0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maaşı aldığım andan itibaren kağıt para görmüyorum ve görmeyeli de bir 5-6 sene oldu..İnternetten ödemeleri yapıyoruz sonra dımdızlak kalıyoruz ortada..Demem o ki görmediğimiz paranın sembolü olsa nolur olmasa nolur..Ayrıca özgün bir tasarımmış gibi millete yutturmaya çalıştıkları bu sembol hem Ermeni parasının sembolüne çok benziyor hemde Euro ve Pound işaretlerinin karışımı gibi olmuş..Nerden bakarsanız bakın rezillik...
Ermeni para birimi sembolü olduğu konusunda hemfikirim.....inanmayanlar için yukarda linki mevcut....
Özet:Türk Lirası simgesi ve £un yasak ilişki sonucu ortaya çıkan gayri meşru çocuğu gibi.
Estağfurullah İbrahim Bey, jandarma demeyelim de yanlış anlaşılmalara engel olmaya çalışan moderatör diyelim
Mustafa Bey yanlış yazdınız galiba. Durmak yok yola devam oldu "Durmak yok yolmaya devam" Bende dusunup tasınıyorum hala gereğini anlamış değilim. Ayrıca güzelde değil
bunu bir şekilde çevirerek baktığımızda kesin bir fettullah gülen imzası çıkar ya, daha ben çözemedim
Astığım astık kestiğim kestik mantalitesi
Otomobil firmalarının modellerinde kasa yenilemelerinde, yeni kasa piyasaya sürmelerinde ilk yorumlar:-aaa x arabasına bak aynı + ya benziyor. gibisinden cok duyulur ve soyleriz. Burada veya farklı alan olsun fark etmez yorumlarda yine aynı mantık var.Önceki sayfada Nagihan ın yorumuna katılıyorum. Bazı hallerde bizlere secim hakkı veriyorlar da yine bizim paramızın simgesi seçiminde neden tercih yapamıyoruz?Herkesin fikrine saygım var, halka oylama sunulsaydı belki daha güzel bir sembol seçilebilirdi..
Benim haberim yoktu ki bir çok kişininde yoktur eminim....en azından birilerinin haberi olsa buralarda paylaşırdı....Ya da bir şekilde duyardık....Güncel medyayı takip eden biri olarak ,bu konunun oldu bittiye geldiğini düşünüyorum....
Değerini piyasa belirler ve şu anda biraz var. TL kadar veya ondan çok daha muteber bir çok para biriminin sembolü de var. Fakat Dolar ve EURO ve biraz da Sterlin dışında evrensel olarak kabul göreni yok. Böyle şeylere takılmamamız lazım ya, ambalajla uğraşacağız diye işin özünü unutmak ve cin olmadan adam çarpmaya çalışmak trend oldu