Gönderen Konu: Olmuyor Böyle :)  (Okunma sayısı 7607 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Olmuyor Böyle :)
« Yanıtla #40 : Mart 08, 2012, 21:02:41 »
Ertem Şener mode on:

Sercan attııı Sercan atttı 3 oldu :P

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 08, 2012, 21:02:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 08, 2012, 21:30:26 »
bakım  güzeldir ,  benım  corollama  baktığım  gibi  duygu'munda  kendi için  ve  benım için farketmez  bakımlı olmasını isterim.  bazen  benımle  yarışamadığını söylüyor :) :)

hatta seninle ve corollan la yarışamıyorum:))) senin arabanı temizlemek çin kullandığın maddeleri bayanlar bile evde kullanmıyordur :)) bakıyorum da gerekli önerileri sen yazmışsın zaten ;)

malesef her öneri her cilt için uygun değil. önce cildinin türünü öğrenip daha sonra uygulamak gerekir. en azından daha az fondöten ve pudrayla cildimize daha az zarar verebiliriz ya da cilde nefes aldıran kaliteli bir üründe kullanabiliriz. Daha sonra da önerdiğiniz bakım ürünlerini rahatlıkla kullanabiliriz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mart 08, 2012, 21:31:22 »
Doğal güzellik tamam.Fakat bakımsız kadınlara hiççç tahammülüm yok.En çirkin kadın bedeni bile erkek bedeninden daha estetiktir.Sade güzellik en makbülü nazarımda.Kendine bakmayan kadın Bülent hanımefendiyi rüyasında görsün  :nija: :nija: :nija:
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mart 08, 2012, 21:34:01 »
Doğal güzellik tamam.Fakat bakımsız kadınlara hiççç tahammülüm yok.En çirkin kadın bedeni bile erkek bedeninden daha estetiktir.Sade güzellik en makbülü nazarımda.Kendine bakmayan kadın Bülent hanımefendiyi rüyasında görsün  :nija: :nija: :nija:

bedduada son nokta  :lol:
bu arada, bayanlar fondötenden uzak durun..kapatıcılardan uzak durun, anlık güzellikler sizde kalıcı çirkinlikler bırakır aksi takdirde :)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Mart 08, 2012, 21:42:12 »
bedduada son nokta  :lol:
bu arada, bayanlar fondötenden uzak durun..kapatıcılardan uzak durun, anlık güzellikler sizde kalıcı çirkinlikler bırakır aksi takdirde :)
Rahmetli Annem ilginç güzellik yöntemleri uygulardı.Babam o yaşta bile Annemin etrafında dönerdi resmen.Yaptığı uygulamalar ise tamamen köyde elde ettiği ürünlerden ibaretti.Mesela saçına boya sürdüğünü bilmem.Kına yakardı ve Babam ,Annemin saçlarının güneşte aldığı o kızıl parlak renge biterdi.
Sabunu kendisi üretirdi.İçine defne yapragı koyar çok farklı mis bir koku elde ederdi.Köyde zeytin agaçlarımızdan elde ederdi zeytini ve Babamla geliştirdikler ucube ilkel taşlarla ezer, yağ elde ederlerdi.
Akşam yatmadan önce yüzünü yıkar sonra salatalık kabuğu ile ovardı.Muziplik olsun diye bir akşam taze salatalıları kardeşimle bir olup yemiştik.Dayagı hakkettik ama Babam buna engel olduğu gibi Annemle de güzel dalga geçmişti. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mart 08, 2012, 21:44:45 »
Rahmetli Annem ilginç güzellik yöntemleri uygulardı.Babam o yaşta bile Annemin etrafında dönerdi resmen.Yaptığı uygulamalar ise tamamen köyde elde ettiği ürünlerden ibaretti.Mesela saçına boya sürdüğünü bilmem.Kına yakardı ve Babam ,Annemin saçlarının güneşte aldığı o kızıl parlak renge biterdi.
Sabunu kendisi üretirdi.İçine defne yapragı koyar çok farklı mis bir koku elde ederdi.Köyde zeytin agaçlarımızdan elde ederdi zeytini ve Babamla geliştirdikler ucube ilkel taşlarla ezer, yağ elde ederlerdi.
Akşam yatmadan önce yüzünü yıkar sonra salatalık kabuğu ile ovardı.Muziplik olsun diye bir akşam taze salatalıları kardeşimle bir olup yemiştik.Dayagı hakkettik ama Babam buna engel olduğu gibi Annemle de güzel dalga geçmişti. :)

