0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaaa bırakın bu fanatikliği yaa ben yıllardır opel kullanıyorum böyle birşey olmadı bir sizin toyotalar iyi bakın opel forumuna birtane bu sorunla karşılaşan yok hatta birisi Ace ile temizlemiş adam Ayşe teyzenin akrabasıymış on numara parlamış sarkma filanda yok sonuçta alman arabası.
Opelın tavanı elleyince takır tukur ses geliyodu biliyoruz yani
Saldım resmen. Ahmet bir de Opelleri insanlar hep bakımsız,hor kullanıyor o yüzden sorun çıkartıyor
bundan önceki arabam Toyota avensisimin iç döşemesi açık bej renk idi.. koltuklarda yer yer lekelenmeler vardı.. Vinet marka kumaş yüzey temizleyici internette biraz araştırdıktan sonra almıştım.. açık renk kumaş olduğu için biraz risk alarak temizleyiciyi koltuklara uyguladım.. koltuklar sıfır koltuklar gibi pırıl pırıl olmuştu.. ankarada bir şirketten sipariş etmiştim adını şu an hatırlayamıyorum.. ama üründen çok memnun kalmıştım.. tavsiye ederim..
bu arada opel'e ağzı olan laf koymaya çalışıyor. Edebiyattaki mecazı kullanarak.
Fatih şımarıyor ve sınırlarını zorluyorsun.... Demedi deme....Yok Mesut işin esprisi orası
Yok Mesut işin esprisi orası
anladım dostum
Toyotanın tavanını bilmem ama annem bizim arabanın tavanını amway'ın locmu ne haltım malzemesi ile daldı. En ufak sarkma olmadı. Yürekliyseniz deneyin Şimdi olay gene opel toyota muhabbetine dönmesin. Yaramı var anlayamadık yani Yoksa kedi - ciğer ?Sesli Güldüm panpa. leylek toyotanın neresinden ses geliyor. Konsol ? Kelebek camı ?Salman normal NE toyotaymış be hele auris sahiplerinden çok şikeyet gelmesine rağmen toz kondurulamayan tek arabadır herhalde ;)vinet atas çok sağlam temizleyicidir. erdem boyada bulunur. bu arada opel'e ağzı olan laf koymaya çalışıyor. Edebiyattaki mecazı kullanarak.
Sonax'ın var aynısını tavanda kullandım. Sıkıyorsunuz çok sert olmayan bir fırçaylada fırçalayın mikrofiber bezle silince gözlerinize inanamayacaksınız...
Koltuk temizliğinde en önemli faktör temizlenen koltuktaki kalan su mutlaka uzaklaştırılmalı.Yoksa sonradan kusma yapar.Havalar ısınınca bahçede halı yıkama makinası ile koltuklarımı temizleyeceğim.Marketten 5-10 liraya uygun şampuanı aldımı işlem tamamdır.
kesinlikle en önemli husus yüzeye uygulanan suyun iyice çeklimesi ve o yüzeyin iyice kurutulması ile süper sonuç elde ediliyor.. ayrıca tekrar ediyorum Vinet marka kumaş yüzey temizleyiciden son derece memnun kalırsınız.. kesinlikle tavsiye ederim..
Mustafa kardeşim halı yıkama makinesi ya da ıslak emiş de yapabilen bir süpürge şart.. bezle ne kadar kurularsan kurula su az da olsa kalıyor orda..
Çok teşekkür ederim arabaya değil de evdeki koltuklara lazımm:)
Toyotaların tavanı nasıl silme için? Örneğin opel lerde tavan hafif ıslanmada bile sarkabiliyormuş,altındaki yapışkan ve süngerle alakalı bir durum sanırım.Bizim toyotalarda nasıl?
tamam opelerin tavanı dandik, daha doğrusu her şeyleri dandik, ama toyota da aman aman kaliteli malzeme kullanmıyoro nedenle fazla ıslatmaya gelmez, bana sorarsanız halı yıkama makinsıylada yıkanmaz, malum aşağı doğru baktığı için sarkma olasılığı yüksekBu tür sprey köpüklerin birde kuru olanı vartavana (veya koltuklara) sıkıyorsunuz, köpük kumaşa işliyor, görevini yapıyor 5 dk. kadar bekliyorsunuz o köpük toz haline geliyorelektrik süpürgesiyle süpürdüğünüzde sonucun mükemmel olduğunu görüyorsunuz, ancak koltuklarda genel bir kirlilik varsa lokal temizleme de ton farkı oluyor, kirli kısımların tamamına uygulamak gerekiyor, füyatı ıslak köpüklerden biraz daha yüksek ama uygulanması ve sonucu süper, kullanımı kolay , bütün büyük marketlerde satılıyor
ewde , yerinde halı ve koltuk yıkayan firmalar var, profesyonel makinalarla eve gelip, yerinde yıkayıp,pırıl pırıl yapıp gidiyorlar, fiyatlarıda gayet makultamam opelerin tavanı dandik, daha doğrusu her şeyleri dandik, ama toyota da aman aman kaliteli malzeme kullanmıyoro nedenle fazla ıslatmaya gelmez, bana sorarsanız halı yıkama makinsıylada yıkanmaz, malum aşağı doğru baktığı için sarkma olasılığı yüksekBu tür sprey köpüklerin birde kuru olanı vartavana (veya koltuklara) sıkıyorsunuz, köpük kumaşa işliyor, görevini yapıyor 5 dk. kadar bekliyorsunuz o köpük toz haline geliyorelektrik süpürgesiyle süpürdüğünüzde sonucun mükemmel olduğunu görüyorsunuz, ancak koltuklarda genel bir kirlilik varsa lokal temizleme de ton farkı oluyor, kirli kısımların tamamına uygulamak gerekiyor, füyatı ıslak köpüklerden biraz daha yüksek ama uygulanması ve sonucu süper, kullanımı kolay , bütün büyük marketlerde satılıyor
Dandiklik değilde yapışkanlar su bazlı olabiliyor ve fazla ıslak kalınca bırakıyor sanırım. Kuru köpüklere bakmak lazım.