0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olsun varsın , hepimiz gardaşızYani bir şekilde dışardan gelimişiz , göçmeniz falangerçi Türkiyede Türk arayınca insan şaşırıyorBatıda pomak, boşnak, yunanistan göçmeni, giritli, arnavut....vskuzeyde rum pontus lazgüneyde arap , mısır vsdoğuda türkmen , kürt, ermeni, azeri vs Rengarenk memleketim valla
Kerem bey aktara gidip sarımsaklı şampuan alın eczanelerede taşmış artık gerçi Kokusu filan yok çekinmeyin şeffaf jöle kıvamında bir karışım ben uzun süredir kullanıyorum ayrıca saçları güçlendirdiğinede inanıyorum
sıcak su ( kaynar'a yakın ) da kepek oluşumu sağlar. bu yuzden saçımızı sıcak su da değilde üşümücek şekilde ılık su da yıkamak daha sağlıklı.
Yer yer -havalar malumunuz- böyle dengesizliklerle karşılaşabiliyor vücudumuz. Ben 2-3 yıl önce ciddi şekilde çekmiştim kepek sorunu bir türlü geçmiyordu hatta, en sonunda hiç de inanmayarak Clear şampuanını kullanmaya başladım. İlacın yapamadığını o şampuan yapmıştı garip bir şekilde. Bu arada cildim de saçlarım da çok çabuk yağlanır.. Sizde yağlı bir ciltsiniz diye tahmin ediyorum o yüzden denemekten zarar gelmez..
cildinize göre şampuan seçemiyorsunuz demekki. kepek yağlı ciltlerde olur.. birde sık sık şampuan değişikliğinden.. hassas cilt makyaja yani kimyasala karşı duyarlı olan cilttir. makyaj yaparsa evet izel gibi olabilir. bu yüzden yapmıyoruz.. kendimizi boya küpüne çevirmiyoruz..cildin bozulması için hava, su vs gibi etkenlerde önemlidir. illaki kozmetik ürünleriyle cilt bozulmaz.. en basit örneği siz makyaj yapmıyorsunuz.. cildinizde hiç mi siyah nokta yok..!
Adım çıkmış dokuzaaa inmaz sekize Çok ciddiyim abi linkinide ekleyeyim sana ben aktardan 10tl ye aldım tabi burda kargo parasıda var sen civarda bulabilirsen yine 1otl civarı birşeye alırsın memnun kalmazsan benden iade garantisi O kadar ciddiyim yani http://www.mecitefendi.com.tr/product_details.aspx?acat=KOZMETIK&cat=SACBAKIM&urun=MM1-002
Kemal bey;Bunların hepsi aynı gövdenin kolları, aynı kolun parmaklarıdır. Bu gövdeye de "Türk" denilir.
Bu aralar kokusuz sarımsak özlü şampuanlar özellikle saç dökülmesine karşı çok popüler. Piyasada çok değişik markaları mevcut olup internette de çok tartışılmaktadır.http://www.kadinlarkulubu.com/sac-dokulmesi-cozumleri/379326-fiyto-isirgan-otu-ozlu-sampuan-kullananduyan.html
+1 Sevdim bunu..abi sorması ayıp orda ne işin var...?
Kükürtlü Sabun kepek oluşumunu engelleyen ve cilt içinde faydalı bir üründür. Yılda bir iki defa kullanmak faydalıdır.
sarımsaklı olandan alınacaksa kesinlikle fyto derim, çevremdekiler psikolojimi bozduğundan alınmış oldu, ilk yıkamadan sonra dökülmesnide fark yapıyor döküleceksede geç dökülsün değilmi
Tez yazıyordur yanlış anlaşılma olmasın Doğrudur Yamaç abicim bende bunu denedim maşallahı var bulursam onu denerim bu kez
Kükürtlü sabun saçlı deride kepeklenmeye iyi gelmektedir. Fyto en çok satan ve tavsiye edilen sarımsak özlü şampuanlardandır.
keşke allah(c.c) kullanmayı hiç nasip etmesene güzel olurdu ))
Kükürtlü sabun saçlı deride kepeklenmeye iyi gelmektedir.
çevrede çok kullanan olunca bir aktar kardeşimize soralım dedik, markalı olanlarından vardı, aşağı yukarı aynı para ama adam direkt fiyto geldiği gibi bitiyor, kllanannı ve memnun olanı çok diyordu...
Tez yazıyordur yanlış anlaşılma olmasın
Çetin bey, söylediğiniz doğru, bende neden kepek olmuyor diye merak ediyordum! Ayrıca bayan olsun erkek olsun, haftada bir en yakınınızdaki kişiye, saçlarınıza şu masajı yaptırmanız gerekiyor,Masajı yapacak kişi, her iki elini saçla doldurup yumruk yaparak 3sn boyunca sabit güçle çekecektir, bu hareket saç olan heryere uygulanarak, saç köklerinin bulunduğu deri yüzeyin kısmen kaldırılmasına ve buralarda kan dolaşımının hızlanması sağlanmaktadır. Bu masaj yapıldıktan sonra, nekadar rahatladığınıza şaşıracaksınız.