Gönderen Konu: 132 bg auris  (Okunma sayısı 7844 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: 132 bg auris
« Yanıtla #20 : Mart 08, 2012, 10:20:48 »
3.20d demeyin arkadaşlar içim gidiyor :(
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 08, 2012, 10:20:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • .....
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 08, 2012, 11:21:33 »

ali abi içinmi gidiyor :D abi 320 d 2011 kasa var kuzenimde gitmiyor akıyor resmen.

Ali abi, içinmi gidiyor? :D Abi 320 d 2011 kasa var kuzenimde. Gitmiyor, akıyor resmen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 08, 2012, 11:42:53 »
Al benden de o kadar abi bir de lacivert olacak .
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • .....
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 08, 2012, 12:07:50 »
Al benden de o kadar abi bir de lacivert olacak .

bence beyaz olmalı abicim içide gül kurusu rengi olacak hatta 320cd oldumu dadundan yenmez :D

Bence beyaz olmalı abicim. İçi de gül kurusu rengi olacak, hatta 320cd oldu mu, tadından yenmez! :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Mart 08, 2012, 15:32:23 »
Emre fark ettiysen her mesajına Mehmet Ali Hocam edit yapıyor, forum kuralları gereği Türkçe yazım kurallarına özen göstermemiz gerekiyor. Bu konuda biraz daha dikkatli olmanı rica ediyoruz.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • .....
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 08, 2012, 16:09:51 »
Emre fark ettiysen her mesajına Mehmet Ali Hocam edit yapıyor, forum kuralları gereği Türkçe yazım kurallarına özen göstermemiz gerekiyor. Bu konuda biraz daha dikkatli olmanı rica ediyoruz.

Abi kusura bakma da saygılı olduktan sonra karşımdaki insana ne demek istediğimi anlatabildikten sonra çokta önemli değil benim için :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 08, 2012, 16:25:00 »
Abi kusura bakma da saygılı olduktan sonra karşımdaki insana ne demek istediğimi anlatabildikten sonra çokta önemli değil benim için :)
Senin için önemli olmayan birşey, belki başkaları için önemli olabilir. Kaldı ki, Türkçemizi güzel kullanmak konusunda herkesin sorumluluğu olduğu kanaatindeyim.
Ayrıca hiç kimse, gelişigüzel kurulmuş cümleleri ve abuk tabirleri, FBI ajanı gibi çözmek zorunda da değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mart 08, 2012, 16:33:08 »
Senin için önemli olmayan birşey, belki başkaları için önemli olabilir. Kaldı ki, Türkçemizi güzel kullanmak konusunda herkesin sorumluluğu olduğu kanaatindeyim.
Ayrıca hiç kimse, gelişigüzel kurulmuş cümleleri ve abuk tabirleri, FBI ajanı gibi çözmek zorunda da değil.

Ender bey hassasiyetiniz için size de ayrıca teşekkür ederim.Lakin sevgili hemşerim Emre'nin de kötü niyetli olmadığını, sadece okulda edebiyat dersinden nefret ettiğini tahmin ettiğimden müdahale etmedim.Sabırla ve bilgim ölçüsünce yol göstermeye çalıştım.

-....eğer yaşadığın yeri seversen,o yer dünyanın en güzel yeridir.Ama yaşadığın yeri sevmezsen,o yer dünyanın en güzel yeri değildir.---Vizontele filminden.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 08, 2012, 16:35:20 »
bence beyaz olmalı abicim içide gül kurusu rengi olacak hatta 320cd oldumu dadundan yenmez :D

Bence beyaz olmalı abicim. İçi de gül kurusu rengi olacak, hatta 320cd oldu mu, tadından yenmez! :D
kesinlikle katılıyorum amcamda 2011 3.20 d var arada kullanıyorum.Araba değil makine birde arada esp yi kapatıp virajlarda hafif bir gaza dokundunuzmu sanki dans ediyor yolda .
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 08, 2012, 16:53:29 »
Ender bey hassasiyetiniz için size de ayrıca teşekkür ederim.Lakin sevgili hemşerim Emre'nin de kötü niyetli olmadığını, sadece okulda edebiyat dersinden nefret ettiğini tahmin ettiğimden müdahale etmedim.Sabırla ve bilgim ölçüsünce yol göstermeye çalıştım.

Mehmet Ali Bey, Emre kardeşimizin kötü niyetli olmadığından ben de adım gibi eminim. Dahası, bu forumdaki herkes için böyle düşünüyorum. Ben de sizin gibi, nacizane yol göstermeye çalıştım.

Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır. Nietzsche..:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Mart 08, 2012, 17:50:06 »
Sevgili Emre senin kötü niyetli olmadığını bildiğimiz için mesajlarını silmiyoruz ya da bu konuda seni eleştirmiyoruz. Fakat bu forumda kurallarımız var ve bunların uygulanması gerekiyor. Mehmet Ali Hocam sürekli senin mesajlarını takip edip düzeltemeyeceği için senin sana karşı bu kadar iyi niyetli olan birine yardımcı olman gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mart 08, 2012, 20:10:09 »
Araba olayi cok guzel ama sonu yok gaza gelip omrumuzu torpulercesine varimizi yogumuzu biarabaya yatirsakta elin oglu bizden daha hirslidir exer gecer oyuzden ben ufaktan yuriyim hosuma giden ses olsun benim icin yeterli. Ben sunu cok iyi biliyorum hiz hicbisey sekil hersey :) bana gore gorunup daha onemli artik. Basit bir ornek erkek oldugumuz icin gulsum gul yanlis anlamasin :) karsi cinsi etkilemek icin gorunus daha onemli 98e 46 kasami daha cok dikkat ceker 750 beygir olsa bile yoksa 2011 model 330ci mi:))

Araba olayi cok guzel. Ama sonu yok. Gaza gelip ömrümüzü törpülercesine varımızı yoğumuzu bir arabaya yatırırsak elin oğlu bizden daha hirslidir; ezer gecer. O yuzden ben, ufaktan yürüyeyim. Hoşuma giden ses olsun benim icin yeterli. Ben şunu cok iyi biliyorum ki,biz hicbişey, şekil hersey :). Bana göre görünüş daha onemli artik. Basit bir örnek; erkek oldugumuz icin Gülsüm Gül yalnış anlamasın :).Karşı cinsi etkilemek icin görünüş daha onemli 98 e46 kasa 750 beygir olsa bile daha cok dikkat ceker yoksa 2011 model 330ci mi:))
98 yılında e46 mı e36mı üretildi tam bilmiyorum ama, temiz bir e46 benim her zaman e92 den daha çok ilgimi çekiyor, artık 330 da kalktı zaten 328ler var , turbo motorlar üretiyorlar, firma yolunu biraz değiştirdi, bencede görüntünün bir anlamı yok, eğer araç göründüğü kadar verim sağlayamıyorsa yolda, gösterişin mümkünatı yok, insanlar ferro vs. bugatti tarzı arabalara binerken, bizim araçlar, bizi sadece A noktasından B noktasına götürüyor
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mart 08, 2012, 20:23:35 »
98 yılında e46 mı e36mı üretildi tam bilmiyorum ama, temiz bir e46 benim her zaman e92 den daha çok ilgimi çekiyor, artık 330 da kalktı zaten 328ler var , turbo motorlar üretiyorlar, firma yolunu biraz değiştirdi, bencede görüntünün bir anlamı yok, eğer araç göründüğü kadar verim sağlayamıyorsa yolda, gösterişin mümkünatı yok, insanlar ferro vs. bugatti tarzı arabalara binerken, bizim araçlar, bizi sadece A noktasından B noktasına götürüyor
98 yılında e46 sedan geldi, e36 coupe ve cabrio devam etti üretime ve satışa... 3.30 en son kasada kalktı, yerine gelen 3.28 kodlu araç 2.0 motor, 3.35 ise 3.0 motor. her iki motor da turbo beslemeli. bayılıyorum BMWlere yaa. e30dan f30a her kasasını ayrı sevdim (haa e46dan sonra beklentim düzeyinde güzel bir araç gelmedi o ayrı..)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mart 08, 2012, 20:28:13 »
bmw yi  günahım  kadar sevmem ama e60  kasa hep ilgimi  çekmiştir. hele  5.30 ise pek  şukela ;)
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mart 08, 2012, 21:04:55 »
E38!

O zaman respect the king derim 35im :olu:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mart 08, 2012, 21:08:55 »
E38!

O zaman respect the king derim 35im :olu:

bir gün bincem abi! 7.28lia manuel.. az yaksın :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Mart 08, 2012, 21:15:28 »
2007 yazında istanbul turunda otubusun arka kapısını açtırıpta  çektiğim  tek  bmw  fotografı 81im  :)
e60 demı yaa  ben  hala  yanlış bilmiyorum ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Mart 08, 2012, 21:18:32 »
Aynen kardeşim bende onu diyorum zararı göze alıp 2 vergi arasıda olsa binmek istiyorum :lol:

Birdee bu arabayı kaç kere topladılar bilmiyorum ama şu hali herşeyi unutturur!! Aşk yahu aşkk!!!

7. foto hele var ya fırlayaca gibi yerinden :asikadam:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-o-bir-7-serisi-70962478/detay

Ben oldskuul seviyorum 35im yaa ::) ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Mart 08, 2012, 21:23:49 »
ohaa sebring  var  benım  egzoz dan ,  sıfır  fiyatı  900 TL  :D

oldskuul da  favorim  Sti dan bile vazgeçerim herhalde 81im :D

http://www.vindir.net/s600-long-v-12-mercedes-15801.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Mart 08, 2012, 21:56:10 »
ohaa sebring  var  benım  egzoz dan ,  sıfır  fiyatı  900 TL  :D

oldskuul da  favorim  Sti dan bile vazgeçerim herhalde 81im :D

http://www.vindir.net/s600-long-v-12-mercedes-15801.html
One yahu? Bittim pufffff
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...