0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yani orjinal ampüller duruyor, ledleri de yan tarafa mı yapıştırdın sinyallerde tam anlamadım. Ama led varsa güzellik vardır...
vay vay vay serdar abim led projelerini görmeye başladık eline sağlık serdar abi ama o üstte çektiğin led tek çipli dimi
evet sinyal ampülü içinde hala. ampül yuvasından aşağı doğru reflektöre yapıştırdım parmağımla. çift flamanlı ampül takmak istemedim orjinallik bozulmaması için. ampül yuvasında oynama yapmak gerekirdi. sisleride lede çevirdiğimde led ile olan işlemlerim bitmiş olacak.
buralardayım serdar abi ama cuma günleri girebiliyorum sadece nete bende arka plakaya öyle yapcam ama ilk önce plakanın kenarındaki siyah olan yerleri beyaza boyayacağım ondan sonra plakalığı çıkartıp direk silikonla yapıştırcağım ondan sonrada aydınlatmasını led yapacağım
Ellerinize sağlık, son halinin de resimlerini bekliyoruz.
sağolun teşekkürler. son hali için biraz zaman gerekecek. led sis lambsına biraz çalışmam gerekiyor. sis lambasına http://ledampul.net/index.asp?PageID=36 bu ledi kullanmak istiyorum.
Serdar bey;Verdiğiniz linke baktım fakat bana hiç bir şey ifade etmedi (anlamadığımdan) sizin uygulamaların resimlerini görürsem belki yavaş yavaş anlamaya başlayabilirim:)
araca led takmak vs.. arıza lambası yakıyor mu? böyle bir şey duyan bilen var mı? bende plaka ışıklarını park lambalarını beyaz yapmayı düşünüyorum aslında çok parlak olmaması şartıyla
çetin abi o smd led yani 3mm kalınlığında filan bir led türü serdar abi led alcam zaten ama eminönüne gidince
Serdar sen bu aracı yenimi aldın bir kaç fotosunu ekleyebilrmisin.
aracıma uyguladıklarımı parça parça yayınladım. onları bir araya getirip genel fotolarıyla beraber yayınlarım. şu yan aynaların altına aydınlatmalarıda yaptıktan sonra ilk işim bu olacak. aracımı 33000 de 2008 11. ayda aldım. şu an 81000 de. daha bir kere servise girmedi bütün bakımlarını kendim yaparım. ne gerekiyorsa. hiç güvenmiyorum servislere, tamircilere. bende meslekten gelme olduğum için. kırarlar parçayı yapıştırıp takarlar. sağlamdır bozup arızalı diye değiştirirler. bu işin içinde olunca daha iyi anlıyor insan. bu işe iş gözüyle bakan değil gerçekten gönül vererek tamir eden bir usta bulmak lazım. oda malesef kalmadı