Gönderen Konu: Toyota Kasko'dan umulmayacak ayıp ... bilgisi olan paylaşsın lütfen  (Okunma sayısı 6699 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
Öncelikle tüm forum üyelerine selam ve saygılarımla, hikayenin gelişimi şöyle ...

Üç senedir Toyota sahibiyim ve arabamı aldığımdan bu yana da  Diyarbakır Toyota Kardelen'den Toyota Kasko yaptırıyorum ...

1. Sene sıfırdan kasko yaptırdığım için Altın Kasko biraz pahalı geldi ve Gümüş kasko yaptırdım, herhangi bir kaza falan yaşamayınca da 2. seneye %30 hasarsızlık indirimi aldım ... ( poliçe Aksigorta'dan kesildi )

2. Sene bu %30 indirimden dolayı biraz hesaplı olunca Altın Kasko yaptırdım ( poliçe Zurich Sigorta 'dan kesildi ) Sene içerisinde çöp variline farı sürtünce kaskodan farı değiştirmek zorunda kaldım ama bu durum Altın Kasko' da hasarsızlığı bozmadığı için önemsemedim . Kaskodan farı yeniledim ... Başka da herhangi bir olay yaşamadığım için 3. seneye %40 indirim alarak girdim ...

Şimdi gelelim 3. seneye hikayenin can sıkıcı bölümü şimdi başlıyor ...

3. Sene Kardelenden aradılar poliçeniz bitiyor gelin yenileyelim diye gittim tabi . Altın ve gümüş kaskolar hesaplandı düşündüm taşındım ve maddi nedenlerle Toyota Gümüş Kasko yaptırmak istedim. Çalışanlarla tanışıyoruz arabanın bakımlarını da orada yaptırdığımdan sık sık gidip geldiğim bir yer ...

'' Bu yıl Toyota Kasko Aksigorta ile anlaşmış poliçeyi Aksigorta'dan kesmemiz gerekiyor ve sistem değişikliği olduğu için sizin %40 indiriminizi vermiyor , ancak bu geçici bir durum ve 1 hafta içerisinde indirim kadar tutarı iade edeceğiz '' beyanıyla indirimsiz olarak gümüş kasko ödemesini yaptım ( 31 Ocak 2012 ) Aradan koca 1 ay geçti ama iade olmadı ... Toyota Merkezi aradım şikayet ettim Aksigortayı aradım şikayet ettim ama şu ana kadar bir gelişme olmadı ... Bu güne kadar duymadığım poliçelerde bile bulamadığım bana sözle de beyan edilmeyen bir kural icad edildi ...

Toyota merkezin beyanına göre indirimi alabilmem için bu yılda Altın Kasko yaptırmalıymışım ! Plaza çalışanları bile böyle bir şey duymamış ...

Böyle bir bilgisi veya deneyimi olan arkadaşlarımın acil yorum ve yardımlarını bekliyorum ... Şuan için Diyarbakır Kardelen kısa bir süre daha beklememi rica etti ve sorunu çözmeye çalıştıklarını bildirdi. Bekliyorum ama tarafıma olumlu bir gelişme olmazsa konuyu mahkemeye taşımayı düşünüyorum ...

Konu çok uzadı farkındayım ama acayip canımı sıkan bir konu ... fikir - bilgi ve önerilerinizi bekliyorum , selamlar herkese ...  :olu:

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
Keşke baştan kabul etmeseydiniz.İade ederiz lafı çok saçma.İade etseler dahi kabul edilebilir bir açıklama değil.Peşini bırakmayın.Toyota kasko zaten kazık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
Gecmis olsun. "Soz ucar yazi kalir." sozu insanin aklina geliyor.
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 64 kere teşekkür edildi
Toyota Kasko sadece Aksigorta ürünüdür başka sigorta şirketinden yapılmaz.

Toyota kasko yerine yine Aksigorta'dan kasko paket poliçesi yaptırmak daha avantajlıdır.

