Gönderen Konu: Auris-Araç Hataları !!!  (Okunma sayısı 20635 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris-Araç Hataları !!!
« Yanıtla #80 : Mart 13, 2012, 11:24:49 »
Peki o bindiğin aracın Auris olduğundan emin misin? ;)

rahat ol canım...bende... :lol:
tevazu erdemdir...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Mart 13, 2012, 11:24:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Mart 13, 2012, 11:31:12 »
rahat ol canım...bende... :lol:

İyi hadi bakalım öyle olsun. Kesin taksi çıkmasıdır o bindiğin araç. :)
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Mart 13, 2012, 11:32:19 »
İyi hadi bakalım öyle olsun. Kesin taksi çıkmasıdır o bindiğin araç. :)

benden zaten taksi çıkması notunu aldı ala ala  :lol:
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #83 : Mart 13, 2012, 18:37:54 »
Arkadaşlar, akşam olsa da işten çıkıp Aurisime binip eve gitsem diye inanın iple çekiyorum. 2 yaşını doldurdu ve hergün daha ayrı bir zevkle biniyorum aracıma. Derseniz ki aynı segmentten başka bir araca bindin mi diye? Hayır binmedim, binmeye de niyetim açıkçası yok. Ne tıkırtı, ne buğulanma, ne vites sorunları ne de başka bir durum... hiçbir sıkıntım yok Allah'a şükür. İnşallah uzun zaman da aracımı değiştireyim diye bir niyetim de yok. Kazasız sürüşler dilerim.
2010 Toyota Auris 1.6 Elegant 132hp - Füme, Makyajlı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #84 : Mart 13, 2012, 18:42:48 »
benden zaten taksi çıkması notunu aldı ala ala  :lol:

En azından aynalar otomatik kapanıyor. ;)
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • www.odakcatering.com
« Yanıtla #85 : Mart 13, 2012, 18:51:34 »
Arkadaşlar, akşam olsa da işten çıkıp Aurisime binip eve gitsem diye inanın iple çekiyorum. 2 yaşını doldurdu ve hergün daha ayrı bir zevkle biniyorum aracıma. Derseniz ki aynı segmentten başka bir araca bindin mi diye? Hayır binmedim, binmeye de niyetim açıkçası yok. Ne tıkırtı, ne buğulanma, ne vites sorunları ne de başka bir durum... hiçbir sıkıntım yok Allah'a şükür. İnşallah uzun zaman da aracımı değiştireyim diye bir niyetim de yok. Kazasız sürüşler dilerim.

aurislerde tamamında aynı sorunlar var demek yanlış olur tabi ama 2012 modeller de ve hatta 2011 modeller de sorunlar arttı , gösterde kadranı bile normal kadrana döndü.Mesela  iç kısımda plastik kalitesi acayip kötü aracım daha üç aylık  ve çok temiz titiz kullanırım içini dışını özenle temizlerim , iç kısmındaki plastiklerde  hergün bi çizik keşfetmekten bıktım . yoksa auris kötü bir araç değil. Kaldıki bu sorunlar olmasa aracın tek kötü tarafı dönüşlerde görüşü engelleyen direkler . buda heçbek araçlarda sanırım mecburiyet , oda alıştıkça sorun olmakdan çıkıyor. Ama diğer kalite problemleri devam ediyor. Ben yeni imalat aurislerde imalat mantığının değiştiğini düşünüyorum ,bu araç kötü demek değildir. Umarın araçların daha hayatı kısımlarda kalitesizlik artmaz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #86 : Mart 13, 2012, 18:52:53 »

İnşallah Zafer abi her daim bu şekilde gider.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #87 : Mart 13, 2012, 19:15:03 »
İnşallah Zafer abi her daim bu şekilde gider.

Amin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #88 : Mart 13, 2012, 19:18:27 »
aurislerde tamamında aynı sorunlar var demek yanlış olur tabi ama 2012 modeller de ve hatta 2011 modeller de sorunlar arttı , gösterde kadranı bile normal kadrana döndü.Mesela  iç kısımda plastik kalitesi acayip kötü aracım daha üç aylık  ve çok temiz titiz kullanırım içini dışını özenle temizlerim , iç kısmındaki plastiklerde  hergün bir çizik keşfetmekten bıktım . yoksa auris kötü bir araç değil. Kaldıki bu sorunlar olmasa aracın tek kötü tarafı dönüşlerde görüşü engelleyen direkler . buda heçbek araçlarda sanırım mecburiyet , oda alıştıkça sorun olmakdan çıkıyor. Ama diğer kalite problemleri devam ediyor. Ben yeni imalat aurislerde imalat mantığının değiştiğini düşünüyorum ,bu araç kötü demek değildir. Umarın araçların daha hayatı kısımlarda kalitesizlik artmaz...

