0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orjinal renkli araçların ruhsatlarında renkli yazıldığı söylenmiş ama böyle bir şey yok.Bizdeki Leon'un arka 3 camı karartılmış ama ruhsatta öyle bir ibare yok.
Zafer bey, üşenmeden böyle bir çalışma yaptığınız için teşekkürler.
Karartılmış camlara karşı olanlardanım ve bu yasayı destekliyorum neden derseniz kimisi çok abartıyor aracın içinde ne var kim var nedir göremiyorsunuz anlayamıyorsunuz karartılmış camlı bir aracı polis durdurup yaklaştığında içindekini göremiyor içerideki bir suçluysa ve çıkartıp polise sıkarsa hesabını kim verecek bence çok yerinde ve doğru bir uygulama olmuş
aynen özcan abi belki kamyonet diye geçiyor ruhsatta ondan öyledir diye birşey demedim ama Doblo cady connect lerde fabrikasyon siyah cama sahip bizim doblonunda arka camlar siyah ama yazmıyor öyle birşey ruhsatta
Kamyonet ile bir ilgisi yok Mehmet.Leon bildiğin otomobil.Fiat'ta çalıştığım dönemde karartılmış arka camlar bir tek Doblo VIP versiyonunda bulunuyordu.DAha sonra Carıorca serisinde standart hale geldi.Yeni Doblo'larda ise sanırım tüm donanımlarda standart oldu.
Özcan abi arkadaşımın doblo sunda bizzat gördüm ruhsatta camlar renkli diye yazıyordu .
Özcan abi arkadaşımın doblo sunda bizzat gördüm ruhsatta camlar renkli diye yazıyordu
ilginç Mahmut Bu arada siyah cam demişken Neoplan Starliner ve Temsa Safir'in camlarını gördünüz mü hiç.İnsanı,yolcusunu yolcularken el sallama zevkinden mahrum bırakıyorlar Şaka bir yana cam'lar o kadar koyu ki içeride ki yolcular görünmüyor...
Bizdede premio versiyonu var abi 2009 model fabrikasyon siyah cam ve hiç bir şey yazmıyor ruhsatta bizim dobloda yok öyle birşey ruhsatta tek dikkatimi çeken kamyonet yazıyor onuda 105 km hız ile radara girince 270 lira ödeyerek anladım
bence güvenlikle sıkmayla filan ilgisi yok tamamen işin ticaretini düşünüyorlar trafikteki her 10 araçtan 6 sı filmli devlete ek gelir olsunda nasıl olursa olsun zihniyeti ayrıca her şeyi abartan kuş serisi kullanan arkadaşlarımızda film ve egsoz konusuna parantez açtırdılar
Arkadaşımın doblosu 2004 veya 2005 ti yazıyordu bu birazda ruhsatı hazırlayan memurada bağlı bazen atlıyabilyorlar . Ben sedan aracın ruhsatta hb yazıldığını bile gördüm .
Çok doğru. Benim 2003 model Tempra 2.0 ie aracım, 2000 motor olmasına rağmen ruhsatta 1600 kayıtlıydı. Doğal olarak vergim daha düşük oluyordu. Ve ben bu aracı defalarca fenni muayeneye götürdüm. Hiç bir sıkıntı da yaşamadım.
Iyide ben gecen hafta 2 numara cam filminden hafif kusurlu gectim on haric 5 camimdada film var...