michelin hız lastiği olarak iyi fakat çukurlarda çok iyi değil.Dikkatli kullanıyorsunuz Michelin ama cukurlara dikkat etmiyorsanız Lassa derim.
yılda çok km yapıyorsanız goodyear veya bridgestone.az ise michelin veya continental
fazla bir yol yapmıyoruz 6 bin km falan, yol yapıyoruz.
michelin hız lastiği olarak iyi fakat çukurlarda çok iyi değil.Dikkatli kullanıyorsunuz Michelin ama cukurlara dikkat etmiyorsanız Lassa derim.
ne kadar dikkatlide olsak yollarımızın durumu ortada birinden kaçarsınız digerine illaki düşüyor, lassa olma ihtimali daha yüksek 8. etap da incelenmiş bütün pilotlar lastikden çok memnun.
Aracınızda Lassa kullandınız mı daha önce?
Michelin Primacy HP yerine yeni lastiği Primacy 3 ü çıkardı bilgilerinize.Zaman içinde HP serisinin yerini alacak tamamen.
Aracınızda Lassa kullandınız mı daha önce?
hayır kullanmadım ama 8.etap lassa phenoma yı incelemiş onların yaptıkları yorumlara bakarak lassa daha ağır basıyor.
Michelin Primacy HP yerine yeni lastiği Primacy 3 ü çıkardı bilgilerinize.Zaman içinde HP serisinin yerini alacak tamamen.
teşekkürler emre bey, michelin yumuşak lastik oldugu için fazla tavsiye eden olmamıştı. ( lastikcilerden kastım )
michelin'in bozuk yollarda balon yaptığını, bridgestone'un da sert bir lastik olduğunu ve tüv incelemelerini göz önünde bulundurarak corolla'ya 195/65 R 15 için goodyear efficient grip aldık. tavsiye ederim yaz-kış lastiği ayrı ayrı kullanmıyorsanız düşünebilirsiniz.
hocam ben de sizin gibi michelinle cıktım yola briedgestone ile giderken en son da lassa aldım .. gercekten güzel ve bana sessiz geldi (önceki dunloptu) ve ben internetten aldım eve teslim herhalde int. alan benim galiba .... ben diyorum ki iyiki almışım..(arabanızı sert ve ani hareketler yapıyorsanız hızlı ve seri kullanıyorsanız briedgostone .. sakin ve ben gibi memur gibi kullanıyorsanız sakin hız kurallarına dikkat edern ani ve sert hareketlerden kacan biri olarak ta lassa derim )
hocam ben de sizin gibi michelinle cıktım yola briedgestone ile giderken en son da lassa aldım .. gercekten güzel ve bana sessiz geldi (önceki dunloptu) ve ben internetten aldım eve teslim herhalde int. alan benim galiba .... ben diyorum ki iyiki almışım..(arabanızı sert ve ani hareketler yapıyorsanız hızlı ve seri kullanıyorsanız briedgostone .. sakin ve ben gibi memur gibi kullanıyorsanız sakin hız kurallarına dikkat edern ani ve sert hareketlerden kacan biri olarak ta lassa derim )
Kesinlikle katılıyorum. Sırasıyla Michelin Pilot Sport, Bridgestone Adrenalin, Lassa Revo ve 2haftadır Bridgestone S001.. İlk ikisi tamamda Lassa ile sert direksiyon kırmalarda sanki altımda jöle varmış gibiydi ve virajlara hızlı girmeye korkuyordum ama sehir ici kullanim konforluydu. Sonunda degisme zamanı geldi ve S001 uygun oldu o an icin ve rahatım suan tuylerim diken diken olmuo:)
michelin'in bozuk yollarda balon yaptığını, bridgestone'un da sert bir lastik olduğunu ve tüv incelemelerini göz önünde bulundurarak corolla'ya 195/65 R 15 için goodyear efficient grip aldık. tavsiye ederim yaz-kış lastiği ayrı ayrı kullanmıyorsanız düşünebilirsiniz.
yaz kış ayrı ayrı kullanıyorum kışlıklarım michelın çok da memnun kaldım bu sene baya rampalarda test ettim lastiğimi, sıra geldi yazlık lastiklere karar vermeye
bende herkes gibi daha ii marka lastik tercih etmekten yanaydım ama 17 janta lastik bulmak kolay olmadığından vede ellerinde lassa phenoma olduğundan çekinerek aldım ama fikirlerim tamamen değişti. daha önce bridgestone turanza kullanıyordum ses inanılmaz fazlaydı+ıslak zeminde performansı kötüydü. malum bu sene kar çok yağdı, arabamı hergün kullanmama rağmen kesinlikle problem yaşamadım. açıkcası lastiklerin bu kadar iyi çıkacağını düşünmemiştim.
lassa eski gibi değil güzel lastik yapıyorlar inanın
Off bridgestone vallaha çekilecek dert değil.
lassa eski gibi değil güzel lastik yapıyorlar inanın
bencede. insanlar önyargılı davranıyor. ayrıca fiyatları michelin 360, bridgestone 340, lassa phenoma 290 idi. tanesini 280'den aldım.
Off bridgestone vallaha çekilecek dert değil.
soğuk asfaltta ben böyle bir ses görmedim
Bende bu ara lastik gazına geldim Michelin Primacy Hp ile Energy Saver arasında gidip geliyorum.
bridgestone dan sonra michelin primacy hp ilaç gibi geldi şahsen