0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun aracın.Servis konusunda haklısın her şey maddiyata dönmüş durumda utanç verici bir durum ama mecburuz, senin araçla ilgilenmen de ayrı bir hoşmuş.
serdar abi plakayı dediğin gibi yaparım şimdi senin yapmak istediğin şeye gelim tavn lambasının geceiktiricisi nerde olduğunu bulsam değiştircem ve tavan lambası çalışcak
direk çıtalarını ve tavan kaplamasını söküp yapmak istemiyorum. tavan lambasını aşağıdan hiç kontrol ettinmi? bayağı uğraşmıştın. kumandayla aracı açtığımda tavan lambasıda yanıyor. aynı anda yan ayna altına koyacağım ledlerinde yanmasını istiyorum. veya alrmda bir uç varmıdır acaba. 5 sn yansa yeter
ok ilke ama bu bahsettiğin kapı siwitclerinin kablosudur sanırım. tavan lambasından aşağı inen kabloyu bukadar dolaştırıp geçirmezler. ön camın iç yanındaki kaplamayı söksem ordan geçiyodur heralde.
yanlız dozunu kaçırmış durumdaydım yeni yeni düzeliyorum. keşke o işlemlerinde fotolarını koysaydım çok faydalı olurdu. orjinal koltuk döşemelerimin hepsini söküp çamaşır makinasında yıkadım ve tekrar yerine taktım.