0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sercan ben olsam hemen satıp kurtulurdum o arabadanbaksana bir torpido soğutucusu bile yokhemde minik yariste bile varkencık cık cık valla ya
Kemal abi, bir gram hata, kusur, sorun çıkarmayan bir aracı satana ne derler bizim buralarda bilirmisin abi.
Arkadaşlar, konuya biber süreceğim böyle devam ederseniz
Betül Hn., kolonların kalınlığı problemi benim eski kasa Yaris'de bile vardı. Güncel tasarımlarda güvenlik adına pencerelerin küçültülmesi, sürtünme katsayısını azaltmak ve aracı daha ferah göstermek adına ön camların basık tasarlanması, üstüne kolonların da yine güvenlik adına kalınlaşması ile birlikte araçlarımız iyice kafes haline geldi, bu sıkıntıyı pek çok kişi yaşıyordur eminim. Geçen bir Broadway'a bindim Allah'ım o nasıl bir ferahlık, aracın önünü arkasını her yerini görüyorum Kendimi at arabasına binmiş gibi hissetmiştim
kapılar açık yıkama fırsatım hiç olmadı zaten bir kere yıkattım sonrada pert oldu ama elektiriği kesme olayı istisnasız her farları açtığımda oluyordu..Aslında çok güzel bir otomobil 40 binlira para sayınca insan bu tür durumlara takılamadan da yapamıyor yol bilgisayarı tuşu olsun aynı anda sıcaklık ve saate bakama ışıklandırma olayı vsc nin standart olmayışı belki benim araçda olsa o kazayı yapmayacaktım..
Civicte varmı peki Kemal amca ?
İsmail bey, araçlarda VSC olsa bile hava ve yol şartlarına göre yinede sizin çok dikkatli davranmanız gerekir, zira o donanımlarında limitleri vardır, siz o donanıma sahip bir aracı kullandığınızda, ancak o sistem yokmuş gibi sürüş yaptığınız taktirde o sistemler sizi kurtarabilir.
Maalesef yok, zaten sırf o yüzden satılığa çıkardım arabayıve bir daha asla torpido soğutucusu olmayan araç almayacağımartık ne işe yarayacaksa....96 ve 97 yıllarında kullandığım vectralar da bile vardıher ne kadar bir kere bile kullanmadıysamda.................
muhakkak yalnız benim kazayı hatırlıyorsunuz araç önden gezdirmeye başladı fren derken airbaglerin açılıp söndüğünü ve beyaz dumanlar gördüm anlamadım bile ne olduğunu arabadan indikten sonra direğe çarptığımı anladım .. şimdi size soruyorum araç önden gezdirmeye başlamadan önce esp olayı olsaydı viraj içindeyken önce sağ arka tekere fren uygulasaydı nasıl olurdu sonra ön sağ tekere artık nasıl işliyorsa belki o direğe girmeden kaldırımı sıyırıp giderdim veya bir şey değişmez bilmiyorum.. güvenlik paketlerinin bence hepsinin standart olması gerek benim araç da sunroof vardı esp yoktu ki sizde bilirsiniz sunroof lu auris çok nadir...araç kullanırken yol ve hava şartlarına oldukça dikkat ederim kış lastiklerim vardır nitrejen gazına kesinlikle düz gaz karıştırmam lastiklerin ısınıp ısınmadığını iyi kötü anlarım o zaman niye güzel,m aurisi pert ettin diye sorarsanız inanın bende bilmiyorum vardır bir hikmeti deyip otobüslere alışmaya çalışıyorum