Aksigorta'dan yapıldığı halde Toyota kaskoda bazı teminatlar yoktur, bazısını isteseniz de ekleyemezsiniz, bazısı da eklense bile ek prim anormal olur. Bazı teminatlar içinse Gümüş yerine Altın filan diye dayatmaları vardır, can sıkar.
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
toyota kasko da neymiş arkadaş, bir onla anlaşıyorlar bir bununla...
sigorta firmalarının hasar koruma programları olabiliyor, sanırım siz de onlarla ilgili bir sorunla karşı karşıyasınız...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
bence biraz beklerseniz iyi olur.. bir de toyota kasko iyidir toyota kullanıyorsanız. bende ak kasko var, bir kaç hasarım var, tek beyanla birden fazla hasar demesi yapmıyormuş, onu beklemek gerekiyor, bunu onarmak gerekiyor vs can sıktılar. tampoumda yırtık var, şimdi araba serviste toyota kasko olsaymış direk sıfırını veriyorlarmış ancak akkasko autokingten onarım diyebilirmiş. bakalım bekliyorum experi
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • tabiki toyota
  • Araç: Yaris
  • 3 kere teşekkür edildi
toyota kasko 1050 tl dedi, gittim anadolu sigortaya 600 tl ye daha fazlasını yaptırdım. siz siz olun teklif alın, police detaylarını inceletin.

mesela arabanızla kaza yaptınız, Allah göstermesin sizden olmayan biri arabanızda ve vatandaş kazada öldü. ödeyeceğiniz kan parasını kasko karşılıyormu. bu şartı sunarsanız 50tl fark ediyor ama ödediği rakam sizden çıksa mahvolursunuz. poliçenizi okuyun ve ne istediğinizi açıkça belirtin. hasar tipi bile çok önemli. sel hasarı, terör artık primi yükselten bir öğe oldu.
herkese uyan bir toyota modeli vardır.
diğer markalar alternatiftir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Hasarsızlık indiriminin böyle bir şarta bağlanması çok saçma. Bu tür sonu -ceğiz, -cağız ile biten sözlere de pek itibar etmemek lazım, bunlar genelde suya yazılan yazı oluyor maalesef. Sizin yerinizde olsam poliçeyi iptal ettirip, kalan süreye karşılık gelen tutarın iadesini isterim. Kaskoyu da dışarıdan daha iyi şartlarda daha ucuza yaptırabilirsiniz.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Toyota Kardelendeyim geçen pazartesi.işlerini o kadar ciddiye aldılarki,ücretsiz cekap yaptılar...üzerinde arılar ,yapraklar, tozların yığın olduğu hava ve polen filtrelerine bakmadılar bile !!!! .check-upta bakılması gerektiği halde.test sürüşünü bile bir usta kendi iyi niyetiyle yaptı.
DOYMAMALI İNSAN hiç bir işte.müşteriye mecbur kalmalı bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • tabiki toyota
  • Araç: Yaris
  • 3 kere teşekkür edildi
bence biz toyotaya japonun bu arabayı yaparken içine kattığı ahlakı, dürüstlüğü, emeği takdir ederek alıyoruz. ama araç türklere emanet edilince nasıl yonarımın hesabı midemizi bulandırıyor.
servisi aradım yağ çubuğunu sordum 40 tl dedi, daha önce istanbuldan sordum 25 tl demişti. adama dedim nasıl bu kadar fark eder. plakadan parçayı sorguladı ve 27.50 dedi. şimdi siz olsanız ne düşünürsünüz. ulan sanki cebine girecek, ne diye beni kazıklıyorsun. alın işte türk zihniyeti. ya tutarsa
herkese uyan bir toyota modeli vardır.
diğer markalar alternatiftir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yurtda Sulh! Cihanda Sulh!
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '13
  • 51 kere teşekkür etti
  • 114 kere teşekkür edildi
Hasarsızlık indiriminin böyle bir şarta bağlanması çok saçma. Bu tür sonu -ceğiz, -cağız ile biten sözlere de pek itibar etmemek lazım, bunlar genelde suya yazılan yazı oluyor maalesef. Sizin yerinizde olsam poliçeyi iptal ettirip, kalan süreye karşılık gelen tutarın iadesini isterim. Kaskoyu da dışarıdan daha iyi şartlarda daha ucuza yaptırabilirsiniz.

