0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sorun değil ama tek hayal kırıklığım Aurisimde(Safir) müzik sisteminin zayıf olması.
99 model vw boraya kullandım 2008 model aurısten daha konforluydu..tıkır tukur sesler yoktu...aurısle gectıgım kasıslı yollardan borayla gectım konfor ve ses bakımından 2008 model aurısten cok daha basarılıydı...
Aynı konforu Auris'de de yaşamanın bedeli 1000-TL...4 adet Michelin lastik
Aynı şekilde bende biraz müzdarifim, araçları alıp profesyonellerin kapısınımı çalsak? ben subwoofer koymam onda hem fikir olalım
mutlu bey aurisinizde debriyaja basmadan araba çalışıyorsa pedala basınca tık demez..Pedalın arkasında birtabne switch var pedalın sonuna kadar bastıgınızda bu ses normal.Ama farın buğu alması normal değil.Farın arkasında bir kapak var.Serviste sonradan xenon gibi aksesuar taktırdıysanız ampülü takmak için bu kapagı kesiyorlar.Ordanda farın içinde bugu olusuyor.Yada farın arkasındaki kapak iyii oturmamış
Vallaha ben bu Auris kadar şikayet edilen başka araç görmedim.Ne arabaymış kardeşim.
her ne kadar sitedeki auris sahipleri için ''kargaya yavrusu şahin gibi gelir'' denilebilirse de ( ) gerçekten auriste şikayet edilecek çok şey var, arabadan fazla anlamayan ben bile aurise bindiğimde farkedebildim..