Aracımı 2010 Mart ayında almıştım, yani ilk makyajlı auris sahiplerinden biriyim :)  2011 ve 2012 modellerde kalitenin bu derece düştüğüne açıkçası inanamıyorum!!! Eğer ki gerçekten böyleyse yapılan ciddi bir AYIP!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Mart 13, 2012, 20:19:39 »
En azından aynalar otomatik kapanıyor. ;)
torpido soğutucunun varmi  8-)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #90 : Mart 13, 2012, 20:23:56 »
torpido soğutucunun varmi  8-)

Gerek yok o tür şeylere allaha şükür evde buzdolabı var kaşarı,peyniri,zeytini orda muhafaza ediyoruz. :lol: :rofl:
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • www.odakcatering.com
« Yanıtla #91 : Mart 13, 2012, 20:33:12 »
Aracımı 2010 Mart ayında almıştım, yani ilk makyajlı auris sahiplerinden biriyim :)  2011 ve 2012 modellerde kalitenin bu derece düştüğüne açıkçası inanamıyorum!!! Eğer ki gerçekten böyleyse yapılan ciddi bir AYIP!
benim auris ilk aracım daha önce münübüs tarzı arcım vardı. Aurisi de dede den toyotacı ve halen auris kullanan ,araçlar hakkında da geniş bilgisi olan arkadaşımın tavsiyesi ile tereddüt bile etmeden aldım . Arkadaşım bana toyota nın sağlamlığı kalitesi ve servis anlayısı hakkında öyle şeyler söylediki bunları çok kimseden de teyit ettim. Aracı aldıktan sonra farlarında buğulanma(servis normal deyip duruyor toyota da resmen ilgilenmiyor geçmez ise bu sorun mahkemelik olacağız) , sol ön koltuk dan gelen sesler (ki servis değiştirdi), 80-100 km hıza çıkıdığında gelen uğultu türbülans sesi(servis bunun sebebi olarak anteni buldu, çözüm bulamadı önümüzdeki hafta teknik gurup gelip araca bakacakmış ), ilk 1000 km bakımında kaputa verdikleri ufakda olsa çizik, sol ön koltuk değişiminde sol kapı eşiğine verdikler 1 cm kadar zarar , artı iç tarftada özellikle kapı kısımlarındaki plastiklerin çok çabuk çizilmiş olması . bunlar çok büyük sorunlar değil ama bana tavsiye eden arkadaşımın aracın da da daha eski  aurislerde de çok görülen şeyler değil . bu sorunlara çözüm varmı diye bu formda çözüm - öneri ararken birçok yeni model aurislerdeki problemleri özellikle ortak problemleri gördüm . bütün bunlar bana yeni aurislerde kalite anlaşı hakkında soru işareti bıraktı acaba toyota türkiyede ürettikleri bu aurisleri diğer dünya ülkeri afrika rusya gibi ülkeler içinmi üretti ve bunlar bir şekilde piyasaya girdi .ama şu kesin yeni auirlerde kalite mantığı değişmiş en önemli göstergeside ön panaldeki göstergelerin eski model kadranlara dönüşmesi , siz deyin parçadan çalmiş benm diyeyim kalite mantığı düşmüş . olan oldu aldık . inş. hayati parçalarda böyle sorunlar yaşamayız... kazasız belasız günler dilerim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: '11
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #92 : Mart 13, 2012, 23:04:15 »
Gerek yok o tür şeylere allaha şükür evde buzdolabı var kaşarı,peyniri,zeytini orda muhafaza ediyoruz. :lol: :rofl:
:alkis:   :lol: :lol: :lol:
Auris'11 A/T
Passat B8'15 TSI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #93 : Mart 13, 2012, 23:13:45 »
valla arkadaşlar sizlere çok geçmiş olsun 6 aydır 2008 elegant auris kullanıyorum gerç ekten kullanırken corolla'dan daha çok zevk alıyorum çok şükür ne tıkırdıyor ne yağ yakıyor mutlu mesut ilişkimiz devam edıyor onunla :) tek bır sıkıntım var corollaya göre daha az farları görüş sağlıyor onuda yaza doğru xenon takarak çözmeyi planlıyorum geri kalan her yonuyle cok sevıyorum onu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #94 : Mart 14, 2012, 07:58:41 »
valla arkadaşlar sizlere çok geçmiş olsun 6 aydır 2008 elegant auris kullanıyorum gerç ekten kullanırken corolla'dan daha çok zevk alıyorum çok şükür ne tıkırdıyor ne yağ yakıyor mutlu mesut ilişkimiz devam edıyor onunla :) tek bır sıkıntım var corollaya göre daha az farları görüş sağlıyor onuda yaza doğru xenon takarak çözmeyi planlıyorum geri kalan her yonuyle cok sevıyorum onu :)