+10000000

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • 13 kere teşekkür edildi
umarım zamanla çözülür
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • Aksigorta
  • Kan Grubu: ---
Sn.Müşterimiz iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız size yardımcı olmak isteriz.

Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü öneri, soru, şikayet ve talebinizi www.aksigorta.com.tr internet sitemize, bilgi@aksigorta.com.tr e-mail adresimize veya 444 27 27 no’lu telefondan Hizmet Merkezi’mize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKSİGORTA
Hizmet Merkezi Müdürlüğü
Aksigorta Hizmet Merkezi
Tel: 444 27 27

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Aksigorta Hizmet Merkezi ;

İstediğiniz bilgileri özel ileti olarak yolladım , sevgiler ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür edildi
Aksigorta Hizmet Merkezi ;

İstediğiniz bilgileri özel ileti olarak yolladım , sevgiler ...

Ferhat bey pm kontrol edecekleri meçhul. Sağlam olsun birde verdikleri adrese mail geçin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Ferhat bey pm kontrol edecekleri meçhul. Sağlam olsun birde verdikleri adrese mail geçin.
İleti açık net :)
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • Aksigorta
Sn.Müşterimiz

Zürih Sigorta Sisteminde hasarı hasarsızlık etkilenmeyecek şekilde düzeltti.Bizde düzeltilen kayda istinaden hasarsızlık indirimini zeyilname ile  poliçenize bugün yansıttık.Acenteye zeyilnamenin düzenlendiği ve iade prim tutarının yansıtılması gerektiği bilgisi verildi.Acentemiz tarafından iadeniz en kısa zamanda gerçekleşecektir.

Sayın Müşterilerimiz,
Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü öneri, soru, şikayet ve talebinizi www.aksigorta.com.tr internet sitemize, bilgi@aksigorta.com.tr e-mail adresimize veya 444 27 27 nolu telefondan Hizmet Merkezimize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKSİGORTA
Hizmet Merkezi Müdürlüğü
Aksigorta Hizmet Merkezi
Tel: 444 27 27

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Sn.Müşterimiz

Zürih Sigorta Sisteminde hasarı hasarsızlık etkilenmeyecek şekilde düzeltti.Bizde düzeltilen kayda istinaden hasarsızlık indirimini zeyilname ile  poliçenize bugün yansıttık.Acenteye zeyilnamenin düzenlendiği ve iade prim tutarının yansıtılması gerektiği bilgisi verildi.Acentemiz tarafından iadeniz en kısa zamanda gerçekleşecektir.

Sayın Müşterilerimiz,
Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü öneri, soru, şikayet ve talebinizi www.aksigorta.com.tr internet sitemize, bilgi@aksigorta.com.tr e-mail adresimize veya 444 27 27 nolu telefondan Hizmet Merkezimize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKSİGORTA
Hizmet Merkezi Müdürlüğü

:alkis: :alkis:
Aksigortayı kendisine yakışanı yaptığı için alkışlıyorum.  :alkis:
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • herşey buvatan evlatlarının eğitimi için...
  • Kilometre: 119000
  • Model Yılı: -
  • 38 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
:alkis: :alkis:
Aksigortayı kendisine yakışanı yaptığı için alkışlıyorum.  :alkis:

bencede aksigorta alkışı haketmiş... :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
Ataşehir Final Anadolu Lisesi ; Kurucu & Müdür _ Fizik  & Fen Bilimleri öğretmeni Eğitim Yönetimi Uzmanı
2001 corolla vvti-Milano sıralı lpg
2011 avensis 1.8 multidrıve s - brc comfort lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yüksek fiyatli akaryakıta tepkiliyim.
Sn.Müşterimiz

Sayın Müşterilerimiz,

Saygılarımızla,

AKSİGORTA
Hizmet Merkezi Müdürlüğü
:alkis:  :alkis:  :alkis:  :alkis:  :alkis: mükemmellıkler ayrıntılarda gizlidir..tebrikler ak sigorta
2.0 elegant