0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
La Alpi, Serdar araba olarak görmüyorum derken arabadan daha iyi birşey demek istemiş
ilk 2003 senesinde babam babam tarla karsılıgında takas ederek 2001 açık mavi toyota corolla sol special almıstı o zamanlar daha 0 opel vectramız olduğundan yüzüne bile bakmamıstım. zaten çok durmadı oda bızde 5-6 gün sonra babam sattı bır defa binmiştim içine, çok alçak bu araba alınmaz demiştim 2009 'da 95 xl corollam oldu onuda satınca biriktiridiğim parayla berbaber elimde 22.000 tl falan param vardı ben punto, megane 2 falan bakarken rahmetli dedem bana çıkma yapıp kendıne 0 araba al ama söz ver annenin beğendığı arabayı alıcaksın dedi. O zaman tam kargaşa oldu, Ben civic diyorum o corolla diyor, Beyaz renk dıyorum, O füme diyor, Ben benzinli diyorum, O dizel diyor dediklerinide yaptırdı şimdiki corollamdan çok mutluyum ama
Uzun ama duygulu ve akıcı bir hikaye olmuş Adem Bey Allah daha iyilerini nasip eder inşallah.
yine honda arıyordum, 2.4 accord'un 6 aylık vergisini duyduktan sonra yanaşamadım 1038 liraydı galiba. cebime uygun 2.0'lardada sunroof yoktu. bende kardeş markaya bakayım dedim 2.0 executive elegantta istediğim özellikler vardı. gittim aldım ama aklım hala accord'da. bunu satarsam ya vw yada hondaya dönüşüm olacaktır
Honda sitesinde accordun yakıt testini yapıp videosunu koymuşlar, her türlü zorlamaya rağmen 9 litre yakmış
Sene 2008 araba pazarına gittik ben eski kasa megane 1 istiyordum babam 2000 model 14. terra corollayı gördü bu araba çok güzel gel alalım dedi yok dedim çok tipsiz bunun içi dandik buna binilir mi falan filan Ama kullandıktan sonra çok sevmeye başladım ve hala gözüm 2000-2001 corollalarda bence corollanın en yakışıklı kasası Daha sonra o corolla satıldı yaklaşık 3 sene arabasız kaldık sonra araba almaya niyetlendik yine gittik pazara ben bu sefer corolla istiyordum e 12 sedan kısmet oldu pazarda ucuza bulduk hemde sol dü en fulü o gün o kadar mutluydumki anlatamam saanki range rover almışız o hava vardı bende ama yine maddi sıkıntılardan dolayı sattık 11 ay binebildik Şimdi hazirana doğru araba alma niyetimiz var Bu sefer Nissan Almera düşünüyoruz bakalım hayırlısı
kardeşim bende mı koysam böyle bir resim