ben de 10 yıl sırf kına sürmüştüm saçıma..arap olmaktan geliyor sanırım bu adet  :lol: şimdi salatalık kremleri çıktı Mali abi, salatalık soymakla uğraşmıyor artık kadınlar:)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Mart 08, 2012, 21:45:44 »
ben de 10 yıl sırf kına sürmüştüm saçıma..arap olmaktan geliyor sanırım bu adet  :lol: şimdi salatalık kremleri çıktı Mali abi, salatalık soymakla uğraşmıyor artık kadınlar:)
Ama taze salatalıkta pek güzel oluyor canım :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mart 08, 2012, 22:03:28 »
Ama taze salatalıkta pek güzel oluyor canım :))

cacıkta tek geçerim başka tanımam...

Ya bu bakım olayında tek muzdarip olduğum nokta kepeklerim .. malesef bu şampuanlar yine aynı terane...
Bi ilaç önerdiler onu denicem bakalım...
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mart 08, 2012, 22:18:41 »

Ya bu bakım olayında tek muzdarip olduğum nokta kepeklerim .. malesef bu şampuanlar yine aynı terane...
bir ilaç önerdiler onu denicem bakalım...

Salatalık, çoban salata da ve söğüş tede iyidir.

Çam terebentini kepek ve dökülme için araştırmanı öneririm.
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Mart 08, 2012, 22:26:00 »

:alkis: :alkis:
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Mart 09, 2012, 09:44:36 »

hadi buyrun anne tarafım Mısırdan gelme..... aynen bizde de doğallıktır esas olan.... fondöteni ancak yılda bir kaç kez düğün vs bir yere giderken sürerim günlük makyajımda kapatıcılar pudralar vs. yoktur.... aslında günlük makyajım sadece göz kalemi ve rimeldir....

saçıma kına yakamıyorum malesef onu boyamak zorundayım.... kremlere gelince gerçekten çok üşengeç biriyim ben kremleri alıp sürmeyi unutuyorum.....

bu arada bakımlı erkek iyidir beyler sakın bundan kaçınmayın.... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Mart 09, 2012, 10:20:59 »
hadi buyrun anne tarafım Mısırdan gelme..... aynen bizde de doğallıktır esas olan.... fondöteni ancak yılda bir kaç kez düğün vs bir yere giderken sürerim günlük makyajımda kapatıcılar pudralar vs. yoktur.... aslında günlük makyajım sadece göz kalemi ve rimeldir....

saçıma kına yakamıyorum malesef onu boyamak zorundayım.... kremlere gelince gerçekten çok üşengeç biriyim ben kremleri alıp sürmeyi unutuyorum.....

bu arada bakımlı erkek iyidir beyler sakın bundan kaçınmayın.... :)

temiz ve bakımlı olmayan erkek gitsin kendini yüksek bir yerden atsın  :P
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Mart 09, 2012, 11:02:24 »

cildinize göre şampuan seçemiyorsunuz demekki. kepek yağlı ciltlerde olur.. birde sık sık şampuan değişikliğinden..

bu konularla hiç ilgimiz olmaz hatta bazen paspal peşmekal de gezebiliriz.. Tek ceketimizi alıp çıkabiliriz mesela..

Hassas cild dendimi aklıma izel in makyajsız olduğu hal geliyor aklıma nedense..

hassas cilt makyaja yani kimyasala karşı duyarlı olan cilttir. makyaj yaparsa evet izel gibi olabilir. bu yüzden yapmıyoruz.. kendimizi boya küpüne çevirmiyoruz..

