirdik 500$ a montaj dahil (bangkok-thailand'ta) turkiyede de vardir bence eski arabalara guzel olur temiz eski arabasi olan arkadaslar boyle sistemler taktirabilir diye dusunuyorum

ozelliklerinide yazayim
smart entry
go away 
engine start-stop

Evet, bende buna takıldım. Aynaları kapatmak için düğmeye basmak gerekiyor. Tamam basalım ama 2. ve 3.kere de basmak zorunda kalıyoruz galiba. arabayı tam kapatabilmek için....Yada ben tam bilemiyorum.

Araca binip 1 kere START-STOP düğmesine basınca illaki 2. ve 3. basışları yapmak gerekiyor mu? Çünkü ben 1 kere basıp arabadan çıkınca paneldeki ışıkları sönmemişti, bende  2. ve 3. basışları yapıp tam olarak kapatttım. Durum bumudur? Yoksa 1. kere bastıktan sonra aracı kapatıp gidebiliyormuyuz?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Kasım 25, 2013, 05:51:00 »
Evet, bende buna takıldım. Aynaları kapatmak için düğmeye basmak gerekiyor. Tamam basalım ama 2. ve 3.kere de basmak zorunda kalıyoruz galiba. arabayı tam kapatabilmek için....Yada ben tam bilemiyorum.

Araca binip 1 kere START-STOP düğmesine basınca illaki 2. ve 3. basışları yapmak gerekiyor mu? Çünkü ben 1 kere basıp arabadan çıkınca paneldeki ışıkları sönmemişti, bende  2. ve 3. basışları yapıp tam olarak kapatttım. Durum bumudur? Yoksa 1. kere bastıktan sonra aracı kapatıp gidebiliyormuyuz?
vites "P" konumundaysa bir kez basarsaniz kapanir. "N" konumunda iki kere basmak lazim.