0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3.20d demeyin arkadaşlar içim gidiyor
Al benden de o kadar abi bir de lacivert olacak .
Emre fark ettiysen her mesajına Mehmet Ali Hocam edit yapıyor, forum kuralları gereği Türkçe yazım kurallarına özen göstermemiz gerekiyor. Bu konuda biraz daha dikkatli olmanı rica ediyoruz.
Abi kusura bakma da saygılı olduktan sonra karşımdaki insana ne demek istediğimi anlatabildikten sonra çokta önemli değil benim için
Senin için önemli olmayan birşey, belki başkaları için önemli olabilir. Kaldı ki, Türkçemizi güzel kullanmak konusunda herkesin sorumluluğu olduğu kanaatindeyim. Ayrıca hiç kimse, gelişigüzel kurulmuş cümleleri ve abuk tabirleri, FBI ajanı gibi çözmek zorunda da değil.
bence beyaz olmalı abicim içide gül kurusu rengi olacak hatta 320cd oldumu dadundan yenmez Bence beyaz olmalı abicim. İçi de gül kurusu rengi olacak, hatta 320cd oldu mu, tadından yenmez!
Ender bey hassasiyetiniz için size de ayrıca teşekkür ederim.Lakin sevgili hemşerim Emre'nin de kötü niyetli olmadığını, sadece okulda edebiyat dersinden nefret ettiğini tahmin ettiğimden müdahale etmedim.Sabırla ve bilgim ölçüsünce yol göstermeye çalıştım.
Araba olayi cok guzel ama sonu yok gaza gelip omrumuzu torpulercesine varimizi yogumuzu biarabaya yatirsakta elin oglu bizden daha hirslidir exer gecer oyuzden ben ufaktan yuriyim hosuma giden ses olsun benim icin yeterli. Ben sunu cok iyi biliyorum hiz hicbisey sekil hersey bana gore gorunup daha onemli artik. Basit bir ornek erkek oldugumuz icin gulsum gul yanlis anlamasin karsi cinsi etkilemek icin gorunus daha onemli 98e 46 kasami daha cok dikkat ceker 750 beygir olsa bile yoksa 2011 model 330ci mi:))Araba olayi cok guzel. Ama sonu yok. Gaza gelip ömrümüzü törpülercesine varımızı yoğumuzu bir arabaya yatırırsak elin oğlu bizden daha hirslidir; ezer gecer. O yuzden ben, ufaktan yürüyeyim. Hoşuma giden ses olsun benim icin yeterli. Ben şunu cok iyi biliyorum ki,biz hicbişey, şekil hersey . Bana göre görünüş daha onemli artik. Basit bir örnek; erkek oldugumuz icin Gülsüm Gül yalnış anlamasın .Karşı cinsi etkilemek icin görünüş daha onemli 98 e46 kasa 750 beygir olsa bile daha cok dikkat ceker yoksa 2011 model 330ci mi:))
98 yılında e46 mı e36mı üretildi tam bilmiyorum ama, temiz bir e46 benim her zaman e92 den daha çok ilgimi çekiyor, artık 330 da kalktı zaten 328ler var , turbo motorlar üretiyorlar, firma yolunu biraz değiştirdi, bencede görüntünün bir anlamı yok, eğer araç göründüğü kadar verim sağlayamıyorsa yolda, gösterişin mümkünatı yok, insanlar ferro vs. bugatti tarzı arabalara binerken, bizim araçlar, bizi sadece A noktasından B noktasına götürüyor
E38!O zaman respect the king derim 35im
ohaa sebring var benım egzoz dan , sıfır fiyatı 900 TL oldskuul da favorim Sti dan bile vazgeçerim herhalde 81im http://www.vindir.net/s600-long-v-12-mercedes-15801.html