Arkadaşlar öncelikle tüm yorum ve yardımlarınız için teşekkür ederim ... Site yöneticimiz Hakkı Saygılı bey özellikle size teşekkür ederim .
31 Ocak 2012 de başlayan ve yaklaşık 40 gün süren gerilim ve üzüntüden sonra bugün ( 09.03.2012 ) para iadem yapıldı .
Yalnız hemen söylemeliyim ki 1074 lira ödediğim indirimsiz poliçeden , %40 hasarsızlık indirimi yapıldıktan sonra 429 tl iade edilmesini beklediğim halde , bana ilk poliçe günü ödeme yaptığımda da böyle söylendiği halde hesap tutmadı. 388 lira iade edildi. 40 lira ayaküstü kuş oldu gitti

Sebebini ben gibi fanilerin anlayamayacağını düşünerek bir talepte bulunmadım .
Her neyse ben yeterince bunaldım sizleri de daha fazla bunaltmayım ... Sonuç olarak söylemek isteğim şunlar ;
1 - Aksigorta - Zurich Sigorta her ikisi de birbirlerini suçluyor , emin değilim ama sorunun sebebi bence Aksigorta . Sebebi de bu uzun süre boyunca hasarsızlığı tek göremeyen - veremeyen Aksigorta oldu ... Fiyat aldığım tüm şirketler % 40 hasarsızlık indiriminde bir sorun görmediğini belirttiler . Ben defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen , defalarca izah etmeme rağmen işi çözemeyen Aksigorta forumda başlık açar açmaz konuyla ilgilenip bir çırpıda hallediverdi . '' Teşekkür ediyorum '' gibi bir şey bekleniyorsa ki genelde beklenir , hayır etmiyorum .
2 - Beni asıl hayal kırıklığına uğratan Toyota İletişim Merkezi 'dir . Konu hakkında hiç bir yardım alamamış olmamdır . Hatta konuyu şikayet etmek için aradıktan birkaç gün sonra cevap olarak saçmalamanın sınırını zorlayarak '' indirim alabilmem için bu sene de altın kasko yaptırmamın şart olduğunu '' ifade ettiler ... Ya tutarsa ?
3 - Bir daha Toyota Kasko yaptırırmıyım ? Zannetmiyorum ...
Bu arada Ferhat bey sorununuz giderildiyse eğer bu başlığıda değiştirmesi için yönetime başvuralım....
Son olarak İbrahim bey , sizden anlayışla karşılamanızı umarak sayın yönetime başlık ve konunun değiştirilmemesini rica ediyorum ... Belki birilerine faydamız dokunur ... Önceliğimizin haklıyı korumak olduğuna inanıyorum .
Kişi - kurum veya marka ayırt etmeden ...
selam ve saygılarımla ...