0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanırım yanlış forumdayım.....Kadınlar gününde olsun.... Hangi marka gerginleştirici?.... Hangi marka gündüz kremi?..... Hangi çeşit losyon kullanıyorsunuz? diye sorabileceğim bir popülasyon olsaydı bari.... Ne yapacağım ben şimdi bilemiyorum çaresizim....
Gunduz kremi diye bir kozmetik urunu ilk defa duydum acikcasi Cok mu odunum nedir
Abla forumda gerginleştiriciden başka ne var yauv
Al işte yanlış forumdayım çok bedbahtım... gece kremi de var bu arada... göz çevresi kremi de ayrı....
Ajda Pekkan'ı foruma davet edin lütfen.... sizlerle olmayacak bu iş....
Hande Hn.'a Yeter bu kadar torsiyonYoktur bizde böyle nosyonBenden sana işte misyonKur kendine hemen lejyon
Tamam peki ben bir soru soracağım ama cidden soru.Zira erkekler zaten cevabı bilemez.Ayda bir alışveriş yapılır.Şampuan reyonunda 1 saat vakit geçirirlir ve her defasında farklı şampuan alınır.Yahu Hatun aynı hatun saç aynı saç? Neden farklı şampuan? Not : Arkadaşlarımında ev arkadaşları aynı Bana has değil yani
Evli erkeklerin bunlari cevaplayabilmesi lazim. Hayatta kalma unsurlarindan ilk bestedir bence. Benim cevabim: Clinique
Iste geldim burdayimm Ben bu iste ustayim her nekadar emniyet mudurlugunun bekleme odasinda telden yaziyor olsamda yardimci olmaya calisacam. Simdi hande hanim Ben sahsen dermokozmetik urun kullaniyorum yani eczane urunu bakim kremleri. Kokusuz parfumsuz ve boyasiz oldugundan yan etkisi yok ki benim cildim inanilmaz hassas oldugundan onlari kullaniyorum. Gozalti icin ya Doktor murad ya da dermalojika yi tek gecerim kullanin inanamayacaksiniz. Gunduz kreminiz su bazli ve spf 15 iceren krem olmasina dikkat edin.tonik alirken de dikkat edin alkollu olmasin gozeneklerinizi daha da acar. Baska sorunuz :p
Anladıysam arap olayım diyeceğim ama faydasız zira zaten arabım Kardeşim,Hande hanım anlamıştır da biz bir şey anlamadık.)))))) Mesela Mavişe makyaj seti alcaksam nasıl bir tercih olmalı?
Ne bilim abla trafik seti gibi birşey heralde erkeklerin pot kırdığı kaza anlarında kullanılıyordur