Betül hanım işte demek istediğim şey de o.. Eğer o güzelim cildinize 1 cm kalınlığında boya sürmeseniz o bakım olaylarına gerek kalmıyor..

cildin bozulması için hava, su vs gibi etkenlerde önemlidir. illaki kozmetik ürünleriyle cilt bozulmaz.. en basit örneği siz makyaj yapmıyorsunuz.. cildinizde hiç mi siyah nokta yok..!

Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Mart 09, 2012, 11:11:19 »
Kerem bey aktara gidip sarımsaklı şampuan alın eczanelerede taşmış artık gerçi :) Kokusu filan yok çekinmeyin şeffaf jöle kıvamında bir karışım ben uzun süredir kullanıyorum ayrıca saçları güçlendirdiğinede inanıyorum ::)   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Mart 09, 2012, 11:19:51 »
Bende hiç beceremiyorum şu kremlenme muhabbetini, öyle zaman oluyor ki ertesi sabah çekeceğim sıkıntıyı ve göz acısını bile bile rimelimi silmeden yattığım bile oluyor. Üşengeçlik başa bela, en kötü bir şey.. :(

Hazır konusu açılmışken ben de sorayım bari.. Yüzde her yerin aynı renkte olmasını sağlayan kremler varmış, duyan bilen kullanan var mı acep? Ayrıca siyah noktalar vs için dışarıdan alınan maskeler mi yoksa kuaförlerin yaptığı maskeler mi daha iyidir?
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Mart 09, 2012, 11:21:40 »
Kerem bey aktara gidip sarımsaklı şampuan alın eczanelerede taşmış artık gerçi :) Kokusu filan yok çekinmeyin şeffaf jöle kıvamında bir karışım ben uzun süredir kullanıyorum ayrıca saçları güçlendirdiğinede inanıyorum ::)

Kükürtlü Sabun kepek oluşumunu engelleyen ve cilt içinde faydalı bir üründür. Yılda bir iki defa kullanmak faydalıdır.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Mart 09, 2012, 11:26:11 »
Ertem Şener mode on:

Sercan attııı Sercan atttı 3 oldu :P

Bro sorma anladı umarım gerçekten alınmamıştır. Şaka şaka. :lol: :D
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Mart 09, 2012, 11:42:59 »

Yer yer -havalar malumunuz- böyle dengesizliklerle karşılaşabiliyor vücudumuz. Ben 2-3 yıl önce ciddi şekilde çekmiştim kepek sorunu bir türlü geçmiyordu hatta, en sonunda hiç de inanmayarak Clear şampuanını kullanmaya başladım. İlacın yapamadığını o şampuan yapmıştı garip bir şekilde. Bu arada cildim de saçlarım da çok çabuk yağlanır.. Sizde yağlı bir ciltsiniz diye tahmin ediyorum o yüzden denemekten zarar gelmez..
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Mart 09, 2012, 12:02:49 »
sıcak su ( kaynar'a  yakın ) da  kepek  oluşumu sağlar.  bu  yuzden  saçımızı  sıcak  su da değilde  üşümücek şekilde  ılık su da  yıkamak daha sağlıklı.
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Mart 09, 2012, 12:04:47 »
Bende hiç beceremiyorum şu kremlenme muhabbetini, öyle zaman oluyor ki ertesi sabah çekeceğim sıkıntıyı ve göz acısını bile bile rimelimi silmeden yattığım bile oluyor. Üşengeçlik başa bela, en kötü bir şey.. :(

fahiş hata tatlım..makyajını silmeden uyumaktan daha kötü ne olabilir cilde bilmiyorum..gözaltlarını kırıştıracaksın bu gidişle...hem bu siyah noktayı da beraberinde getirir...cildi temiz tutmak ana kural yani  :)
tevazu erdemdir...