Allah bozmasın Taylom ilişkinizi. :D
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #95 : Mart 14, 2012, 09:22:56 »
benim auris ilk aracım daha önce münübüs tarzı arcım vardı. Aurisi de dede den toyotacı ve halen auris kullanan ,araçlar hakkında da geniş bilgisi olan arkadaşımın tavsiyesi ile tereddüt bile etmeden aldım . Arkadaşım bana toyota nın sağlamlığı kalitesi ve servis anlayısı hakkında öyle şeyler söylediki bunları çok kimseden de teyit ettim. Aracı aldıktan sonra farlarında buğulanma(servis normal deyip duruyor toyota da resmen ilgilenmiyor geçmez ise bu sorun mahkemelik olacağız) , sol ön koltuk dan gelen sesler (ki servis değiştirdi), 80-100 km hıza çıkıdığında gelen uğultu türbülans sesi(servis bunun sebebi olarak anteni buldu, çözüm bulamadı önümüzdeki hafta teknik gurup gelip araca bakacakmış ), ilk 1000 km bakımında kaputa verdikleri ufakda olsa çizik, sol ön koltuk değişiminde sol kapı eşiğine verdikler 1 cm kadar zarar , artı iç tarftada özellikle kapı kısımlarındaki plastiklerin çok çabuk çizilmiş olması . bunlar çok büyük sorunlar değil ama bana tavsiye eden arkadaşımın aracın da da daha eski  aurislerde de çok görülen şeyler değil . bu sorunlara çözüm varmı diye bu formda çözüm - öneri ararken birçok yeni model aurislerdeki problemleri özellikle ortak problemleri gördüm . bütün bunlar bana yeni aurislerde kalite anlaşı hakkında soru işareti bıraktı acaba toyota türkiyede ürettikleri bu aurisleri diğer dünya ülkeri afrika rusya gibi ülkeler içinmi üretti ve bunlar bir şekilde piyasaya girdi .ama şu kesin yeni auirlerde kalite mantığı değişmiş en önemli göstergeside ön panaldeki göstergelerin eski model kadranlara dönüşmesi , siz deyin parçadan çalmiş benm diyeyim kalite mantığı düşmüş . olan oldu aldık . inş. hayati parçalarda böyle sorunlar yaşamayız... kazasız belasız günler dilerim...

Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla siz de Derindere'den almışsınız aracı. Ben de oradan almıştım. Aslında müşteriyle ilgili bir servis ama sırada beklerken zaman kaybı yaşamıyorsunuz değil hani (tek bir kaporta ilgilisi var). Araç zamanla gönlünüzde taht kuracaktık şüpheniz olmasın. Hani şu an yaşadığınız ufak tefek sorunlarla içinizi bulandırmayın, aracınızın keyfini sürün. İnanın aynı segmentteki araçlar arasında en iyisine biniyoruz, tabi bu benim düşüncem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • www.odakcatering.com
« Yanıtla #96 : Mart 14, 2012, 10:51:47 »
Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla siz de Derindere'den almışsınız aracı. Ben de oradan almıştım. Aslında müşteriyle ilgili bir servis ama sırada beklerken zaman kaybı yaşamıyorsunuz değil hani (tek bir kaporta ilgilisi var). Araç zamanla gönlünüzde taht kuracaktık şüpheniz olmasın. Hani şu an yaşadığınız ufak tefek sorunlarla içinizi bulandırmayın, aracınızın keyfini sürün. İnanın aynı segmentteki araçlar arasında en iyisine biniyoruz, tabi bu benim düşüncem.
iNŞALLAH DEDİĞİNİZ GİBİ OLUR.teşekkür...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #97 : Mart 14, 2012, 14:05:17 »

buna da züğürt tesellisi diyorlar...benim arabamda torpido sugutucusunu öğrendiğinde kıskançlıktan ağladığını dün gibi hatırlıyorum hey gidi günler  :lol: :lol: :lol:
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #98 : Mart 14, 2012, 14:14:23 »
buna da züğürt tesellisi diyorlar...benim arabamda torpido sugutucusunu öğrendiğinde kıskançlıktan ağladığını dün gibi hatırlıyorum hey gidi günler  :lol: :lol: :lol:

Yaşlılık böyle bir şey işte torpidoyu altını üstüne getirdikte yinede bulamadık soğutucuyu onu dahi hatırlayamıyor vah vahh,sen bir sonraki durakta ineceksin. :D :lol: :rofl: :D
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Mart 14, 2012, 14:36:07 »
Yaşlılık böyle bir şey işte torpidoyu altını üstüne getirdikte yinede bulamadık soğutucuyu onu dahi hatırlayamıyor vah vahh,sen bir sonraki durakta ineceksin. :D :lol: :rofl: :D

nezaman kabulleneceksin torpido soğutucumun olduğunu? şekerim sen bakmayı bilemedin, aracı senin eline verirsek olacağı budur, allahtan lastiği motoru kliması yok bunun dememişsin  :lol: servise gittim gayet gösterdiler işte burda açtım kullandım misss  :lol: bakmakla görmek arasındaki ince çizgide kayboluyosun sen şekerim :)
tevazu erdemdir...