İyi mi, kötü mü, politikası, ekonomisi bir yana uyum sağlama hususunda bilgisi olmayanlar için,
http://bit.ly/xLZvlc
Çoktandır hazırlanmış olan gizli enflasyonun göstergesi yeni 500TL'yide piyasaya sürmenin bir yolu bulunmuş oldu.
Çoktandır hazırlanmış olan gizli enflasyonun göstergesi yeni 500TL'yide piyasaya sürmenin bir yolu bulunmuş oldu.
aynı numarayı paradan 6 sıfır attık paramız degerlendi hikayesinde de yapmıstı.
durmak yok yola devam.

sembolleride aynı kendileri gibi zaten
Arkadaşlar, gerginliğe mahal yok, sakin olalım lütfen
orada bahsettiğim aptallık yanlış anlaşılmış sanırım ve Vedat beyde dokundurmuş kendi tarzınca.
şöyle açıklayayım insanımızın kandırılma katsayısı çok yüksek eğitim seviyesi de belli paradan 0 atmanın değer artişı olarak lanse edilmesi yöneticilerin halka olan bakış açısının bir göstergesidir.
Bu kelimede ki"aptallık" bizi yönetenlerin bize olan bakışını anlatmak içindi
Hakkı bey jandarma gibi....nerde bir olay hemen orda.....
Estağfurullah İbrahim Bey, jandarma demeyelim de yanlış anlaşılmalara engel olmaya çalışan moderatör diyelim

orada bahsettiğim aptallık yanlış anlaşılmış sanırım ve Vedat beyde dokundurmuş kendi tarzınca.
şöyle açıklayayım insanımızın kandırılma katsayısı çok yüksek eğitim seviyesi de belli paradan 0 atmanın değer artişı olarak lanse edilmesi yöneticilerin halka olan bakış açısının bir göstergesidir.
Bu kelimede ki"aptallık" bizi yönetenlerin bize olan bakışını anlatmak içindi
Mustafa Bey, aptaldan ziyade ortalama eğitim seviyesi düşük, hafızası zayıf veya taraflı gibi istatistiki olarak ortada olan veya sosyolojik olarak rahatlıkla gözlemlenebilen sıfatlar kullanmak daha doğru olurdu bence. Maalesef kaynakları kıt ve sermaye birikimi hala zayıf olan ülkemizde rant kavgasını kamufle etmek adına gözümüzün içine baka baka yalan söyleyen, din ya da laiklik demogojisi yapan politikacılar toplumu fazlasıyla paralize ettiler yıllarca. Eşitlik, adalet, özgürlük ve ekonomik refah gibi insanlığın ve milletimizin sahip olması gereken değerler yerine din, etnik köken, mezhep temelli birbirinin yerini hiç bir zaman tutmayacak, birbirinin alternatifi kesinlikle olamayacak şeylerle uğraşıyoruz. Bu da olayları objektif olarak değerlendirebilme kabiliyetimizi olumsuz etkiliyor. Paradan sıfır atılması bu iktidardan çok daha önce kararlaştırılmış idi ve bence gerekli idi. Sadece uygulaması bu iktidara nasip oldu. Dolayısıyla ben bu karardan dolayı bu iktidarı ne alkışlarım, ne de göz boyuyor derim. Bize hizmet etmek için seçilen, aslında bizim memurumuz olan politikacıların yapmaları gereken şeyleri yapmaları kadar doğal bir şey olamaz.
Bende hiç beğenmedim, Tayyip Erdoğan'nın logosu gibi olmuş daha çok. Milleti logoyla mogoyla oyalayacaklarına daha öncelikli çözüm bekleyen şeyler var, milletin dikkatini logoya çevirip arkadan alel acele ne çıkacak bakalım. Göreceğiz.
Maaşı aldığım andan itibaren kağıt para görmüyorum ve görmeyeli de bir 5-6 sene oldu..İnternetten ödemeleri yapıyoruz sonra dımdızlak kalıyoruz ortada..Demem o ki görmediğimiz paranın sembolü olsa nolur olmasa nolur..Ayrıca özgün bir tasarımmış gibi millete yutturmaya çalıştıkları bu sembol hem Ermeni parasının sembolüne çok benziyor hemde Euro ve Pound işaretlerinin karışımı gibi olmuş..Nerden bakarsanız bakın rezillik...
Yok yok hala hayattayım.Dışarda felaket bir yağmur var Kocaelide.
Ben mersindeyim ama ailem gebzede az önce onlar da aynı şeyi söyledi..bu sene sağlam kış yaşadınız
Benim anlamadığım ülke çapında bir anket neden düzenlenemiyor?! Zamanında vapurumuzu da otobüs rengimizi de seçtik, böyle önemli bir konuda neden fikirlerimiz alınmıyor.. Koysun 100 tane sembol farklı farklı tasarımcıların hazırladığı bizde seçelim yani.
Ne yüz , ne iki yüz.... tam 20 bin tane örnek gelmiş, içlerinden seçe seçe bu çin melezi hiyoroglif karışımını seçmiş örümcek severler
Tamam o zaman, bu gereksiz sembolü seçen tayfaya 20 bin içerisinden 200 tanesini seçtirsinler biz de ondan seçelim madem öyle.. En azından böylesi olaydı..
valla ben de merak ettim internette bakarken az önce mynette okudum.. aslında oylamada diğer bir başka simge seçilmiş.. ama başbakanın o simgeyi beğenmediğinden dolayı iptal edildiğini söylüyor o simgeyi çizen kişi.. bu nasıl iştir yaaaa
aynı numarayı paradan 6 sıfır attık paramız degerlendi hikayesinde de yapmıstı.
durmak yok yola devam.
sembolleride aynı kendileri gibi zaten
Mustafa Bey yanlış yazdınız galiba. Durmak yok yola devam oldu "Durmak yok yolmaya devam"
Bende dusunup tasınıyorum hala gereğini anlamış değilim. Ayrıca güzelde değil
valla ben de merak ettim internette bakarken az önce mynette okudum.. aslında oylamada diğer bir başka simge seçilmiş.. ama başbakanın o simgeyi beğenmediğinden dolayı iptal edildiğini söylüyor o simgeyi çizen kişi.. bu nasıl iştir yaaaa 
Astığım astık kestiğim kestik mantalitesi