0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence siz duymadınız. 92 model broadway de bile vardı far ikazı
O zaman bir KBG ciye gitmesi gerek Oğuzun; kulaklara bir baktırması lazımayrıca honda ya tırt dediğine göre bir gözcüyede görünmesinde yarar vardır diye düşünüyorumBen arabamı satıp başka bir şey alıncaya kadar Honda güzel araba, sattıktan sonra tırt olabilir
aynaların her kapıları kapattığımızda kapanması hiç kullanışlı bir özellik değil . çabuk bozuluyor arkadaşımın peugeot tan biliyorum kışın soğuk havalarda kapıları kilitleyip gidiyoruz geliyoruz donmuş bekle 2 saat ayna açılsın da yola çık . mesela bagaj açma tuşuda öyle çok uzak mesafelerden çekiyor cebinde ynlışlıkla bastın mı bagaj kapağı açık . sadece göz boyayan özellikler.
bende 2010 avansis var aracım 20 bınde arabanın arka balataları bıtmış cok ılgınc bı sorun onler bıtmıyor arkalar bıtıyor ve dugmelı el fırenı hıcte kullanışlı deyıl acıl durumlarda duymeye basıyorum hıcte aracı durdurmuyor cok kullanıssız sadece yokuşlarda kalkıslarda guzel
Kemal abi KBG ci deki Kulak Burun G ...G harfinin ne oldugu konusunda tıp dünyası senden bir açıklama bekliyor abi Yeni bir uzmanlık alanı açtın kemal abi
smart entry anahtarsiz giris artik tum modellerde opsiyon olarak veriliyor sanirim ama goaway uzaklasinca kapanma olayi bi tek lexuslarda var otomatik kapanan farlar yine her modelde var otomatik kapanan aynalar yok dugmeyle manuel kapaniyor benim arabada var bazen arabayi kapattiktan sonra farkediyorum kapatmak icin arabayi tekrar calistirip aynalari kapatiyorum sonra tekrar arabayi kapatiyorum tam bi eziyet en azindan o dugmenin elektirigini direk akuden alsa istedigin zaman kapatip acabilirsin bu jopanlar herseyi dusunmus ama alt siniflara bu ozellikleri koymuyorlar satis politikasi heralde cok oyuncak istiyorsan toyota alma lexus al diyor adamlar gerci suan piyasada bu sistemleri satan cok yer rahatlikla araciniza taktirabilirsiniz gecenlerde bi arkadasin arabasina taktirdik 500$ a montaj dahil (bangkok-thailand'ta) turkiyede de vardir bence eski arabalara guzel olur temiz eski arabasi olan arkadaslar boyle sistemler taktirabilir diye dusunuyorum ozelliklerinide yazayim smart entry go away engine start-stop
Evet, bende buna takıldım. Aynaları kapatmak için düğmeye basmak gerekiyor. Tamam basalım ama 2. ve 3.kere de basmak zorunda kalıyoruz galiba. arabayı tam kapatabilmek için....Yada ben tam bilemiyorum.Araca binip 1 kere START-STOP düğmesine basınca illaki 2. ve 3. basışları yapmak gerekiyor mu? Çünkü ben 1 kere basıp arabadan çıkınca paneldeki ışıkları sönmemişti, bende 2. ve 3. basışları yapıp tam olarak kapatttım. Durum bumudur? Yoksa 1. kere bastıktan sonra aracı kapatıp gidebiliyormuyuz?