0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kendi aracımdakini değiştirmiştim. forumda da resimleri vardı. ama konuyu bulmam lazım. led değil küçük bir halojen ampul.
Serkan bey'in ve benim araçlarımız 2006, sizin modellerde yanıyor olabilir, yinede o fotoğrafı bulabilirseniz yayınlayınız lütfen.Diğer taraftan merakta ettim, 2006 Corolla'sı olan arkadaşlar cevaplayabilir mi acaba?
Tekin beyin ben biraz önce söktüm ve len yanmış bulunca tekrar açıp takıcam.
Biraz önce yetkili servisimle görüştüm, oranın yanıp yanmadığını hatırlamadığımı söyledim.2002 - 2006 kasalarda flaşör düğmesi park konumunda yanmıyor,Yeni kasalarda, bazı yıllarda üretilenlerde yanıyor bazılarında yanmıyormuş.
tekin abi, eski aracım 2004 1.4 terra idi.2007 yılında ikinci el olarak aldım. ilk başlarda yandığını hatırlıyordum ama emin değilim. sonradan yanmadğını görüncesökerek için açtım ve ampülün kesik olduğunu gördüm. sonuçta bu sonradan yapılması basit birşey değil (parça değiştirmeden). en baz donanıma sahip bir araçta olduğuna göre o yıl aralığındakilerin hepsinde vardır. servisin söylediği dörtlü açıldığı an dörtlü butonu üzerinde flaşör yok, onu söylemiş olabilirler.
Peki siz o ampulü değiştirdiniz mi? parklar açıkken devamlı yanar duruma geçti mi? yoksa yanması için komple düğmeyimi değişmek gerekiyor?Servise ilk gittiğim zaman tekrar soracağım, bu arada 2002 - 2006 olupda parklar açıkken flaşör düğmesi sabit yanan var mı?
Komple düğmeyi değiştirmek gerekmiyor. Yukarıda da dediğim gibi 2006 corolla da parklar açıkken flaşör düğmesi ışığı yanıyor.
Acaba benzinli modellerde var da dizellerde mi yok?