0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bakım güzeldir , benım corollama baktığım gibi duygu'munda kendi için ve benım için farketmez bakımlı olmasını isterim. bazen benımle yarışamadığını söylüyor
Doğal güzellik tamam.Fakat bakımsız kadınlara hiççç tahammülüm yok.En çirkin kadın bedeni bile erkek bedeninden daha estetiktir.Sade güzellik en makbülü nazarımda.Kendine bakmayan kadın Bülent hanımefendiyi rüyasında görsün
bedduada son nokta bu arada, bayanlar fondötenden uzak durun..kapatıcılardan uzak durun, anlık güzellikler sizde kalıcı çirkinlikler bırakır aksi takdirde
Rahmetli Annem ilginç güzellik yöntemleri uygulardı.Babam o yaşta bile Annemin etrafında dönerdi resmen.Yaptığı uygulamalar ise tamamen köyde elde ettiği ürünlerden ibaretti.Mesela saçına boya sürdüğünü bilmem.Kına yakardı ve Babam ,Annemin saçlarının güneşte aldığı o kızıl parlak renge biterdi.Sabunu kendisi üretirdi.İçine defne yapragı koyar çok farklı mis bir koku elde ederdi.Köyde zeytin agaçlarımızdan elde ederdi zeytini ve Babamla geliştirdikler ucube ilkel taşlarla ezer, yağ elde ederlerdi.Akşam yatmadan önce yüzünü yıkar sonra salatalık kabuğu ile ovardı.Muziplik olsun diye bir akşam taze salatalıları kardeşimle bir olup yemiştik.Dayagı hakkettik ama Babam buna engel olduğu gibi Annemle de güzel dalga geçmişti.
ben de 10 yıl sırf kına sürmüştüm saçıma..arap olmaktan geliyor sanırım bu adet şimdi salatalık kremleri çıktı Mali abi, salatalık soymakla uğraşmıyor artık kadınlar:)
Ama taze salatalıkta pek güzel oluyor canım )
cacıkta tek geçerim başka tanımam...Ya bu bakım olayında tek muzdarip olduğum nokta kepeklerim .. malesef bu şampuanlar yine aynı terane...bir ilaç önerdiler onu denicem bakalım...
hadi buyrun anne tarafım Mısırdan gelme..... aynen bizde de doğallıktır esas olan.... fondöteni ancak yılda bir kaç kez düğün vs bir yere giderken sürerim günlük makyajımda kapatıcılar pudralar vs. yoktur.... aslında günlük makyajım sadece göz kalemi ve rimeldir....saçıma kına yakamıyorum malesef onu boyamak zorundayım.... kremlere gelince gerçekten çok üşengeç biriyim ben kremleri alıp sürmeyi unutuyorum.....bu arada bakımlı erkek iyidir beyler sakın bundan kaçınmayın....
bu konularla hiç ilgimiz olmaz hatta bazen paspal peşmekal de gezebiliriz.. Tek ceketimizi alıp çıkabiliriz mesela..Hassas cild dendimi aklıma izel in makyajsız olduğu hal geliyor aklıma nedense..
Betül hanım işte demek istediğim şey de o.. Eğer o güzelim cildinize 1 cm kalınlığında boya sürmeseniz o bakım olaylarına gerek kalmıyor..
Kerem bey aktara gidip sarımsaklı şampuan alın eczanelerede taşmış artık gerçi Kokusu filan yok çekinmeyin şeffaf jöle kıvamında bir karışım ben uzun süredir kullanıyorum ayrıca saçları güçlendirdiğinede inanıyorum
Ertem Şener mode on:Sercan attııı Sercan atttı 3 oldu
Ya bu bakım olayında tek muzdarip olduğum nokta kepeklerim .. malesef bu şampuanlar yine aynı terane...bir ilaç önerdiler onu denicem bakalım...
Bende hiç beceremiyorum şu kremlenme muhabbetini, öyle zaman oluyor ki ertesi sabah çekeceğim sıkıntıyı ve göz acısını bile bile rimelimi silmeden yattığım bile oluyor. Üşengeçlik başa bela, en kötü bir şey..