arkadaşlar bu lastiklerden hangisini tercih ederdiniz şimdiden cevablar için çok teşekkürler
205 / 55 / 16
İlk tercih tartismasiz Michelin bana gore.
4 lastikte fark 120TL oldugundan Lassa tercih edilebilir.
Digerlerine yaklasmanizi tavsiye etmiyorum. Balans problemi, lastikte cabuk deformasyon, yol tutus kayiplari, yol sesi ve surus konforu kayiplari yasamaniz muhtemeldir.
Aracinizin yol ile tek baglantisi lastiklerinizdir, bunu unutmayin.
Ve tabi bence.
Fatih bey hiç düşünmeyin Michelin alın.
İlk tercih tartismasiz Michelin bana gore.
4 lastikte fark 120TL oldugundan Lassa tercih edilebilir.
Digerlerine yaklasmanizi tavsiye etmiyorum. Balans problemi, lastikte cabuk deformasyon, yol tutus kayiplari, yol sesi ve surus konforu kayiplari yasamaniz muhtemeldir.
Aracinizin yol ile tek baglantisi lastiklerinizdir, bunu unutmayin.
Ve tabi bence.
lastikci gt radial ı öve öve bitiremedi michelın üretiyormuş, lassa olma ihtimali biraz daha ağır basıyor.
Fatih bey hiç düşünmeyin Michelin alın.
emre bey michelin gerçekten çok güzel lastik kışlıklarım michelın, kimisi bizim yollara uygun lastik değil diyor, yanakları çok yumuşak oldugundan dolayı.
lastikci gt radial ı öve öve bitiremedi michelın üretiyormuş, lassa olma ihtimali biraz daha ağır basıyor.
İnternetten biraz araştırdığımda, GT Radial Endonezya menşeili, hisselerinin çoğunluğu Michelin'de olan, Michelin için de üretim yapan bir marka olarak karşımıza çıkıyor. Bence denenebilir.
lastigin deseni hoşuma gitti hakkı abi, adamın müşterileri olumlu yorum yapıyormuş lastik için.
Tartışmasız Michelin'ı tavsiye ederim fakat Hakkı'nın yorumundan sonra GT Radial'ın denenebileceği konusunda hem fikirim. Şayet GT Radial alırsanız bu başlık altında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
3 hafta sonra lastikleri alırım inşallah o zaman bilgilerimi paylaşırım, lastikci baya aklımı karıştırdı

Uploaded with
ImageShack.usGT radial, lastikci tarafından önerilen işte bu arkadaşlar.
Bir misal vereyim gunluk hayatimdan;
Genelde evde kahvalti yapmiyorum, kampuste tercih ediyorum. Kantinciyle de aramiz iyidir. Gider sorarim hep;
- Harun abi ne yiyecegim?
Kisa bir goz gezdirir Harun abi tezgaha, doner satislari beklentinin altindaysa;
- Doner ye, tabak doner vereyim sana.
Esnaf elindeki urunu satmayi dusunur, ovmelerine pek bakmayin. He sorarsaniz ki bu markayi kullandin mi diye, kullanmadim acikcasi ama elalemin ikinci kalite lastigindense Petlas alirim ben.
Ve tabi bence.
Örnek olarak verdiginiz fena degil

zaman daralıyor iyi bir karar vermek lazım.
Fatih bey az bir fark için kumar oynamaya değmez Michelin alın işi tamamlayın.
Goodyear neden yok seçenekler arasında?
kışlık lastiklerim Goodyear ve çok memnunum. yazlık yada 4 mevsim lastikte nasıldır bilemiyorum. iyi olacağını tahmin ediyorum.
Goodyear neden yok seçenekler arasında?
eklendi tuğrul bey, saygılar.
kışlık lastiklerim Goodyear ve çok memnunum. yazlık yada 4 mevsim lastikte nasıldır bilemiyorum. iyi olacağını tahmin ediyorum.
Goodyear EfficientGrip modelini biraz inceledim güzel lastik, 3 lastik arasında gidib geliyorum
yılda çok km yapıyorsanız goodyear veya bridgestone.az ise michelin veya continental