0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
değeri yok, sembolü olsa ne yazar
Çoktandır hazırlanmış olan gizli enflasyonun göstergesi yeni 500TL'yide piyasaya sürmenin bir yolu bulunmuş oldu.
Hakkı bey jandarma gibi....nerde bir olay hemen orda.....
orada bahsettiğim aptallık yanlış anlaşılmış sanırım ve Vedat beyde dokundurmuş kendi tarzınca.şöyle açıklayayım insanımızın kandırılma katsayısı çok yüksek eğitim seviyesi de belli paradan 0 atmanın değer artişı olarak lanse edilmesi yöneticilerin halka olan bakış açısının bir göstergesidir.Bu kelimede ki"aptallık" bizi yönetenlerin bize olan bakışını anlatmak içindi
...Şimdi bu kadar ciddi açıklamadan sonra olamayacak ama Hakkı reisin simgeyi afrodizyak kullanmış L ye benzetmesi,benim yapmış olduğum bütün yüksek lisans bilgilerimi aldı götürdü.
Hayata küsmediyseniz sıkıntı yok Mehmet Ali Hocam
Yok yok hala hayattayım.Dışarda felaket bir yağmur var Kocaelide.
aynı numarayı paradan 6 sıfır attık paramız degerlendi hikayesinde de yapmıstı.durmak yok yola devam.sembolleride aynı kendileri gibi zaten
valla ben de merak ettim internette bakarken az önce mynette okudum.. aslında oylamada diğer bir başka simge seçilmiş.. ama başbakanın o simgeyi beğenmediğinden dolayı iptal edildiğini söylüyor o simgeyi çizen kişi.. bu nasıl iştir yaaaa