0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sizin rcz yle aynı gitmeniz, bence rcz nin başarısızlığı , rcz nin ivmelenme fabrika verileri , sizdende tdi dan da oldukça iyi, pejo hiç sevmem ayrı konu, orjinal egzost 51 likmiydi ? susturucu iptali yaptığınızda, alt devirler maalesef ölüyor, ve düşük hacimli arabalardan genellikle üzücü tepkiler alınıyor, standart binin bence, egzantrik , beyin vs. olaylarına girmedikten sonra, aracınızdan alacağınız maksimum verim 3-5hp , onun için orjinali bozmaya değmez
.Passatta stok ise sizin onu perişan etmeniz gerekirdi...
140hp'lik bir dizel ve 132'lik auris...pek de perişan edemez sanki be
hangi kasası bilemiyoruz ama bunun 170 liği de vardı
arka kapıda kalma muhabbetinden yola çıkarak 140lık dedim ben, bir de eğer 170lik olsaydı CCdiye belirtlirdi heralde...170lik CC'lerde var diye biliyorum ben...
emin değilim abi yanlış bilmiyorsam bir ara normal passat ta da vardı 170 lik olan.. şu an skodanın kullandığından olabilir
Buarada rcz vvtli kafa tutsun ben araba kullanmicam bidaha...
Bu RCZ yi çok büyütüyorlar bence 3.20d olsun cooper s'in üstüne basar geçerim.
98e 46 kasami daha cok dikkat ceker 750 beygir olsa bile yoksa 2011 model 330ci mi:))
Valla okuyunca bende anlayamadım Türkay. RCZ yi fazla abartıyorlar.320 d olsun gerisi nal toplar. Şimdi.
süper severim bmwnin dizel motorlarını.. 3.35d, 5.35d.. 3.0, çift turbo dizel. muhteşem bir motor.. bakalım toyotada görecekmiyiz bu motorları ortak çalışma sonucu