Bugün gördüğüm yeni bir ürünü bir arkadaşım aracında uyguluyordu bende fotoğrafları çekip sizinle paylaşmak istedim..
parfüme benzer ancak uygulandığı noktada köpürüp kumaşın içine işliyor sonrasında kiri dışarı çıkarıyor ve nemli bir bezle silinince temizlik tamamlanıyor koltuk ve tüm kumaş yüzeylerde uygulanıyormuş.. arkadaşım kapıdaki kumaş döşeme için kullandı.. gayet iyi sonuç verdi..
Özellikle böyle bir ihtiyacı olanlar varsa tavsiye edebilirim..
Bu arada ürünü sanayide bi aksesuarcıdan almış fiyatını 10 tl dedi..

Çok iyimiş gerçekten paylaşım için teşekkürler.
Bugün gördüğüm yeni bir ürünü bir arkadaşım aracında uyguluyordu bende fotoğrafları çekip sizinle paylaşmak istedim..
parfüme benzer ancak uygulandığı noktada köpürüp kumaşın içine işliyor sonrasında kiri dışarı çıkarıyor ve nemli bir bezle silinince temizlik tamamlanıyor koltuk ve tüm kumaş yüzeylerde uygulanıyormuş.. arkadaşım kapıdaki kumaş döşeme için kullandı.. gayet iyi sonuç verdi..
Özellikle böyle bir ihtiyacı olanlar varsa tavsiye edebilirim..
Bu arada ürünü sanayide bir aksesuarcıdan almış fiyatını 10 tl dedi..
Benim bu ürünler için bir takım korkularım var. Çünkü tek şansınız var

Bu işi profesyonelce yapan yerlerin kullandıkları makinelerin özelliği bir taraftan maddeyi kumaş altına verip aynı anda çekmesi diye biliyorum ve işlem bittiğinde ilk görüşte sonuç aldıklarını düşünümüyorlar. Tamamen kuruduğunda kumaşın altından kusma varmı diye bekliyorlar. Bizim elle uyguladığımız bu işlem sonucunda kumaş altından yüzeye kusma olacağı kanaatindeyim. O nedenle bu tarz malzemeleri görüp ne kadar almak istesemde bu düşünce beni frenliyor.
Gökhan kardeşim işlemin bitmiş halinin resimleri varsa onları da gönderir misin?
Düzenleme: Alıntı fotoğraflar.
Bitmiş halinin fotolarını yakın zamanda yüklerim.. ancak uygulamayı yapan arkadaşımla beraber halı yıkama makinesi kadar iyi oldugunu söyleyebilirim bu işleminde.. eğer halı yıkama makinesi yoksa kullanılabilir bir ürün gibi geldi bana..
Çok eskiden bir arkadaşımın aracında kullanmıştık. Tavandan gri bir renk çıktı, acayip temizlemişti. Ama üründen ürüne kalite farkı vardır eminim ki. Belli başlı firmaların ürünlerini tercih etmek ve önce bir köşede kullanmak lazım bence.
Ben bundan 10 sene kadar önce turtle wax ın buna benzer bir ürününü es 91 corollamda denemiştim fena değildi.
önce bir köşede kullanmak lazım bence.
Abi katılıyorum. 1 şansım varken büyük bir risk olur yoksa. Gökhan kardeşim senden ricam eğer mümkünse aşama aşama tim fotoğraflarını eklemen. Hatta başka kullanıcılarda varsa bu tarz ürünleri ve çalışmalarını fotoğraflamışlarsa eklemeleri güzel olur. Bununla ilgili profesyonele yakın makineler var ki makinesiz temizleneceğine inanmıyorum. Ancak yüzeysel bir temizlik olur. Ben eski aracımı otokingde geniş bir uygulamaya tabi tutmuştum. Aracı teslim aldığımda neredeyse 2 ay koltuklardan temizlik kokusu geçmemişti ( temizlik kokusu nasıl oluyorsa artık

)
Ben bu makıneleri birazcık araştırıp burada paylaşacağım. Eğer arkadaşlarda otoking gibi yerlerde araçlarına bu gibi bakımlar yaptırmışlarsa fiyatlarıyla beraber izlenimlerini paylaşırlarsa bizler içinde alternatif olacaktır. Teşekkürler.
Ben koltukları geçen sene serviste temizletmiştim güzel oldu.
Ben eski aracıma yapmıştım bu kadar köpürmüyordu ama Sonaxın diye aldım tavanını tertemiz yapmıştı ve çok başarılı sonuç almıştım.
Sonax'ın var aynısını tavanda kullandım. Sıkıyorsunuz çok sert olmayan bir fırçaylada fırçalayın mikrofiber bezle silince gözlerinize inanamayacaksınız...
Sonax'ın var aynısını tavanda kullandım. Sıkıyorsunuz çok sert olmayan bir fırçaylada fırçalayın mikrofiber bezle silince gözlerinize inanamayacaksınız... 
Aynen Fatih bendeki aynı şekilde tuttum şimdi.
Çok teşekkür ederim arabaya değil de evdeki koltuklara lazımm:)
Toyotaların tavanı nasıl silme için? Örneğin opel lerde tavan hafif ıslanmada bile sarkabiliyormuş,altındaki yapışkan ve süngerle alakalı bir durum sanırım.Bizim toyotalarda nasıl?
Örneğin opel lerde tavan hafif ıslanmada bile sarkabiliyormuş,
Benim gördüğüm çoğu Opel'de öyle. Aracınızın marka ve modelini bilmiyorum ama, ben temizledim defalarca, bi sıkıntı olmadı..
Yaaa bırakın bu fanatikliği yaa ben yıllardır opel kullanıyorum böyle birşey olmadı bi sizin toyotalar iyi bakın opel forumuna birtane bu sorunla karşılaşan yok hatta birisi Ace ile temizlemiş adam Ayşe teyzenin akrabasıymış on numara parlamış sarkma filanda yok sonuçta alman arabası.
Benim araç içi leş gibi, benimde böyle bir aksiyona girişmem lazım. Bende bir köpük vardı da 3 sene oldu işe yarar mı ki:)
Opelın tavanı elleyince takır tukur ses geliyodu biliyoruz yani.
bundan önceki arabam Toyota avensisimin iç döşemesi açık bej renk idi.. koltuklarda yer yer lekelenmeler vardı.. Vinet marka kumaş yüzey temizleyici internette biraz araştırdıktan sonra almıştım.. açık renk kumaş olduğu için biraz risk alarak temizleyiciyi koltuklara uyguladım.. koltuklar sıfır koltuklar gibi pırıl pırıl olmuştu.. ankarada bir şirketten sipariş etmiştim adını şu an hatırlayamıyorum.. ama üründen çok memnun kalmıştım.. tavsiye ederim..
bu arada arkadaşlar Opel markaya birazcık insafsızca yüklenmişler gibi geldi bana.. selamlar