Tekin bey soruu çözmüşsünüz zaten. 
Ampulun fiyatını servise sormuştum yani olsa olsa duyuyla birlikte 50krş olsun ama servis işte 5tl demişti. 
Radyo teyp elektronikçilerde falan bulabilirsiniz aynı ampulden. duyunu çıkartabiliyorsunuz. Azıcık el becerisi ile kendiniz de yapabilirsiniz. Tabi panelin tırnaklarını kırmamak kaydı ile. 
Yapılırken tamamen seyrettim, sök-tak ve kontroller dahil tamamı 2dk.
Birdahaki sefere kendim değiştirebilirim, bu arada bukadar kolay sökülüp takılabilmesi ne kadar kaliteli olduğunun da bir göstergesi.
Murat İskefiyeli arkadaşımız, vites başlığını (yukardaki linkte), vites kolu bölümünü komple sökmüş oysa gerek yok,
- Fan düğmesini, "0" pozisyonuna alıp, kendinize doğru çekip çıkarttıktan sonra altındaki yıldız vidayı söküyoruz,
- Kültabağını çıkartıyorsunuz,
- Vites kolu etrafındaki plastiği, önce kültablasını çıkartdığımız yerden başlayarak yukarı çekip sonrada yanlardan arka bölümünü yukarı doğru çekip yana çeviriyoruz,
- Ön paneli alttan tutup çekiyoruz, sonra yanlarından tutarak üst tarafınıda kendimize doğru çekiyoruz,
- Panelin arkasındaki kablo bağlantılarının fişlerini ve küllük aydınlatma çıkartıyoruz,
- Bozulan ampulü/ampulleri değiştiriyoruz,
- Ve geri montaj.