Arkadaşlar dün itibari ile Golf 1.4 Tsi comfortline düz vites aracımı almış bulunmatayım.Dün İzmir'den alıp yaklaşık 350 km lik bir yol yapıp Çanakkale'ye geldim.Yol boyunca full klima açık 6.2lt yaktı.İleride çok daha aşağı düşer.
İlk İzlenimlerim olarak çok keyifli bir araç. Turbodan dolayı kullanımı çok değişik çok alt devirlerden itibaren vites büyültüyorsunuz böylece motor sesini duymadan çok konforlu bir yolculuk geçiriyorsunuz.Aracın çekişi çok çok başarılı kaz dağları gibi bir yerde keçi gibi tırmanıyor.Bagaj göreceli yeterli.İç malzeme kalitesi inanın çok çok başarılı.Güncel kasa Makyajlı Avensis hariç tüm Toyota modellerinden açık ara üstün.Araca otorduğunuzda sınıfının hakkını çok iyi veriyor.
Bu arada genelde Hankook lastiklerle gelen Golf'ler benim şansıma Michelin Energy Saver takılı olarak geldi.Buna ayrıca sevindim.Araçta çok ayrıntılı ve hayatı kolaylaştıran detaylar var.Bir aksilik olmadığı sürece önümdeki 5-6 yıl araç düşünmem.Yeni kasa çıkacak olmasına rağmen hiç düşünmedim zira hem dizayn olarak mechul hemde en az %15 lik bir fiyat farkı ile gelecek yeni kasalar.Ayrıca yeni gelenlerde oluşabilcek sıkıntılar vs de cabası.
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin golf gerçekten vw nin en özendiği modeli... tsi motordan çekinmesem bende passat alacam ama tek korkum tsi... kullandıkça yorumlarını paylaşırsan sevinirim...
Aboo valla Golf'ü almış Can abi

Abicim adına çok ama çok sevindim Golf gerçekten Vw modelleri arasında kendini öne çıkarmış farklı bi otomobil gerçekten çok sevindim allah kaza bela vermesin güle güle kullan Can abi emin ol pişman olmicaksın

Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Kara şimşek satıldı mı !
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin golf gerçekten vw nin en özendiği modeli... tsi motordan çekinmesem bende passat alacam ama tek korkum tsi... kullandıkça yorumlarını paylaşırsan sevinirim...
Uğur bey çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.Zaman geçtikçe aktaracağım motoru ilk 1000km zorlamıyorum.
Aboo valla Golf'ü almış Can abi
Abicim adına çok ama çok sevindim Golf gerçekten Vw modelleri arasında kendini öne çıkarmış farklı bir otomobil gerçekten çok sevindim allah kaza bela vermesin güle güle kullan Can abi emin ol pişman olmicaksın
Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Kara şimşek satıldı mı !
Oğuz'cum çok teşekkür ederim.Bakaım taze kullanıcıyım.Şuan için içime sinmeyen bir durumu yok aksine çok keyifli.Kara şimşek Afyon'da artık:))
hayırlı olsun abi, güle güle güzel günlerde kullanman dileği ile.
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın .
Çok teşekkürler arkadaşlar.
Yess 1 ay kadar oldu:)
İyi sevindim valla tekrardan hayırlı olsun

hayırlı olsun abi, güle güle güzel günlerde kullanman dileği ile.
Sefa ÖZCAN yüzünü gören cennetlik sen nerelerdesin agam özlettin kendini ya.. Nasılsın napıyon senin kara şimşek nerelerde yaşıyor mu !
Çok teşekkürler arkadaşlar.
Can abi sonunda istediğin arabana kavuştun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.. Tekerine taş değmesin... Otomatik mi abi?
Kerem'cim çok teşekkürler çok daha iyileri sizlerin olsun.Araç manuel 6 vites.Aracın DSG otomatiği malesef stoklara getirilmiyor artık.Aslında bendeki araç bile çok zor bulunuyor.Şansıma Ankara'daki amcamın çok yakın bir aile dostunun oğlu İstanbul'da Doğuş Oto'nun Türkiye dağıtım işlerine bakan kişi imiş.Sağolsun aradı taradı Tokat Vw bayisi için ayrılmış aracı istanbul'dan İzmir'e çekti ,bende İzmir'den aldım.Artı olarak otomatiği olsaydı dahi arada 5 bin Tl vs oynuyor bütçemi aşardı.
Kerem'cim çok teşekkürler çok daha iyileri sizlerin olsun.Araç manuel 6 vites.Aracın DSG otomatiği malesef stoklara getirilmiyor artık.Aslında bendeki araç bile çok zor bulunuyor.Şansıma Ankara'daki amcamın çok yakın bir aile dostunun oğlu İstanbul'da Doğuş Oto'nun Türkiye dağıtım işlerine bakan kişi imiş.Sağolsun aradı taradı Tokat Vw bayisi için ayrılmış aracı istanbul'dan İzmir'e çekti ,bende İzmir'den aldım.Artı olarak otomatiği olsaydı dahi arada 5 bin Tl vs oynuyor bütçemi aşardı.
hayırlı olsun can bey. en güzeli ve en keyiflisi manuel vites. bu arada 6.2 lt ortalamanız da güzelmiş yeni araç için. biz bu hafta marmara denizi etrafını dolaştık yaklaşık 1200 km yol yapıldı 5 kişi artı bagaj doluydu tabi ama ortalama 7.9 lt yakıt tükettik yol bilgisayarı verisine göre. 6. vitesi arıyoruz uzun zamandır.
golf!u beğenmeyenler benim auris'le takar edebiliriz

hayırlı olsun bu arada
Hakan bey,Yunus bey çok teşekkürler...
Sefa ÖZCAN yüzünü gören cennetlik sen nerelerdesin agam özlettin kendini ya.. Nasılsın napıyon senin kara şimşek nerelerde yaşıyor mu ! 
çalışıyorum oğuz, yoğunluktan fazla giremiyorum nete,
kara şimşek yaşıyo sabah gördüm evin önünde yatıyordu
çalışıyorum oğuz, yoğunluktan fazla giremiyorum nete,
kara şimşek yaşıyo sabah gördüm evin önünde yatıyordu 
Bu kadar özletme kendini ya arada bi görelim yazılarını olmuyor bak

Aman aman yaşasın